Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nirvana2024
    13. Veljača 2021. 09:40

🌼TiKi🌼

Sto se tice cerviksa, ja sam primjetila da mi je prije menge dosta nisko, jedva namjestim mč, a u obje trudnoce mi je bio i ostao visoko. To za mekocu ne mogu procijeniti jer je ocito individualno, nije kod mene bilo posebnih promjena. Nedavno sam primjetila da je uze i da teze uguram utrice.

Spomenule ste utrice.. jel normalno koristiti njih i Duphaston i dalje, sad u 18.tt, a sigurno do 21.tt kad mi je sljedeca kontrola?
    Kad sam bila privatno, doktor je bio iznenaden sto ih i dalje koristim, u 17.tt, a MPO-ovci mi samo pisu u nalaze nastaviti s terapijom... mislim, naravno da cu nastaviti, ali me samo zanimalo u cemu je stvar

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Rina89
    13. Veljača 2021. 09:49

Žao mi je zbog svih negativnih testova. 😞
    Dada, Leia, Viki divne bete! 😍😍😍
    Mattan 🤞
    Leia sretan rođendan! 🎉🥳🎉

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Matkiša 😎
    13. Veljača 2021. 09:54

Nirvana 2020 ja sam čitala baš sinoć uputstva od Utrogestana i piše da se ne smije koristiti kasnije zbog utjecaja na jetru, tako nešto.. Ali vjerujem da ne bi prepisivali da ne je tako opasno :)

Sad više ne znam tko je pisalo za prolaktin. Meni je bio oko 1000, i išla sam snimati magnet hipofize jer mi se u isto vrijeme javio problem sa vidim. Sve je bilo ok. Dobila Bromergon 2x1, Srušili mi ga na nekih 7,8 😬 O onda su smanjili na 1 na dan i od tada nisam vadila. Tko zna šta je sad,jer vidim opet u bradavicama onako bjelkasto skoreno ali kad stisnemo nema ništa... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🌼TiKi🌼
    13. Veljača 2021. 09:55

Nirvana inace se utrogestani prekidaju nakon 12tt ako nema hematoma, krvarenja, kontrakcija, posteljica je ok polozena... Meni su preventivno ostavili do 16.tt pa ce mi dati oralno, vjerojatno duphaston, do kraja trudnoce i to samo zato da ne guram nista dolje da ne bih dobila neku infekciju. Inace bih ostala na utricima. Mislim da je Ruska koristila i jedno i drugo, samo ne znam do kada, pa mozda ona zna vise o toj kombinaciji i do kada se pije. Osobno, nisam nikada koristila zajedno i jedno i drugo.
    Mattan drzim fige da se uhvati 🤞
    Leia sretan rođendan 🥳

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Veljača 2021. 09:56

Aura, piješ li ciklu? Jedeš li ananas? Neke cure su čuda postigle s tim.

Libo, meni je isto sve kao oteklo pred betu i bila sam trudna. Nije bilo tvrdo, i dalje je bilo mekano, ali kao da je sve unutra nateklo.

aria2019, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna! Ja ti za Rijeku ne znam, ali ima ovdje lavica koje će znati pomoći. Dobra vijest je da ti za MPO ne trebaju jajovodi. Tako da si na dobrom mjestu!

Josipab, pa da. Genetski imam sklonost glupoj paradentozi, ne gine mi zubalo jednog dana. Samo je pitanje koliko dugo ću moći sa svojim zubima. Ja činim što mogu da to produžim. Čak i nije problem, brzo to uđe u naviku, sad su mi recimo ostale zubne paste fuj. Dok mi je parodontax na početku bio pravo mučenje.

iris_iris, da, baš sam od dosta ljudi čula da je tamo biolog fantastičan. Oko doktora su podijeljena mišljenja. Drago mi je da si se našla tamo.

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    13. Veljača 2021. 09:57

Mattan PUPO🎉🎉😍🌺🤩
    Leia Sretan rođendan!🎉🎂🌺🎉🎂

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Veljača 2021. 09:58

rita7, da, valjda je cista žutog tijela. Ma pitala sam jer sam ja uvijek LH mjerila rano ujutro, s prvim urinom. I pozitivno mi je bilo tek 16-18 dan ciklusa, pa sam ja mislila da onda ovuliram (a ciklus mi traje 26-28 dana). Sad vidim da pojma nemam kad ovuliram jer sam krivo mjerila. A da sam često imala pozitivnu u drugom dijelu ciklusa (kad nisam bila trudna). Znači, to su te ciste. Mamicu im. 
    Dobro da smo pravu rupu gađali. Valjda.
    iz antologije Zašto MTB 20 godina nije ostala spontano trudna… 

curly29, super, sad mi i ti to potvrđuješ. Svašta ću ja još naučiti o svom tijelu.
    Nego, podsjeti me, koji je plan za dalje s tvojom trudnoćom? Kad opet ideš u dr? 

Dada, nisi pobrkala. Za sad sam provjerila Agram, oni su vadili do 8 ujutro, ne rade to poslije??? Ja sam došla u 8 i 10. Divno. Sad sam doma nakon obavljanja stvari, doručkujem (napokon!!!) pa idem dalje pokušat negdje napraviti. Hvala na info za Lab plus.

MajaRingeRaja, betu možeš vaditi preko uputnice, ili u privatnika. U privatnika sam ja vadila u Breyeru ili Agramu.

Leia2.0, da, ali ti gore su oni skupi testovi. I zadnji put kad sam bila nisu bili isti dan rezultati - ali dobro, tad su bile gužve. Plus, čekala sam par sati na snijegu i kišici, užas. Budem na kraju otišla i tamo ako ništa drugo ne upali.
    Sretan rođendan!!!!!! 

Tanja79, ma da, niiiisiii ti škrta  
    Ja danas pričam sa svojim reproduktivnim sistemom i molim ga da pričeka sa krvarenjem do sutra.  Sve me boli, osjećam da brana samo da nije pukla.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Veljača 2021. 10:00

Mattan, da, da, endo, transfer, zgodni doktori... 
    Neeego, reci ti nama, kakvi su krumpirići??? 
    Čestitam ti, PUPO. I doktor, kažeš, em mlad, em zgodan, em pametan... Ima li ženu? Djecu? Kakav mu je spermiogram? 
    Da, da, skriptica, mooožeeee!!! 

💔💔💔

sbjelisi
    13. Veljača 2021. 10:10

11dc, endo 7.1mm... Hm, ide na bolje, ali jos pratimo..

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    13. Veljača 2021. 10:11

Mattan ❤ PUPO
    Leia sretan rodjendan 🍻

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.