Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    30. Listopad 2020. 20:39

Eno moj gleda filmic o gonalu vec 3.put i vidim da broji do 5 na jednoj ruci 🤦🤦🤦 nadam se da nece do 20 i on 😂😂

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MimiDrimi
    30. Listopad 2020. 20:40

Ja se još smijem sviranju gajdi. 🤣🤣🤣
    Ja nisam rodila, još, 😀, al nakon tih postupaka i hormona, valjda, uopće mi se ne seksa. Isto mislim na pomfrit 😂 Morat cu si nabaviti ulje noćurka! 🙃
    Što se tiče priče o muževima i sretnicama koje iz prve dobiju dijete: Moje cure i ja na pivu prije prvog lockdown-a, pricamo, dan zena, zenske teme, pa i brak, djeca, znaju sve tri da sam u MPO vodama i jedna nakon 2sata ispali-ja ne bi mogla zamisliti zivot da nemam dijete. 🤢 
    Ja sam joj samo rekla:’Mogu one koje imaju sretan brak i savrsenog muža!’ 🤭

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• LucyLou
    30. Listopad 2020. 20:42

LUCIJA007

LucyLou

LUCIJA007

Inace cure, sad ozbiljno🙃
    Zasto mislite da morate imati implantacijsko? Ja ga nikad nisam imala.. I koristila sam uvijek dnevne uloske zbog curenja tog utrogestana pa vjerojatno bi na njemu vidjela da ga je ikad bilo.. Nisu sve zene iste…

Ma ja sam se samo zezala za to implantacijsko krvarenje jer kao non stop osluskujemo svako probadanje i zatezanje, mjerimo temperaturu, pratimo grudi, koliko je napuhan pa ispuna pa opet napuhan stomak itd. Pa rekoh, kako cu pratiti implantscijsko na sarenom wc papiru😂
    Mada, ja ovaj put stvarno jesam krvarila (jos ne znamo zasto, menga nije i bilo je samo par kapi pri brisanjubijelimpopirom) i da nije bio bijeli, ne bih ni skuzila jer se bas uklopilo s onim veselim, narancasto plavim sarama🤭

Ako treba, slikaj papir makar i taj sareni ima tu iskusnih sa implantacijskim krvarenjem koje ce ti rec jel je ili nije 🙃🤷‍♀️😂.
    Ja sam ovdje detektiv za muller testove😂.

Ma sram me priznati ali vi ste sad moje pa kud puklo da puklo 🙊 znaci, ja sam taj komad papira (bijeli) i vlaznu maramicu (bijelu) cak prvo bacila u mali kos u kupaoni i naravno, par minuta poslije u par navrata isla kopati i provjeravati: 
    a.je li to stvarno bila krv ili samo luda glava 
    b.boju, gustocu itd. 
    c.boju, gustocu itd. par sati poslije i za svaki slucaj, i sljedece jutro 😂
    Muz je u medjuvremenu ispraznio sve koseve i bacio smece, Bog ga blagoslovio 🥰
    Eto, sto reci osim da me sad poznajete jednako dobro kao i Google 😂😂

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MaloTele
    30. Listopad 2020. 20:42

Eno moj gleda filmove o gonalima vec 3.put😨😊 kaze ja mislio samo te taknem i to ide 🤦 i vidim da broji do 6,6 je koraka na videu,valjda nece i on do 20 😂😂

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Nadalica
    30. Listopad 2020. 20:46

Nirvana nije mu lako, samo ti uzivaj u kestenima, bit ce i sexa kad ti hoces 😂
    Mimidrimi ja ne znam sta nam taj pomfrit radi, muti nam po sexualnom zivotu, sram ga bilo 🙈

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

30. Listopad 2020. 20:46

LucyLou

LUCIJA007

LucyLou

LUCIJA007

Inace cure, sad ozbiljno🙃
    Zasto mislite da morate imati implantacijsko? Ja ga nikad nisam imala.. I koristila sam uvijek dnevne uloske zbog curenja tog utrogestana pa vjerojatno bi na njemu vidjela da ga je ikad bilo.. Nisu sve zene iste…

Ma ja sam se samo zezala za to implantacijsko krvarenje jer kao non stop osluskujemo svako probadanje i zatezanje, mjerimo temperaturu, pratimo grudi, koliko je napuhan pa ispuna pa opet napuhan stomak itd. Pa rekoh, kako cu pratiti implantscijsko na sarenom wc papiru😂
    Mada, ja ovaj put stvarno jesam krvarila (jos ne znamo zasto, menga nije i bilo je samo par kapi pri brisanjubijelimpopirom) i da nije bio bijeli, ne bih ni skuzila jer se bas uklopilo s onim veselim, narancasto plavim sarama🤭

Ako treba, slikaj papir makar i taj sareni ima tu iskusnih sa implantacijskim krvarenjem koje ce ti rec jel je ili nije 🙃🤷‍♀️😂.
    Ja sam ovdje detektiv za muller testove😂.

Ma sram me priznati ali vi ste sad moje pa kud puklo da puklo🙊znaci, ja sam taj komad papira (bijeli) i vlaznu maramicu (bijelu) cak prvo bacila u mali kos u kupaoni i naravno, par minuta poslije u par navrata isla kopati i provjeravati:
    a.je li to stvarno bila krv ili samo luda glava
    b.boju, gustocu itd.
    c.boju, gustocu itd. par satiposlije i za svaki slucaj, isljedece jutro😂
    Muz je u medjuvremenu ispraznio sve koseve i bacio smece, Bog ga blagoslovio🥰
    Eto, sto reci osim da me sad poznajete jednako dobro kao i Google😂😂

Umiremmmm 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 20:47

Nadalica, ženo, rodila si prije manje od 3 mjeseca. Do šestog mjeseca si kao nova. Što misliš, zašto hrpa žena ostane trudna kad prvo dijete ima 6 mjeseci? 

BAJO1, to je zato što sam ga slikala navečer, u polumraku. Uživo je bijel da para oči. Ne mogu si umisliti sjenicu ni da hoću 

LucyLou, ma kakav sram, među svojima si! Ja rutinski pogledam wc papir svaki put. Ali nekad mi ruka poleti i bacim ga u školjku. E, pa ako ostane na obrubu školjke, a ne padne u vodu, ja ga izvučem za čisti dio i provjerim 

💔💔💔

• LucyLou
    30. Listopad 2020. 20:48

Chloe18

Eno moj gleda filmic o gonalu vec 3.put i vidim da broji do 5 na jednoj ruci 🤦🤦🤦 nadam se da nece do 20 i on 😂😂

Cekaj, tek je izbrojao na jednoj ruci 😂😂😂

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

manemoj
    30. Listopad 2020. 20:49

Chloe18

Eno moj gleda filmove o gonalima vec 3.put😨😊 kaze ja mislio samo te taknem i to ide 🤦 i vidim da broji do 6,6 je koraka na videu,valjda nece i on do 20 😂😂

😂😂😂😂😂 Dala sam mu drugu priliku danas, nisam ni osjetila.. pa mi je rekao da ga sprdam da ništa ne osjetim 😂 ludo a moje 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 20:49

Čitala sam da neke cure koriste trakice za ovulaciju da provjere trudnoću jer one navodno prije pokažu? Kao LH naraste prije nego beta. Znate li štogod o tome?
    Ne pitam ni za prijateljicu ni za sebe, neću kupovati te trakice , samo me zanima.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.