Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2020. 13:01

MTB cekamo bete.  Posto si prekjucer ti zadnja javila ocekujem te danas prvu.. Pa da i ostale cure napokon jave 🤞🤞🤞🤞

Slee
    05. Studeni 2020. 13:06

Sanjich da, postala je mlaka jer je doslo previse zena pa zene vise ne mogu biti otvorene i brbljati o svemu. Mi smo tu na forumu znale bas pretjerivati i kako bi na dan natukle masu stranica odlucile napraviti fejs kako bi se lakse pratile. Sve je bilo super na pocetku dok je bilo nas par s foruma, kasnije je to preslo u nesto sluzbeno sve i bezveze, ai nije mi zao sto smo selile tamo jer sam i osobno upoznala par cura s kojima brbljam svakodnevno. 
    Bas mi je drago da je i forum ponovo zazivio, tu mi je jedino nespretno sto kad se nakupi puno stranica ne stizem sve citati pa mislim da cu ipak ovdje ostati vise leteca nego sveprisutna jer ovaj i iduci mjesec imam posla ko u prici. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

05. Studeni 2020. 13:08

Pozdrav ekipos, kako su vas zvali nakon aspiracije jel mi mozete reci? U pon.mi bila, pa zvali samo utorak da kazu da se oplodilo i vidimo se subotu na transferu.. nisu me vise zvali..danas vec cet... pa kako da znam jesu dalje razvili u blastocistu? Ili ce mi u subotu kad dođem reci hoce bit transfera ili ne? Kak je vamo bilo? Hvala

05. Studeni 2020. 13:09

Slee

Sanjich da, postala je mlaka jer je doslo previse zena pa zene vise ne mogu biti otvorene i brbljati o svemu. Mi smo tu na forumu znale bas pretjerivati i kako bi na dan natukle masu stranica odlucile napraviti fejs kako bi se lakse pratile. Sve je bilo super na pocetku dok je bilo nas par s foruma, kasnije je to preslo u nesto sluzbeno sve i bezveze, ai nije mi zao sto smo selile tamo jer sam i osobno upoznala par cura s kojima brbljam svakodnevno.
    Bas mi je drago da je i forum ponovo zazivio, tu mi je jedino nespretno sto kad se nakupi puno stranica ne stizem sve citati pa mislim da cu ipak ovdje ostati vise leteca nego sveprisutna jer ovaj i iduci mjesec imam posla ko u prici.

Da.. Zato jer ste primile nas koje smo naknadno usle u grupu..nikog ne znamo, mozda tek krenule u sve i postavljamo glupa pitanja i tako.. To umori na kraju stalno ista pitanja i u krug.. 
    Upalilo bi da je grupa bila tajna i bez dodavanja novih zena.. Kolko god onom tko nije u grupi to bilo zao.. 

vuky
    05. Studeni 2020. 13:10

Bozma

Slee

Tockicaaa pa vidim ja da mi je poznato ime, a nikako povezati! Ajme, lh trakice, tamo su bile super zene, bas bacila pogled neki dan, vidim da je mallla trudna, to mi je bas drago. A cure koje su bile kada sam ja pisala u lh trakicama su vjerojatno vec i rodile. Kakav je tvoj plan?
    Bozma hahahahaha ajme da me bar zato nema. Bila sam na fejsu, a s par cura (sunshine, simba…) se cujem sada i privatno pa nisam imala potrebe dolaziti na forum, citala bi tu i tamo, ali nisam stizala pisati. Sada se malo zazelila cuti kako je kod drugih. Kod meneje bila trudnoca svaki put, ali eto. Prosli put sam znala da nesto nije ok cim mi je bila tako mala beta. Vjerujem sad u ovaj fet ful ❄️❄️
    Kako si ti? Citala sam ovo za posao nesto.

zato će sad beta u 12-ti rast kako treba pa da zaključimo ovu 2020. s nečim pozitivnim.
    Šta je sa Vuky? kako smo ja i ona prošle godine bile u istog doktora sa sličnim rezultatima, baš me zanima, a nikako da se javi, nadam se da je na nekim drugim temama.

Hej hej.... evo, bila sam i treci put kod Palade, sve opet skroz isto, polustimulacija, super 2 stanice, super embriji , trodnevni, i onda nista nista.... ko da nisu ni vraceni! 

Sad cekam za Petrovu, s tim da mi brisevi nisu bili ok, pa 3tjedna pila antibiotik, ako bude ok bris, pokusati cu sad tamo... Prof. Vrcic misli da bi mogli blagu stimulaciju ( vadio bi lh, fsh i progesteron 2dc) Kako si ti? Kakav plan imas? 

Meto
    05. Studeni 2020. 13:11

Slee ja nisam odavde ni otisla, meni je ovdje cudo, zatisje je bilo od korone i bas se zaredalo neuspjeha al prerasli smo to💪 Ja sam na fb jos zivcana zbog onog posta😅🙄
    Neda mi se tamo uopce.. sad moramo sve nove nalaze skupiti pa sve ispocetka🙄 bome ce biti napeto pred Bozic🙈 kad svi budu nazdravljali a ti kao nasa Ruska uzmi djeciji sampanjac pa opleti😁

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

05. Studeni 2020. 13:11

LioraLiora

Pozdrav ekipos, kako su vas zvali nakon aspiracije jel mi mozete reci? U pon.mi bila, pa zvali samo utorak da kazu da se oplodilo i vidimo se subotu na transferu.. nisu me vise zvali..danas vec cet… pa kako da znam jesu dalje razvili u blastocistu? Ili ce mi u subotu kad dođem reci hoce bit transfera ili ne? Kak je vamo bilo? Hvala

Biit ce transfera.. Tako da strpljivo do subote.. Jesi dobila termin.. Ako nisi zovi sutra jer je 4dan najkritičniji da vidis kolko ih je prezivilo.. Nadamo se svih 4 da imas i kojeg 🐧🐧

Slee
    05. Studeni 2020. 13:13

Sanjich ma treba ova tema cirkulirati, odu stare dodju nove, tako i treba biti, veselooo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

sunshine25
    05. Studeni 2020. 13:13

A vidiš, nisam znala da je mijenjala nick. Nadam se da je sve ok kod nje 😊
    Meto, ti bar nisi dobila snimke i fotke u inbox kao Slee i ja 😂😂😂😂 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

vuky
    05. Studeni 2020. 13:15

Sanjich🤞🤰

Slee

Da.. Zato jer ste primile nas koje smo naknadno usle u grupu..nikog ne znamo, mozda tek krenule u sve i postavljamo glupa pitanja i tako.. To umori na kraju stalno ista pitanja i u krug..
    Upalilo bi da je grupa bila tajna i bez dodavanja novih zena.. Kolko god onom tko nije u grupi to bilo zao..

Mislim da nije do toga, nema veze ako se ponavljaju pitanja ( barem meni )nego jednostavno, ovdje je ipak “zasticenije” , tamo je bilo neugodnih iskustava iz nedostatka empatije! Ovdje mi se ipak cini da toga bas i nema... i tocno postoji tema za odredenu problematiku itd. Ali da, da je grupa bila tajna, moglo se puno vise “brbljati”... meni je ovdje zapravo bolje, ali me nervira spam i sto nitko ne vodi racuna o tome....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.