MTB, supeeeer ti je betaaa
Evo i ja upravo dobila mail:625,35
Super beta🎉, čestitammmm 🤩
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Nirvana, MTB čestitam cure na predivnim betama, samo neka tako nastavi ❤️
Belaa, neka te čuvaju i da ti zahvat bude šta bezbolniji.. ❤️
Piky nadam se da si dobro, barem fizički ❤️ Nove cure, stare cure svima želim puno sreće, 11.mjesec će biti turbulentan
Pozdrav ekipos, kako su vas zvali nakon aspiracije jel mi mozete reci? U pon.mi bila, pa zvali samo utorak da kazu da se oplodilo i vidimo se subotu na transferu.. nisu me vise zvali..danas vec cet… pa kako da znam jesu dalje razvili u blastocistu? Ili ce mi u subotu kad dođem reci hoce bit transfera ili ne? Kak je vamo bilo? Hvala
Gdje si ti ono? Ja bi ih zvala jer bi bila prenestrpljiva.. mene su zvali u utorak i u srijedu, danas bila, sad su rekli da čekam poziv u subotu hoće biti smrzlica.
Ja se nadam da bi nazvali ako se nije razvila, možda je ovo dobar znak onda ali nazovi čisto da ti bude lakše..
Na VV sam...misliš da smijem nazvati? Bas na broj embriologa ili? A kazem ti zadnje u utorak rekli vidimo se u sub na trans.ja onak ahaa ok..nadam se da su živi, barem 1 😇🙏 MTB super beta, čestitke još jednom 🙂, Nirvana čestitam, i svima koliko vas ima..😍
Pozdrav ekipos, kako su vas zvali nakon aspiracije jel mi mozete reci? U pon.mi bila, pa zvali samo utorak da kazu da se oplodilo i vidimo se subotu na transferu.. nisu me vise zvali..danas vec cet… pa kako da znam jesu dalje razvili u blastocistu? Ili ce mi u subotu kad dođem reci hoce bit transfera ili ne? Kak je vamo bilo? Hvala
Gdje si ti ono? Ja bi ih zvala jer bi bila prenestrpljiva.. mene su zvali u utorak i u srijedu, danas bila, sad su rekli da čekam poziv u subotu hoće biti smrzlica.
Ja se nadam da bi nazvali ako se nije razvila, možda je ovo dobar znak onda ali nazovi čisto da ti bude lakše..
Na VV sam…misliš da smijem nazvati? Bas na broj embriologa ili? A kazem ti zadnje u utorak rekli vidimo se u sub na trans.ja onak ahaa ok..nadam se da su živi, barem 1 😇🙏 MTB super beta, čestitke još jednom 🙂, Nirvana čestitam, i svima koliko vas ima..😍
Ne znam zašto ne bi smjela. Mislim može ti reći da ne daju takve info ako se ljute što zoveš ali šta te briga za to 😉 s druge strane mogu ti dati neku info i biti ćeš mirnija 😊
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure, čestitam na predivnim betama🎉🎉🎉🎉
I ja sam u toj fb grupi, ali ovdje je ekipa 💪🏼
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
MTB i NIRVANA čestitam cure,bete su vam divne
Belaaa i Piky držite se curke,mislimo na vas i držimo fige da ovaj ružni period što prije i bezbolnije prođe
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Danasnja druga beta 480
Cestitam vama cure na dobrim betama 😊
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Nirvana super je beta! Koji je dnt, oprosti, nisam popratila.
Nada, citam tvoj potpis, i meni odstranjena oba jajovoda. Je tvoja vanmaternicna bila iz ivf-a ili? Jesi bila na neki dodatnim pretragama zbog izgubljenih trudnoca?
Ja sam imala jednu biokemijsku, a ova druga se navodno vidjela gestacijska pa se vodi kao spontani i razmisljam sad da ako ne uspije ovaj fet (pujpujpuj) da trazim dodatne pretrage
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji