Joj cure zao mi je za negativne testove.. 😔😔
JB ja se nadam da sutra bude sjena ipak 🤞🤞🤞 i moj prvi popisani ovaj ciklus je bia snješko 🙃
Nadam se da danas nastavljaju samo lipe vijesti i da ce nam vol4 donijeti svima sto cekamo.. 👶🤞🍀🍀🍀🍀🍀
Jutro cure,
8.2 sam imala FET, a danas osjecam bolove i pritisak dole, tocno kao sto sam znala osjecat prije menstruacije?
Imam osjecaj kao da samo sto ne procuri sto je realno nemoguce posto uzimam duphaston i utrogestan… Kakva su vasa iskustva s ovakvim pritiskom/bolovima? Postojibli ikakva mogucnost da to ipak ne bude menstruacija? 😔
Može se procuriti i pod utrićima.
Sve imamo takav osjećaj, neke zato što će stvarno dobiti menstruaciju, a neke zato što su trudne. Na žalost/ili sreću, prvi simptomi trudnoće su identični simptomima menstruacije.
Kad ćeš pišnuti test? Kad je beta?
Kad mogu pisnut test a da noje prerano, na prvim stranicama forum pise 9 dnt za blasticu 😅
Beta je tek 20.2 🙄
Pa tako nekako je najsigurnije. Mozes ti i ranije ali onda trazis sjene i svasta nesto. Najsigurnije ti je 9 il 10ti dan, tad bi se vec trebalo nesto vidjet… Tebi je danas tek 6ti dan?
Da, 6 dan, a od jutra ti neki menga bolovi iako i mengu po kalendaru trebam dobit tek u srijedu 😞
Ti menga bolovi ti nist ne znace, kao sta je MTB rekla. Mogu biti i dobar znak, a i ne moraju.. Pisale smo vec o tome, i u trudnoci ti se oni javljaju s vremena na vrijeme. Bas onaj osjecaj da ces procurit svaki tren. Jako je tesko razluciti koji su simptomi trudnoce, a koji menge jer su prakticki isti u pocetku. Pricekaj ti bar dva dana jos pa ponovi test. I nadamo se da ce bit pozitivan 🙏🏻🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala cure na podršci.
Ruska1986ostala je jos jedna blastica 🙏
MTB moram zvat sutra doktoricu da joj javim za test pa ću vidjet što će reći pošto još nema menstruacije
J_b držim fige da je bilo prerano u vašem slučaju
Nadamo se da je ta dobitna! 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
VM tako mi je drago zbog tebe 🤗🥳💕 Držim 🤞🤞 da se beta pravilno dupla i da sve bude ok🙏
La reina del Sur, JB i ostale cure sa negativnim testićima; glavu gore, idemo dalje prema cilju😘
Što se tiče menga bolova/ trudnoće, ja sam imala isto bolove kao prije menstruacije, ali ipak malo drugačije; trajali su kratko. Recimo malo bi me zabolio trbuh kao da ću dobiti i bila sam sigurna da kreće M, a onda uskoro kao da se nije ništa dogodilo, naglo bi prestao taj osjećaj...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nika žao mi je. Ali ok, ovo nije bio tvoj mjesec, ipak te čeka jedna divotica koja će biti prihvaćena 🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Puf pant.
Drage moje lavice. Pozvane ste na novi topic. Pročitajte prvo PRVE TRI stranice teme, sredite potpise ako još niste, i pridružite se čoporu.
OVIME PROGLAŠAVAM OVAJ TOPIC ZATVORENIM!
Link na novu temu: https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-5-81328
💔💔💔
Sretno svima! Idemo na 5ticuuuuuuuuu ! 🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Peggy, kod mog muža slična situacija, poboljšao je značajno broj, kasnije i brzinu i morfologiju tako da je nalaz sada uredan (doduše to sve moze jako varirati).. konkretno, na brzinu mislimo da utječe c vitamin, d vitamin, DAA, ashwaganda i maca prah, nedavno sam pisala sto je sve koristio. Osim toga neki dan je vadio d vitamin i 51 mu je a koristi mjesecima riblje ulje, dakle sto bi bilo da nije. Sad mu je dr prepisala D vital (po mojoj uputi;)).
Leia sretan rođendan! Nek ti bude i godina takva, najveselija ikad!
Drage sve, čestitam svima sa dobrim vijestima i lovim zaostatke..pitanje za cure koje znaju: feritin mi je 41, da uvedemo Kendural c ili je to ok? Za mjesec dana je FET😇 pa gledam na šta mozemo do tad utjecati🤓.
Možeš li mi napisati u kojim je količinama to sve pio? Molim tee 🙏🏼🙈
Evo još jednom što je sve pio (mislim da je uvođenjem c vitamina i maca praha i brzina spremija bila bolja):
DAA (d aspartička kiselina) - kaže da je pio prema dozatoru koji dođe s pakovanjem,
c vitamin - 1500mg dnevno
maca prah - žličica dnevno
ashwaganda - žličica dnevno
Profertil - 2 kapsule dnevno
Q10 - 2 kaspule dnevno
citrulin malat - dozator s njim dođe
riblje ulje- 2 kapsule
med i orasi - 2 žlice, prije doručka i večere (u omjeru 1:1)
Hvala❤️❤️
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Drage Žene, meni bi trebao jedan savjet. Moj problem je nizak AMH 0,4 a imam 33 godine. U Splitu san u bolnici u 12 mjesec bila na prvom IVF, i u tom postupku sam došla do zadnjeg dijela (izvađene su mi 4 jajne stanice, dvije oplođene i vračene) ali gestacijska vrećica se na žalost nije razvila. To mi je sa tabletama uspijelo da izađe, i sada čekam prvu menstruaciju nakon toga. I sada bi mi trebao savjest, bila sam u privatnika i on mi je rekao da odmah sa menstruacijom krećemo u novi postupak, a u bolnicu kada sam otišla doktor mi je sada dao tri vrste tableta sa pijem idućih mjesec i pol dana da mi se poprave jajne stanice. I sad ne znam dali da odmah krenem u privatnika, ili da pijem tablete, što bi značilo ću u postupak ići za 2,3 mjeseca tek.. Kako mi je nizak AMH to mi se čini kao gubljenje vremena kojeg nemam, tako da ni sama ne znam što da, radim
33 god, AMH 0.4
12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
04/2021 IVF - beta 1.7
Bozma evo neke sam nasla, ustvari ima masu tih clanaka i svi spominju implantation faliure. Citam samo conclusion🤣🤣
I onda sam nasla po am forumima, onaj babycenter i whattoexpect da tamo dr za takva stanja prepisuju baby aspirin za ove sto kao pokusavaju prirodno.
Sortiraj odgovore
Najstariji