Da vas malo povirim.. 😊
Nervozna sam pa slobodno vrijeme provodim najradije u šumi, sakupljajući gljive i šetajući..
Bela, Piky u mislima ste mi 🙏
Nove cure dobrodošle i šta brže ostvarile svoje želje
Martina sretno, pazi svoje dvi mrvice ❤️
Miss, Chloe mislim da ćemo imati transfere u dan-dva razlike, ja 11.11. imam ultrazvuk da dok vidi kako napreduje endometrij i najvjerovatnije tamo izmedju 14.11. -16.11. će biti transfer... Ovaj put ne prihvatam nikakav drugi ishod nego najbolji mogući - da za 9 mjeseci dočekam svoju bebu živu i zdravu. Radim jogu, meditiram i pokušavam misliti pozitivno (imamo dobar primjer da to daje vjetar u ledja 😊)
Ostale cure, svima držim fige, vrijeme je za novi val pozitive... ❤️🙏🍀
Minilu mislim da ti je rano za 7 , meni je tek nakon 10 pokazalo blago vidljivu liniju nakon trodnovenog embrija, tako je i MTB bilo koliko pamtim ..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bok cure,
Evo da se i ja javim. FET odrađen upravo, a sad idem po porciju krumpirića u Mekić😁
Wuhuuuuu i tebi sretno. Znaci ima nas za sad 3 jel ako sam dobro skontala? 👍👍👍👍👍🤞🤞😘😘
Nada86 da, i ja vjerujem u isto , da za 9 mj guramo kolica 🙏🙏 bas nas ima dosta na kraju ovaj tjedan na aspiraciji/transferima ❤️❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
iris_iris ja sam operirana u Vinogradskoj , i stvarno se doktor trudio da sve obavi kako treba , izvrstan doktor, i prvi i drugi put kod njega, i da ne daj Bože opet moram išla bih tamo (da sam u hr). Ta razlika u pristupu prema meni u Petrovoj i u S. Milosrdnice mi je bila neusporediva. S tim da mi se nakon 2016. više nije nijednom endić vratio. A zadnjih godinu dana nemam problema ni sa cistama...
Naravno svaka od nas je individua za sebe , i svaka se nada najboljem ishodu , Pepsi je uspjelo pa mi je nekako dala tračak nade da nije sve tako sivo i crno kako sam mislila.
endometrioza
iris_iris, na svu sreću, nemam osobnog iskustva sa endo. Moja bliska prijateljica je operirala endometriozu kod dr Lešina, nakon toga je imala nekoliko uspješnih MPO postupaka (ima troje djece), pa čak i jednu prirodnu trudnoću (koja, na žalost, nije dobro završila, ali nije vezano za endo). Naravno, nema svatko takvu sreću, ali htjela sam napisati i dobar primjer.
_Dolly_, nema glupih pitanja, bez brige.
Injekcija se svi bojimo, na kraju je to najzabavniji dio i čak ti i fali kad završi. Prvi put ćeš biti smotana, nakon toga ćeš biti iskusnjara i bit će ti smiješno da si se toga ikad bojala. Mene svako vađenje krvi boli, ovo me nije bolilo.
angribird, mislila sam na postupak prije oplodnje - i napisala sam, kad isključiš strah da neće upaliti & slično.
Mene je postupka bilo jako strah, zamišljala sam ga puno gorim nego što stvarno jest. Naravno da je emotivno teško ako ne upali i da je svaki put sve teže, ali sam proces pikanja je stvarno OK. Moje zamišljanje je bilo bliže kemoterapiji nego ovome što stvarno jest.
A da bi se svatko od nas radije 3 puta poseksao nego išao u MPO, to nije ni upitno.
Anitram1982, wooohoooo!! Sad samo odmor i briga o sebi, više nisi sama, sad vas je troje
minilu, bitno da će muž donijeti McD. Do onda, odmor. Ovdje ćemo navijati za testiće, znaš nas.
Nina985, wooohoooo! Uživaj u McD! Bit će puno lijepih debelih beta za 2 tjedna
💔💔💔
Minilu mislim da ti je rano za 7 , meni je tek nakon 10 pokazalo blago vidljivu liniju nakon trodnovenog embrija, tako je i MTB bilo koliko pamtim ..
10 dana nakon aspiracije crtica meni nevidljiva, nekim curama sa foruma vidljiva.
12 dana nakon aspiracije lijepa vidljiva, ali malo svijetlija crtica.
Namjerno brojim dane nakon aspiracije, a ne nakon transfera.
💔💔💔
Cure dali koja od vas ima ikakvih iskustava sa poliklinikom Eljuga? Vodila bih si tamo trudnoću ako dođe do nje naravno :) ja opet puno koraka ispred vremena, alu eto o svemu si razmišljam.
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
MiniGirl, naravno da si dobro došla. A mi ćemo napraviti sve što možemo da te podržimo da nam odeš što prije, trudna,minilu, beba je nazad!!
A sad trk u McD! Što su ti rekli, kad vadiš betu?
Mama me vozila pa je nemoguce bilo stat u McD
Ali ce muz za rucak donit 😂
Mama je isla po ananas i orascice .
Beta pise 14.dan a ja bi trebala za 9 dana dobit.
Ja cu za 7 dana piskit pa sta bude 🙏
Sretno nam oboma. 🤞🤞 i meni M treba doci za 9 dana. Ja sam mislila vec u subotu jedan testic nabaciti. To ce biti 10 dpo. Moglo bi se nes vidit jer su blastice vracene.
Cure sretno nam!!! 😁😁😁 Da imamo što više plusića!!
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Sortiraj odgovore
Najstariji