Pozdrav cure, nova sam ovdje i želim vas sve lijepo pozdraviti. Vjerojatno neću biti nešto previše aktivna jer sam više osoba od čitanja, možda malo nekada…
Uglavnom potpis sam uredila, krećemo nakon iduće mjesečnice sa bockanjem, ali zaboravila sam pitati koji dan ciklisa bockanje inače kreće? Pitati ću doktora ali možda dobihem prije odgovor od vas.. Potpuno sam nova u ovome i baš me strah. Imali smo jednu neuspješnu inseminaciju.
Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!
Nije problem ako nisi od tipkanja, svi smo ovdje dio čopora, pisali ili ne.
Što se tiče od kojeg dana ciklusa se kreće sa bockanjem, to ovisi od osobe do osobe. Moje bockanje je bilo zakazano neovisno o danima ciklusa, jer su me prije toga podesili pilulama. Igrom slučaja je to ispalo 1dc, ali moglo je početi i prije i poslije menstruacije.
Ostale cure uglavnom mislim da kreću 2dc ili 3dc, ali to stvarno ovisi o tvojim nalazima i strategiji koju će tvoj MPO doktor zauzeti.
Strah razumijem, i sasvim je normalan. Vidjet ćeš da če ti na kraju postupak čak biti pomalo i zabavan (ako izuzmemo stalni strah da ćeš nešto napraviti pogrešno - a nećeš, i da postupak neće uspjeti - a hoće!).
💔💔💔
Slažem se da je neodgovorno , eh da sam bila pametna pa došla na forum prije konzultacija to bi bila druga priča.
Jedino ako me doktor svjesno ne želi staviti u postupak ovaj mjesec nego idući , pa čeka da nalaz bude što friškiji :) onda ga bezveze "tračam" hahah. Inače ,sve ove nalaze što si nabrojala imamo, svi su ok, čak i papu imam, znači sve sve …i hvala Bogu sve je u redu
.
iris_iris dali trenutno imaš endometriom koji ti spriječava rast js ? znaš li koliki je (ako imaš)
imam 3 cm, na lijevom jajniku, ali iz nekog razloga je desni (zdravi) još lošije odreagirao. A s obzirom da nisam nikad operirana, ne znam što se unutra događa. A prošli postupak sve ok, na kraju 5 stanica...
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Cure samo da javim…
Transfer obavljen 3. Dan vracena morula i 8st 🙏
Hvala svim na dobrim vibrama ❤️
Jesi kod dr Mršića opet? Sorry ako si vec pisala, promaklo mi je. Koliko si dobila jajnih stanica, imas li smrzlica i koja je razlika između morule i 8st?
Sretno da se prime 🙏🙏🥰🥰❤️❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Pozdrav cure, nova sam ovdje i želim vas sve lijepo pozdraviti. Vjerojatno neću biti nešto previše aktivna jer sam više osoba od čitanja, možda malo nekada…
Uglavnom potpis sam uredila, krećemo nakon iduće mjesečnice sa bockanjem, ali zaboravila sam pitati koji dan ciklisa bockanje inače kreće? Pitati ću doktora ali možda dobihem prije odgovor od vas.. Potpuno sam nova u ovome i baš me strah. Imali smo jednu neuspješnu inseminaciju.
Što se tiče od kojeg dana ciklusa se kreće sa bockanjem, to ovisi od osobe do osobe. Moje bockanje je bilo zakazano neovisno o danima ciklusa, jer su me prije toga podesili pilulama. Igrom slučaja je to ispalo 1dc, ali moglo je početi i prije i poslije menstruacije.
Ostale cure uglavnom mislim da kreću 2dc ili 3dc, ali to stvarno ovisi o tvojim nalazima i strategiji koju će tvoj MPO doktor zauzeti.
Strah razumijem, i sasvim je normalan. Vidjet ćeš da če ti na kraju postupak čak biti pomalo i zabavan (ako izuzmemo stalni strah da ćeš nešto napraviti pogrešno - a nećeš, i da postupak neće uspjeti - a hoće!).
Hvala mnogo:)
Znači slobodno uvijek pitam ako mi nešto nije jasno🌼 Ja inače često imam tako glupa pitanja na koja su odgovori jasni, ali volim utvrditi gradivo 🤣
U srijedu idem još po neke zadnje nalaze i dogovore pa ću ja sve ispitati, a uskoro mi treba doći M pa neznam dali smatra nakon ove M ili iduće. Ali dobro, da se znam ovako malo otprilike orjentirati, možda krenem i ja uskoro. Ajme, ali bosti se sama, neznam dali ću moći, pogledala sam koji video i neznam, igla je ogromna 😔
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
Dobro jutro cure, sretno svima a pogotovo našim curama koje danas idu po svoje bebice 🥰
Jutros sam se sjetila kako ste nedavno prepricavale lude snove..
Ja noćas sanjala da muž i ja lezimo u sobi i odjednom se njegovo malo kumče pojavi ispod kreveta i sad mi ju dignemo i igramo se s njom.. ja čujem šuškanja kad ono pogledam ispod kreveta a moj mali kumic isto ispod. Ništa dignemo i njega i igramo se svi skupa.. čujem ja šuškanja i dalje i pogledam opet neko dijete, navodno iz susjedstva.. i u tom trenu već puna soba djece ali sad su već i svi susjedi tu i svi kod nas u spavaćoj sjede i druže se a ja u spavacici, muž u boksericama i kao to sve normalno 😂😂😂😂
Hahha :D snovi su cudo
Ja sam nocas sanjala da mi je jedna zenska dala svoje dijete jer ja kao nemam nijedno.
Da bi se na kraju na sudu, gdje su ti roditelji rekli da se odricu curice u nasu korist, ispostavilo da je ona trudna s drugim pa joj je zato kao svejedno za prvo 😂😂 uzas haha
Ja sam isto gluposti sanjala 🤦♀️🤦♀️ sanjala sam da sam se vratila radit u bolnicu jer kao kj sad nemam simptome nikakve, ko da ni nisam trudna. I ja došla radit i ono radim s Covidom i uhvatila me panika kj sad ak sam pozitivna neću moć na pregled za 3 tjedna 🤦♀️😂😂😂😂 majko mila
Hahaha ja sam sanjala da sam na bazenima i kupam se ja bezbrizno, pa me ginekolog zove na mobitel da sta radim u bazenu i da sam sad sigurno neku bakteriju pokupila🤣
Onda mi je bilo malo lose po noci i sanjala sam da povracam i isla sam pljunut pljuvacku nakon povracanja i hracnula se po faci zastvarno🙈😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozdrav novim curama, dobrodosle😊
Sretno chloe, jadranki i missi na aspiracijama i curama koje su obavile transfer! Drzim fige svima😊😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dobro jutro cure, sretno svima a pogotovo našim curama koje danas idu po svoje bebice 🥰
Jutros sam se sjetila kako ste nedavno prepricavale lude snove..
Ja noćas sanjala da muž i ja lezimo u sobi i odjednom se njegovo malo kumče pojavi ispod kreveta i sad mi ju dignemo i igramo se s njom.. ja čujem šuškanja kad ono pogledam ispod kreveta a moj mali kumic isto ispod. Ništa dignemo i njega i igramo se svi skupa.. čujem ja šuškanja i dalje i pogledam opet neko dijete, navodno iz susjedstva.. i u tom trenu već puna soba djece ali sad su već i svi susjedi tu i svi kod nas u spavaćoj sjede i druže se a ja u spavacici, muž u boksericama i kao to sve normalno 😂😂😂😂
Hahha :D snovi su cudo
Ja sam nocas sanjala da mi je jedna zenska dala svoje dijete jer ja kao nemam nijedno.
Da bi se na kraju na sudu, gdje su ti roditelji rekli da se odricu curice u nasu korist, ispostavilo da je ona trudna s drugim pa joj je zato kao svejedno za prvo 😂😂 uzas haha
Ja sam isto gluposti sanjala 🤦♀️🤦♀️ sanjala sam da sam se vratila radit u bolnicu jer kao kj sad nemam simptome nikakve, ko da ni nisam trudna. I ja došla radit i ono radim s Covidom i uhvatila me panika kj sad ak sam pozitivna neću moć na pregled za 3 tjedna 🤦♀️😂😂😂😂 majko mila
Hahaha ja sam sanjala da sam na bazenima i kupam se ja bezbrizno, pa me ginekolog zove na mobitel da sta radim u bazenu i da sam sad sigurno neku bakteriju pokupila🤣
Onda mi je bilo malo lose po noci i sanjala sam da povracam i isla sam pljunut pljuvacku nakon povracanja i hracnula se po faci zastvarno🙈😅
Hahahahahah ti si pobjedila hahahhahah
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ne znam baš da su postupci zabavni, mozda kad uspije pa zaboravis sta si prošao, tako je bilo meni, zaboraviš. Ali kad se dogodi spontani, pa par kiretaža kao luciji ili se uopce ne primi i nakon petog puta npr, pa to prolazis opet i po 10 puta kao vecina cura tu, nikako to ne bih nazvala zabavnim nego nuznim zlom.
Slažem se da je neodgovorno , eh da sam bila pametna pa došla na forum prije konzultacija to bi bila druga priča.
Jedino ako me doktor svjesno ne želi staviti u postupak ovaj mjesec nego idući , pa čeka da nalaz bude što friškiji :) onda ga bezveze "tračam" hahah. Inače ,sve ove nalaze što si nabrojala imamo, svi su ok, čak i papu imam, znači sve sve …i hvala Bogu sve je u redu
.
iris_iris dali trenutno imaš endometriom koji ti spriječava rast js ? znaš li koliki je (ako imaš)
imam3 cm, na lijevom jajniku, ali iz nekog razloga je desni (zdravi) još lošije odreagirao. A s obzirom da nisam nikad operirana, ne znam što se unutra događa. A prošli postupak sve ok, na kraju 5 stanica…
Meni je moj doktor još u HR rekao da moram vaditi endo jer on sprečava js da se normalno razviju. Tada su još friški nalazi bili i ja sam bila 8 god mlađa. stalno sam neke cistice imala i muku mučila. Kada sam se riješila tog endića , doktor je rekao da je svaki trag tog zla uklonio ne oštetivši jajnik ni malo... ali bez obzira na to nisam uspjela zatrudnjeti , jer su vjerojatno 100% jajovodi krivi ako se glupa endometrioza i tamo ušuljala. Zato sada idemo u ICSI da ne gubimo uopće vrijeme na propuhivanje jer očito je da nakon toliko godina mališani ne mogu naći put kroz te grozne tunele .... tako da s Božjom pomoći da mi se te js normalno razviju i da nešto bude od toga. Baš me trta
endometrioza
Pozdrav Dolly , još jedna endo sestrice , i ja sam tu negdje blizu sa postupkom , pa te pratim. također se bojim tog bockanja, ne znam kako ću ja to , pogledala sam sva videa koja je MTB stavila i došlo mi da plačem ali neću vrištati dok ne dođe taj dan
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji