Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Studeni 2020. 11:59

Slažem se da je neodgovorno , eh da sam bila pametna pa došla na forum prije konzultacija to bi bila druga priča. 
    Jedino ako me doktor svjesno ne želi staviti u postupak ovaj mjesec nego idući , pa čeka da nalaz bude što friškiji :) onda ga bezveze "tračam" hahah. Inače ,sve ove nalaze što si nabrojala imamo, svi su ok, čak i papu imam, znači sve sve ...i hvala Bogu sve je u redu

iris_iris dali trenutno imaš endometriom koji ti spriječava rast js ? znaš li koliki je (ako imaš)

endometrioza

MiniGirl
    09. Studeni 2020. 12:10

Pozdrav!
    Čitam Vas povremeno unazad godinu dana, uglavnom kada je opet negativan test ili dođe vještica. Ako me primate, pridružila bih se vašem čoporu. Pohvale za sažetak na početku! :)

Ruska1986
    09. Studeni 2020. 12:18

MiniGirl

Pozdrav!
    Čitam Vas povremeno unazad godinu dana, uglavnom kada je opet negativan test ili dođe vještica. Ako me primate, pridružila bih se vašem čoporu. Pohvale za sažetak na početku! :)

Dobro nam dosla 🙂 Kreces u postupak, bila si ili pokusavate uobicajenim putem? 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• minilu
    09. Studeni 2020. 12:25

Cure samo da javim...
    Transfer obavljen 3. Dan vracena morula i 8st 🙏

Hvala svim na dobrim vibrama ❤️

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

MiniGirl
    09. Studeni 2020. 12:26

Pokušavamo cca sada 2 godine. U međuvremenu smo odradili nalaze, HSSG, hormoni,spermiogram sve ok. U 10 mjesecu je bila prva folikulometrija i tempirani odnos. Pretpostavljam da ide još par ciklusa tako pa ako ne bude ništa idemo dalje? Ne znam koliko treba proći ciklusa ako ne nađu uzrok neplodnosti da se ide na MPO?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Studeni 2020. 12:28

MiniGirl, naravno da si dobro došla. A mi ćemo napraviti sve što možemo da te podržimo da nam odeš što prije, trudna, 

minilu, beba je nazad!!  A sad trk u McD! Što su ti rekli, kad vadiš betu?

💔💔💔

_Dolly_
    09. Studeni 2020. 12:31

Pozdrav cure, nova sam ovdje i želim vas sve lijepo pozdraviti. Vjerojatno neću biti nešto previše aktivna jer sam više osoba od čitanja, možda malo nekada...
    Uglavnom potpis sam uredila, krećemo nakon iduće mjesečnice sa bockanjem, ali zaboravila sam pitati koji dan ciklisa bockanje inače kreće? Pitati ću doktora ali možda dobihem prije odgovor od vas.. Potpuno sam nova u ovome i baš me strah. Imali smo jednu neuspješnu inseminaciju. 

Ja:36 On:35
    B-V. V.
    Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
    01/2020 AIH neuspjesan
    12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
    Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
    Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
    2🍦(3D)+2🍦(5D)
    2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
    Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
    Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
    Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
    5,1mm, imamo 💛
    Nifty u redu, imamo curku 💗💗

Ruska1986
    09. Studeni 2020. 12:34

MiniGirl

Pokušavamo cca sada 2 godine. U međuvremenu smo odradili nalaze, HSSG, hormoni,spermiogram sve ok. U 10 mjesecu je bila prva folikulometrija i tempirani odnos. Pretpostavljam da ide još par ciklusa tako pa ako ne bude ništa idemo dalje? Ne znam koliko treba proći ciklusa ako ne nađu uzrok neplodnosti da se ide na MPO?

Pa ja sam svom gin rekla da pokusavamo 2 godine i odmah mi je rekao da nemamo sta vise cekat(obzirom da se trudnoca nije niti jednom dogodila) i da se raspitamo di bi mogli krenuti u MPO... I da ne gubimo vrijeme jer ocito trebamo pomoc..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    09. Studeni 2020. 12:35

🌼_Dolly_🌼

Pozdrav cure, nova sam ovdje i želim vas sve lijepo pozdraviti. Vjerojatno neću biti nešto previše aktivna jer sam više osoba od čitanja, možda malo nekada…
    Uglavnom potpis sam uredila, krećemo nakon iduće mjesečnice sa bockanjem, ali zaboravila sam pitati koji dan ciklisa bockanje inače kreće? Pitati ću doktora ali možda dobihem prije odgovor od vas.. Potpuno sam nova u ovome i baš me strah. Imali smo jednu neuspješnu inseminaciju.

Ja sam deugi put krenula 3 dc

minilu

Cure samo da javim…
    Transfer obavljen 3. Dan vracena morula i 8st 🙏

Hvala svim na dobrim vibrama ❤️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

iris_iris
    09. Studeni 2020. 12:36

Nikitta - Ma baš sam zato i pitala, čini mi se da si ti onda te 2015. bila u sličnoj situaciji pa me zanimalo koja su ti bila razmišljanja. Ok, ti si već tada 2x bila operirana pa mi je razumljivo da nisi htjela opet kad operacija očito nije bila garancija za mpo uspjeh. Ja nisam nikad bila op, pa ne znam kakvo je pravo stanje bolesti, možda je lošije nego se čini i neće meni biti kao nekima da brzo upali. Meni je glavno pitanje može li se endo s bilo čime dovoljno umiriti da me pusti da odradim postupak ili je bolje sve počistiti i onda krenuti. Ne znam. strah me što će mi poslije ostati, a bojim se da me mpo ne dovede do još teže situacije, A bez uspjeha. I po tvojoj priči nekako si mislim da je ipak bolje riješiti jedno pa se uhvatiti drugog. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.