MTB jedva čekamo tvoju drugu veliku betu 😍😍
A i da se ova luda trudnica Ruska javi 🥰
Napravila sam grešku i pročitala potpis od Slee i sad opet nisam dobro.
Idem gledati neke serije da se smirim.
😂😂😂😂
Tocno to sam i ja pomislila rekoh sad kad nasa mountain bike procita betu bu joj pozlilo🙊.
Ma kod tebe bude troznamenkasta pa ti vec sad imas simptoma hrpu🙃🤞
Blacky
“Darlivrecept za mengu… crno vino i sex 😉 inače “normalne” žene s tim ostanu trudne, al mi dobijemo mengu 🙈”
Umirem 😂😂😂😂😂😂
Da da, tako i ja.. Cim sam cekala mengu sex i evo je.. Kod nas sve obrnuto 😂😂😂
Slee zbog hydrosalpinxa, cekam mengu da se mogu javiti da mi daju termin…i ne mogu dočekati da se toga rijesim i da idem po smrzlice 🤭 jedva cekam 😍
Flower vjerojatno muz laze 😝 hahaha a lazu i oni koji kazu da je blazeno stanje 🤣 u pocetku mucnine i strahovi, pa onda mjesec, dva blazenog, i onda muke po zgaravici, krizobolji, spavanju 😁 neka neka, nek samo rastu braco i seka i nek zezaju mamu koja ih je toliko iscekivala 😍
Apsolutno! ja sam odavna rekla da onaj koji je to stanje nazvao blaženim je sigurno muško i nema pojma kroz kakve sve promjene žena prolazi. Zna mi muž prije spavanja reći koji mi je đavo, nek se smirim, a on ne shvaća da ne mogu pronać položaj u kojem mogu zaspat. Ovu noć, lijevi bok - ritali su se ko ludi, ok, ne paše. Mijenjam položaj, desni bok - ritali su se još jače. Leđa - ne mogu disat u tom položaju. I kaj mi onda preostaje, podbočim leđa, sjednem i vrtim po mobitelu. A prvih par mjeseci da ne spominjem koliko sam povraćala i na kraju izgubila skoro 5kg. Naravno da sve to pretrpimo za naše anđele, pogotovo mi sa ovih tema koje toliku muku prolazimo do željenog cilja. Ali definitivno se ne osjećam blaženo, više se osjećam zgaženo haha
Blacky
“Darlivrecept za mengu… crno vino i sex 😉 inače “normalne” žene s tim ostanu trudne, al mi dobijemo mengu 🙈”
Umirem 😂😂😂😂😂😂
Ja sam mislila da samo meni dode nakon kaj se posexam 😂 bilo je dana kad bi kasnila dan dva i nisam se htjela sexat da ne dode jer kao ako kasni bar jos jedan nece uopce ni doc onda, a ak se posexam znam da cu dobit iduci dan, ubit cu bebu sa sexom 😂😂🙊 ajme uzas kaj nama sve pada napamet 🙄😤🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MTB jedva čekamo tvoju drugu veliku betu 😍😍
A i da se ova luda trudnica Ruska javi 🥰
Napravila sam grešku i pročitala potpis od Slee i sad opet nisam dobro.
Idem gledati neke serije da se smirim.
Joooj ne sekiraj se prije vremena. Sad kad ti dođe neka velika beta budeš se onda sekirala kod kog ćeš trudnoću vodit 😁 jel tebi to bio 11dpt?
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Curke di su te velike bete i bebe/srceka sa uzv?? Ajmooooo, cekamo ih vise nego vi same 🤣🤗
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Blacky
Umirem 😂😂😂😂😂😂
Ja sam mislila da samo meni dode nakon kaj se posexam 😂 bilo je dana kad bi kasnila dan dva i nisam se htjela sexat da ne dode jer kao ako kasni bar jos jedan nece uopce ni doc onda, a ak se posexam znam da cu dobit iduci dan, ubit cu bebu sa sexom 😂😂🙊 ajme uzas kaj nama sve pada napamet 🙄😤🤣
🤣🤣🤣🤣🤣
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Blackyy onda se pratimo, bas smo se naredale! Ne sjecam se da je marijaiva pisala, mozda bole sunshine zna!
Darliv a sto sad zbog korone odugovlace s operacijom?
Mtb jaooo, nee citaj moj potpis, ja sam ti vise fenomen s betama, meni se u vanmaternicnoj pravilno duplala, nisam ja neko mjerilo 😂
Je niza beta, ali ima jako puno zena koje u startu imaju nizu i bude sve super! Uostalom, uskoro ces saznati. I da - ja sam i smedjarila, to nije u potpisu. Mozda da to nadodam da ubuduce ne prouzvedem neki srcani.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Blacky
Umirem 😂😂😂😂😂😂
potpisujem
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mene je nedavno baš zanimalo gdje je Marijaiva pa sam nekako preko google-a našla njene postove. Izgleda da je obrisala profil, baš mi je žao što nismo barem mail-ove izmijenile, zanima me kako je. Marijaiva, ako čitaš, jaaaavi seeee 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji