MTB evo ja mogu napisat nesto o fetu u prirodnom ciklusu 😉
Znaci ide se bez ikakvih lijekova, prva folikulometrija cca 8dan ciklusa, prati se prirodna ovulacija i vodeći folikul, kada on dosegne svoju veličinu i kada bude ovulacija uvode se utrogestan i estrofem i ceka se dan transfera koji je nakon onoliko dana koliko je star zamrznuti embrij. I zena ostane trudna 😊
Oprosti,ja se ne znam bolje izraziti,nadam se da ti je ovo pomoglo,ti slob doradi 😃 a stimulirani, ide se odmah s estrofemom ( neznam jedino koji dan ciklusa se krece,odmah prvi ili kasnije,neka to kaze netko tko je prosao to) i prati se debljina endometrija, ovulacija je nebitna u tom slučaju, kada endometrij dosegne određeni broj mm(neznam koji je) ide se na transfer, isto kao u prirodnom ciklusu, nakon onoliko dana koliko je star zamrznuti embrij.
I jel jos vrijedi onaj izazov di piskimo mm i ja,njegov bijel,ja iduci dan taj isti test? 🤣🤣🤣 Evo ja zainteresirana 😃
Vm super, beta je tuuuu,drzimo fige da se dupla 🥰🤞🤞🙏🙏
Leia sretan pizdoizlazni dan micek, neka ti iduci bude s bebom 🥰
Mattan hahahah rođendan Hajduka 🤣🤣 ne moze bit lose ni da oces,ovo je dobitni fet, sigurna sam u to 🤞🤞🤞😃
To je otprilike to kaj sam zapamtila 🤦😄
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ja sam Mattan Šmatan 😎 Dečko zlatan haha Čujem da to treba za sreću pa eto hihi za svaki slučaj
I ja čekam dan kada ću moći svoj nadimak promjeniti u Štoperica 🥰🥰🥰🥰😂😂😂
endometrioza
VM divna ti je beta i cestitam ti 😍😍🎉🥳😘🙏🤞💗
Ostale cure koje su u Rijeci,mislim da cemo biti u ozujku,pratimo se,Ina i Aria 😘🤞🙏 ako sto treba da znam,samo pitajte. Ps. Ja sam birala doktora ali ako nemate zelja dodijele vas. Mislim da se kod profesorice malo dulje ceka,cisto kao info.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB juhuuuu za korona negativno i nek bude betahcg pozitivno 😘😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ja sam Mattan Šmatan 😎 Dečko zlatan haha Čujem da to treba za sreću pa eto hihi za svaki slučaj
I ja čekam dan kada ću moći svoj nadimak promjeniti u Štoperica 🥰🥰🥰🥰😂😂😂
Haha 😅😅😅
MaloTele ma ovaj moj kaže to će biti dite Hajduka, sad kad ga učlani, ono dob djeteta :PETODNEVNI 😅😅😅😅
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Skrptica o suplementima 💗
Nadam se da se vidi i da sam dobro stavila. 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Vm čestitam! Beta je taman 😍 nek se pravilno dupla 🤞
Nirvana i Ruska meni su moji mpo dr rekli da utrogestane što se njih tiče mogu koristiti do 36.tjedna ali da će odluku o tome ostaviti ginekologu kod kojeg ću voditi trudnoću. Samo da je bitno da ih ne prestanem koristiti prije 12.tt. I tako su meni smanjili s 3*200, pa 2*200 i sad nadalje trebam 1*200 jer nicemu ne šteti, samo opusta maternicu.... A duphastone nisam nikad koristila.
Women_name to je baš bezobrazno od njih, pogotovo za te novce koje daješ za pregled. Moja privatnica je divna i pregled +uzv je 400 kn.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Vm čestitam! Beta je taman 😍 nek se pravilno dupla 🤞
Nirvana i Ruska meni su moji mpo dr rekli da utrogestane što se njih tiče mogu koristiti do 36.tjedna ali da će odluku o tome ostaviti ginekologu kod kojeg ću voditi trudnoću. Samo da je bitno da ih ne prestanem koristiti prije 12.tt. I tako su meni smanjili s 3*200, pa 2*200 i sad nadalje trebam 1*200 jer nicemu ne šteti, samo opusta maternicu…. A duphastone nisam nikad koristila.
Women_name to je baš bezobrazno od njih, pogotovo za te novce koje daješ za pregled. Moja privatnica je divna i pregled +uzv je 400 kn.
Ma da, pa ne mogu skodit! Samo kod mene stvarno nisu vidjeli potrebu da ih koristim kad nikakvih problema nije bilo.. Tako je bilo otpocetka i nadajmo se do samog kraja 🙂🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women_name, bas mi je zao da imas takvo iskustvo, koje jos i masno placas. Dobro si rekla, kod privatnika je sve super i oni su divni kad je sve ok, kao sta je slucaj kod mene. Od prvog postupka pa sve do sad apsolutno nikakav problem ili komplikacija i meni su super, prema meni se ponasaju super i osjecam se sigurno kod njih. Ali to je zato sta je sve ok uvijek i ja ni ne mogu imat neko drugo misljenje. Ali da je nest, ne daj Boze, kompliciranije, vjerovatno bi bilo isti ko i ovi tvoji. Meni je to najzalosnije! Ako te vec placam, izvoli onda i odradit stvari kako treba, a ne gundjat i bit nadrdan jer ti npr. kvarimo dobru statistiku.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women_name, bas mi je zao da imas takvo iskustvo, koje jos i masno placas. Dobro si rekla, kod privatnika je sve super i oni su divni kad je sve ok, kao sta je slucaj kod mene. Od prvog postupka pa sve do sad apsolutno nikakav problem ili komplikacija i meni su super, prema meni se ponasaju super i osjecam se sigurno kod njih. Ali to je zato sta je sve ok uvijek i ja ni ne mogu imat neko drugo misljenje. Ali da je nest, ne daj Boze, kompliciranije, vjerovatno bi bilo isti ko i ovi tvoji. Meni je to najzalosnije! Ako te vec placam, izvoli onda i odradit stvari kako treba, a ne gundjat i bit nadrdan jer ti npr. kvarimo dobru statistiku.
Da, npr. moja poznanica je vodila trudnoću kod Podobnik ali davno prije par godina... Ona kaže da je imala privatni broj od tog nekog ko joj je vodio trudnoću i kad je imala problema bili su dostupni čak doma. I uvijek 24 h za pregled itd. Neznam jel to ostalo tako, ali eto s obzirom na tisuće i tisuće kn kj im ostavis svagdje bi trebali tak
Tuma eto vidiš, baš mi je drago da je tebi super tamo, a i cijena je ok
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰