SBjelis, našla sam ovo: https://www.lifeextensioneurope.com/
You are welcome!!!
💔💔💔
peggy95, ali i dalje je 7% od preko 100 miliona puno bolje od 40% od 12 miliona. Sad ima 1.5 puta više nego prije, to je isto super. Za MPO postupke su ti postoci manje bitni, bitno je da ima lijepu brojku zdravih spermića, oni pročiste ono što ne valja.
curly29, trombofilija je češće problem u višim tjednima trudnoće, nego sad. I mene je toga bilo strah, drago mi je da sam tu pretragu sad napravila. I ti je sad traži, brzo ćeš dobiti rezultate i eventualno neku terapiju.
I da, u pravu si, sve se fokusiramo na taj plusić, a tek onda vidimo što nam je sve pred nama. Ja sam u svojoj trudnoći napravila opsežan plan što i kako čisto da se smirim. Tako možeš i ti ako te takve stvari umiruju.
A ovo - nemoj mi za dva tjedna, već pljuni datum da znam zapisati.
💔💔💔
Woman name da, svatko ima svoju politiku. Moja soc gin. mi je u prvoj trudnoci odmah dala Normabel cim sam spomenula da imam neke kontrakcije. Samo sto ja to nisam pila tako cesto, samo kad bi bile jace. Sto se tice briseva, ona ih ne bi ni radila do 32.tt jer su bili ok prije postupaka... U Zg su me trazili da ponovim u prvom tromjesecju i opet u drugom oko 20.tt. Ja se za briseve slazem da trebaju, jer doslovno u mjesec dana nalaz moze biti negativan pa pozitivan na neku bestiju pa ne zelim to riskirati. I to sto vadim nalaze ostale svaka 4 tjedna mi je isto ok. Mislim da svakoj trudnici treba pristupiti individualno, nismo sve iste i ne mozemo imati isti pristup primjerice ja i moja susjeda koja nema tegoba u drugoj kao sto nije imala ni u prvoj trudnoci. Neki rade stvari rutinski sto bas nije dobro, ali eto. Ovaj put sam pametnija pa sama zahtjevam ono sto mislim da mi treba i ne zalim sto sam ostala u BetaPlus jer je pristup doktora vrh, o simpaticnosti bi se dalo, ali to mi nije trenutno bitno. Bitno mi je da moje dijete bude ok.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
peggy95, ali i dalje je 7% od preko 100 miliona puno bolje od 40% od 12 miliona. Sad ima 1.5 puta više nego prije, to je isto super. Za MPO postupke su ti postoci manje bitni, bitno je da ima lijepu brojku zdravih spermića, oni pročiste ono što ne valja.
curly29, trombofilija je češće problem u višim tjednima trudnoće, nego sad. I mene je toga bilo strah, drago mi je da sam tu pretragu sad napravila. I ti je sad traži, brzo ćeš dobiti rezultate i eventualno neku terapiju.
I da, u pravu si, sve se fokusiramo na taj plusić, a tek onda vidimo što nam je sve pred nama. Ja sam u svojoj trudnoći napravila opsežan plan što i kako čisto da se smirim. Tako možeš i ti ako te takve stvari umiruju.
A ovo - nemoj mi za dva tjedna, već pljuni datum da znam zapisati.
Hvala, sad si me utješila 😁😁
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Tiki, ti slobodno napiši ovdje koje pretrage radiš svaki mjesec, i što misliš da bi sve trebalo raditi u trudnoći. Znaš da nas ovdje ima fanatika koji volimo raditi pretrage + trudne smo/ili ćemo biti od sutra.
💔💔💔
Samo da se pohvalim da sam uhvatila pik, ali koja mi korist kad mi je prolaktin katastrofa😭😭😭😭. Ali ajde, bar imam taj lh porast ako nista.
I da srusim teoriju da je popodne najbolje hvatati pik🤭🤭🤔🤔🤔, gornja tamnija je jutros oko 10, a donja od maloprije.
TiKi slažem se s tobom. Eto zato sam ja sretna što zbog okolnosti vodim trudnoću i u bolnici jer mi tamo stvarno svakih 3 tjedna rade kompletnu krvnu sliku, urin i sve te lab pretrage + ultrazvuk i pregled. Što se tiče privatnika, ne volim pljuvati po nikom i da idem opet, opet bi išla na isto mjesto na mpo jer su stručni i oba puta se primilo ali vođenje trudnoće im je katastrofa. Super je za trudnicu koja je super npr kao naša Ruska bez ikakvih tegoba, dođeš svakih 4 tjedna na pregled pogledaju te, nemogu rec, stvarno su detaljni kod uzv, sve objasne, pregledaju sve što treba i detaljnije nego u bolnici. Ali od mene imaju jednu veliku zsmjerku i razlog zbog ceg više nikad neću tamo voditi trudnoću, a to sam trebala shvatit nakon prvog spontanog kad sam ih nazvala nakon 1.pozitivne bete da krvarim a rekli su mi da je to vjerojatno spontani, da čekam doma il će ostat ili otic samo. Bez ikakvih pregleda itd. Ali ajde mislim si rana trudnoća, bit će u drugoj bolje.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB budem, a ti meni molim te objasni ovaj nalaz obzirom da si radila TORCH. Po meni je ok, jer je IgM neg.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Druga trudnoća. Eto imala sam vodenasti iscjedak na koji su me ko iz topa poslali u bolnicu (ajde shvaćam jer kao sumnja na plodnu vodu) . Odem tamo, kaže žena to su najobičniju gljivice i vaginitis, odite na kontrolu obavezno kod svog doktora. Ja ih nazovem, meni sestra znate i sami da nemamo termina po dva tjedna. Liječnik da odem opet u bolnicu jer on ne može vidjet jel to plodna vode uzv i pregledom, da su ne odgovorni blabbla, odem u ta u bolnicu istim takvim pregledom ustanove da nije plodna voda, i da se amnisure radi tek iza neznam kojeg tjedna jer u 18 tjednu nije vjerodostojan jer fetus još ne izluciva nešto i da je po isjcedku bez i kakvog dodatnog testiranja očita ta vaginalna infekcija da nastavim s terapijom. Evo sad opet zovem, opet uopće ne dobivam liječnika, nego bez i kakvog razgovora i pregleda daje mi canesten i to je to. Znači sve je super dok je sve super, a čim je nešto izvan kontrole trebala bi trcat na hitnu kao da nemam svog ginekologa. Da ne spominjem da mi je kolegica u 15 tt obilno prokrvarila, nazvali je da vrati utrogestan i dođe na pregled kak je naručena za dva tjedna. Ako bude bolilo jako nek ode u bolnicu na čišćenje. Termini su im svi popunjeni kao jer im rade dva liječnika samo, i oba rade i mpo i trudnice vode. Mislim da je u ovom slučaju najbitniji novci i popunjenost termina. Sestra me naruči na pregled u 8, ja dođem u 8, ona meni kj sam došla u 8 kad je rekla u 8 i 20. A nije rekla jer sam za pisala kad mi je govorila. Čujem u cekaoni kako komentiraju između sebe sestre mene kao OVA i moje dolaženje prerano, pa se na kraju ja ispričavam. Jako su mi se zamjerili jer mislim da za 600 kn pregleda mogu dobit puno bolju uslugu ali neda mi se sad nigdje prebacivat jer idem i u bolnicu. Na kraju ispada da je moja socijalna gin briznija neg oni, i da sam tamo otišla samo zbog boljeg uzv i slika. Znam ja da je njima već muka kad čuju moje prezime, ali eto i meni je žao kj nisam trudnica bez tegoba. A još više što više brinu, i bolji odnos prema meni imaju u bolnici netko tko ionako dobiva plaću tu bez obzira kakav bio prema meni i netko kom plaćam svaku uslugu
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja sam Mattan Šmatan 😎 Dečko zlatan haha Čujem da to treba za sreću pa eto hihi za svaki slučaj
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji