Slee ma trebala sam odmah ciklus nakon aspiracije, ali je u to vrijeme gotovo cijeli odjel humane bio u izolaciji, zamjenska sestra radila samo osnovno, nije bilo narucivanja za operaciju sve dok se ekipa nije vratila na posao, i onda su mi rekli da se zbog toga javim sljedeci ciklus..sve je bilo malo usporeno, ali se iskreno nadam da cu sad dobiti termin i da nece biti odgode, pa makar onda fet bio i kasnije, ali samo da se ovoga rijesim..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sanjich ma to je vrhunski rezultat, ja bi bila presretna sa jednom zamrznutom blasticom !!! Znam da ne mozes sad to gledat na nacin kao ja ,ali meni je to wooow rezultat i sve bi dala da imam bar jedan jer jedan je vrijedan 🙏❤️
Bit ce to super, ma zovi ti u ponediljak, pravi se luda,ko ce izdrzat do utorka 😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Simba, da bili su jos jedni trojceki ali dugo nismo culi nista o njima. Nadam se da je sve ok..
Ni flower nam se nista ne javlja, ne znamo kako su njene bebice..
Ruska, kako je prosao pregled, kak je bebica? 🤗
Dođem vas ja svako malo škicnut i radujem se svakom plusiću, pozitivnoj beti
Ne pišem ništa jer vas ni ne stignem loviti koliko stranica znate okrenuti kroz dan
Bili smo neki dan na kontroli i bebice jako lijepo napreduju.. Dečko nam je velik 888g, a curica 852g, kaj je super da se tak prate, bez velikih oscilacija. Polagano kreću pripreme, kupovine higijenskih potrepština, robice i svašta nešta.. Porod mi se već toliko bliži da ne znam više koju razinu panike osjećam
Baš sad na kontroli komentiramo kak vrijeme leti, a mi psihički nespremni za dvojčeke, kaže nam doktor "znate da je s dvojčekima puno lakše nego s trojčekima" hahaodmah sam se sjetila da su čak dvije forumašice prijavile trojčeke
ugl, jako rastemo, leđa me već jako muče, u 36tt me planira hospitalizirat, a porod u 37tt. Naravno ako će do tad sve bit ok. Kak ste vi? rastete?
Jaj odlicno 😍 bas mi je drago da je sve ok i da su stvarno tu negdje s kilazom da nema nekih odstupanja. Uf da tebi se vec stvarno blizi termin, no sve bude to ok.
Mi za sad puno papamo i jedva cekamo pregled da se opet druzimo 💕
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Pozdrav “letece”😁 🙋♀️ Dobrosle ponovo!
Marijiva je izbrisala taj profil pa napravila novi sa 2a (tako nesto), zadnji su joj postovi bili cca otkad je napravljena grupa na fb, ona se nije prikljucila.
Mtb Slee je vracala blasticu, kakve crne misli, sad kad nam zakeljis veliku betu uskoro💪🤞😳
Di su ostale cure sa betama?
Darliv nije zajebancija crno vino, ja to upraznjavam vec 15g 😂😂
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Curke di su te velike bete i bebe/srceka sa uzv?? Ajmooooo, cekamo ih vise nego vi same 🤣🤗
Da, ja isto čekam a one ništa.. hladne kao spricer.. možda su već i dobile rezultate pa se preselile na ljetne bebe.. mi smo ovdje stara priča 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sanjich mislis da mu sestra nece reci za gargamela?! 😂😂 pa ja umirem🙈😛 to je super broj oplodjenih, ne brini, znas da je i jedna dovoljna🤞🤞😉
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Darliv, ajde onda neka jave to sto prije pa da mozes po 🐧🐧
Meto evooo nas letecih i tu! Ja kada sam izasla iz fejs grupe mi pocelo faliti citanje. Kako si ti?
Da, marijaiva nije htjela na fejs i jedno vrijeme je ovaj forum bio bas tih, drago mi je da je opet veselo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sanjich mislis da mu sestra nece reci za gargamela?! 😂😂 pa ja umirem🙈😛 to je super broj oplodjenih, ne brini, znas da je i jedna dovoljna🤞🤞😉
Ma nece.. Dobra je.. Slatka je skroz.. Ja sam sva blazena bila od tog koktela.. A ona tako pazljiva.. Bas im svaka cast. Vjerujem da su takve prema svima i to je ono sto nama treba u ovakvim osjetljivim trenutcima ❤️ a i dr xy je bio odlican. Nakon punkcije je ostao objasnio mi rekao kad da se javim.. Samo ns problem sta san ja bila tako zveknuta da nemam pojma sta je govorio samo sam ga gledala i koncentrirala se sutit.. 😆
Eto, potpis popravljen, da ne bi bilo jos mini srcanih
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Darliv, ajde onda neka jave to sto prije pa da mozes po 🐧🐧
Metoevooo nas letecih i tu! Ja kada sam izasla iz fejs grupe mi pocelo faliti citanje. Kako si ti?
Da, marijaiva nije htjela na fejs i jedno vrijeme je ovaj forum bio bas tih, drago mi je da je opet veselo
Meni je ta grupa na fejsu bas bezveze. Javi se samo kad neko nesto treba.. Ovdje smo svi jedni za druge i pratimo se i veselimo i brinemo jedni za druge.. Nece ovakve grupe vise nigdje bit.. Zato otpilite fejs i prikljucite se nama 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji