Svejedno ti ih ne preporučam …. eto… meni je pasalo i ljubazni su, no mislim da nisu isli “dublje” u nas slucaj… nego po špranci….
negdje sam pročitala da si ti čak sa embriologom pričala. Kako si došla do toga? je li to baš bio loš spermiogram pa su ti se obratili ili…? Ja sam bila 2 puta i nikad ni vidjela ni čula embriologa ni ikakvu info o stanicama i embrijima nisam dobila osim onoga dvije su
znaci svaki put sam pricala sa embriologicom bar kratko.... ovaj zadnji je bas izasla do mene i rekla da je gledala sve moje embrije iz svih postupaka i da mi nema sta reci, da su savrseni i da je pitanje trenutka, da ne zna zasto ne bude trudnoca ... ( samo 2x je bila neka mlada koja je rekla samo imate 2 odlicna )
angribird oni te nafilaju nekim lijekovima koji te omame i budes droksan par sati iza i nista ne osjetis, stvarno nebi ni isla u opcu za tih 4min ( 2.x su mi dali premalo lijeka, jer sam imala samo 2 fooikula, i to sam malo osjetila )
Da, bas tako, idu po spranci kad nije nista ociti problem i cekas da imas srece….
Ja sam bila vec u slo jedan ivf jer me život odveo gore pa sam zbog covida bila nestrpljiva i gore odradila jedan, punkcija bez anestezije jer je bilo samo 6 folikula, a mimoza sam pa bi moooozda sada anesteziju🤣🤣. Zavrsilo spontanim u 7tt. Inace imam nizak amh, po pola svakog jajnika. M ima od OA sperm do normospermije. Imam i jednu prirodnu trudnocu koja je isto loše završila. Mislim da je strasno frustrirajuće kad ne znaju zasto i kako ne ide trudnoca i ako uspije zasto se događaju spontani. Treba odluciti biti uporan i pokušavati. Imam prijateljicu koja ima savrsene nalaze i on i ona, 3 puta je isla u kbc Split, svaki put ništa. Savršeni embriji, savršeni nalazi, jednostavno nece pa nece.
Dobro jutro cure, sretno svima a pogotovo našim curama koje danas idu po svoje bebice 🥰
Jutros sam se sjetila kako ste nedavno prepricavale lude snove..
Ja noćas sanjala da muž i ja lezimo u sobi i odjednom se njegovo malo kumče pojavi ispod kreveta i sad mi ju dignemo i igramo se s njom.. ja čujem šuškanja kad ono pogledam ispod kreveta a moj mali kumic isto ispod. Ništa dignemo i njega i igramo se svi skupa.. čujem ja šuškanja i dalje i pogledam opet neko dijete, navodno iz susjedstva.. i u tom trenu već puna soba djece ali sad su već i svi susjedi tu i svi kod nas u spavaćoj sjede i druže se a ja u spavacici, muž u boksericama i kao to sve normalno 😂😂😂😂
Hahha :D snovi su cudo
Ja sam nocas sanjala da mi je jedna zenska dala svoje dijete jer ja kao nemam nijedno.
Da bi se na kraju na sudu, gdje su ti roditelji rekli da se odricu curice u nasu korist, ispostavilo da je ona trudna s drugim pa joj je zato kao svejedno za prvo 😂😂 uzas haha
Ja sam isto gluposti sanjala 🤦♀️🤦♀️ sanjala sam da sam se vratila radit u bolnicu jer kao kj sad nemam simptome nikakve, ko da ni nisam trudna. I ja došla radit i ono radim s Covidom i uhvatila me panika kj sad ak sam pozitivna neću moć na pregled za 3 tjedna 🤦♀️😂😂😂😂 majko mila
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
angribird oni te nafilaju nekim lijekovima koji te omame i budes droksan par sati iza i nista ne osjetis, stvarno nebi ni isla u opcu za tih 4min ( 2.x su mi dali premalo lijeka, jer sam imala samo 2 fooikula, i to sam malo osjetila )
Da, bas tako, idu po spranci kad nije nista ociti problem i cekas da imas srece….
Ja sam bila vec u slo jedan ivf jer me život odveo gore pa sam zbog covida bila nestrpljiva i gore odradila jedan, punkcija bez anestezije jer je bilo samo 6 folikula, a mimoza sam pa bi moooozda sada anesteziju🤣🤣. Zavrsilo spontanim u 7tt. Inace imam nizak amh, po pola svakog jajnika. M ima od OA sperm do normospermije. Imam i jednu prirodnu trudnocu koja je isto loše završila. Mislim da je strasno frustrirajuće kad ne znaju zasto i kako ne ide trudnoca i ako uspije zasto se događaju spontani. Treba odluciti biti uporan i pokušavati. Imam prijateljicu koja ima savrsene nalaze i on i ona, 3 puta je isla u kbc Split, svaki put ništa. Savršeni embriji, savršeni nalazi, jednostavno nece pa nece.
Oh.. Prica mog zivota🙄.. Ili nece pa nece ili kad se uhvati bude spintani.. A sve je tako 'super' 🙄🤢💆♀️💆♀️
Chloe ne znam jesi vidjela moj komentar prije par stranica(sad se već nakupilo, hehe) da sam bila u petak na aspiraciji isto na sv. Duhu, pa s obzirom da i ti ides tamo da znas da je ful pozitivno nedavno iskustvo😀
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Ovo je po meni nepotrebna kocka.
Uopće nije važno hoće li oni tebe pustiti u postupak bez briseva ili ne.
Ono što je važno jest da ako imaš nesreću da ti brisevi nisu OK, i da imaš nešto što trebaš liječiti, doći ćeš u situaciju gdje u najboljem slučaju moraš piti lijekove i to rješavati u ranoj trudnoći, a u najgorem slučaju ti to nešto potencijalno može izazvati spontani pobačaj. Nepotreban stres i nepotrebna komplikacija.
Briseve radiš radi sebe, ne radi doktora. Ako su čisti, super. Ako nisu, zna trajati i po par mjeseci da se izliječiš.
Ma znam meni je to sve jasno, ali zadnji put kada sam bila kod socijalne pitala sam ju dali možemo napraviti briseve ,ona je rekla kako će moj MPO doktor odlučiti dali su brisevi potrebni, ili ne , tako da ne znam više ni sama. Ja ću ga sutra svakako tražiti da ih provjeri, čisto da ja budem mirna,mislim...ja idem privatno pa valjda za svoj novac mogu tražiti da mi rade što ja želim
Ne znam što sve da ga sutra pitam a da mi je važno da znam prije samog procesa , osim svih tih nalaza i troškova?
Anitram jesi li ti na kraju radila te briseve,znam da si mi napisala da te također doktor to nije tražio?
endometrioza
jutro curke, evo mene s folikulometrije, grozno mi je dan zapoceo, tj cijeli tjedan ali nadam se da ce bit bolje, ugl ujutro skoro zaspala, jedva stigla malo kave popit, krenula, pukla guma na autu, stala na neki parking, ocu kupit dnevnu kartu jer mm radi pa nemoze promijenit gumu prije 6 navecer, nema aparata, nema kioska nema niceg a bitno da se parking naplacujedoslo mi je da sjednem u taxi i odem doma ali naravno da nema ni taxija u blizini, nekako se odvukla do bolnice, sva zbedirana, u cekaoni mali milijun zena, dosla na red i vec sam se pripremila da ce mi rec da nisu moji malci nis narasli kad kaze teta dokt oooo pa odmorili su se za vikend, taman za stopericu
i tako me poslali na testiranje za covid na sta se nisam opce pripremila da cu morat odma dns ic i sve sam obavila, ostaje mi samo da dobijem nalaz za koji se nadam da cce bit negativan i u srijedu ujutro aspiracija
rekla je dokt da ce ih bit 6,7 ovisi dal ce koji jos narast od stoperice, ali s tim se uopce ne zamaram, znam da je moj dobitan unutra negdje, a ostali su mu samo podrška :D
Odlicna vijest, to inače tako ide kad sve ide po krivu na kraju bude super 😍😍
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sretno svim curkama danas 😁❤️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Oh.. Prica mog zivota🙄.. Ili nece pa nece ili kad se uhvati bude spintani.. A sve je tako 'super' 🙄🤢💆♀️💆♀️
I da ne pricam kako mi sad Podobnik kad je gledao nase nalaze i kaze mene detaljno(prije kiretaze, na kiretazi te nakon kiretaze) da sam vec bar troje djece trebala roditi... Trebala 🤢🤢🤢🙄
Anitram
Chloe
minulu
miss1502
ruby22
.
sretno danas
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji