Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Veljača 2021. 10:12

Mattan

Nirvana 2020 ja sam čitala baš sinoć uputstva od Utrogestana i piše da se ne smije koristiti kasnije zbog utjecaja na jetru, tako nešto.. Ali vjerujem da ne bi prepisivali da ne je tako opasno :)

Sad više ne znam tko je pisalo za prolaktin. Meni je bio oko 1000, i išla sam snimati magnet hipofize jer mi se u isto vrijeme javio problem sa vidim. Sve je bilo ok. Dobila Bromergon 2x1, Srušili mi ga na nekih 7,8 😬 O onda su smanjili na 1 na dan i od tada nisam vadila. Tko zna šta je sad,jer vidim opet u bradavicama onako bjelkasto skoreno ali kad stisnemo nema ništa…

Ja sam pisala, ma nemam nikakvih nekih znakova a da ih primjetim, osim te moje hipotireoze koja moze poremetiti i prolaktin. Jos sada i taj magnet ako me posalju....... A vec mi je jednom bio 1100 i ponovila sam ga nakon 20 dana i bio je ok, mozda se stvarno moram malo skulirati

Libo1415
    13. Veljača 2021. 10:20

Mattan 🎉PUPO 👼 držim fige na najjače!!!! 
    Leia sretan rođendan! 😘
    MTB pa za kad ti treba bris? Zašto nećeš otići gore kod mojih? Nema gužvi,nalaz ti je gotov isti dan i rade brze. Da sam na poslu ja bi te obrisala i odma ti napravila...🙈

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Matkiša 😎
    13. Veljača 2021. 10:21

MTB

Mattan, da, da, endo, transfer, zgodni doktori…
    Neeego, reci ti nama, kakvi su krumpirići???
    Čestitam ti, PUPO. I doktor, kažeš, em mlad, em zgodan, em pametan… Ima li ženu? Djecu? Kakav mu je spermiogram?
    Da, da, skriptica, mooožeeee!!!

Haha ima ženu i dijete, to sam saznala danas 😁 Krumpirići moraju čekati još malo da istekne vrijeme ležanja 😁 Hmmmm izgleda mi kao da ima jako puno pokretnih i morfološki ispravnih 😁😁😁😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Marinela87
    13. Veljača 2021. 10:22

Mattan drzimo fige🤞🤞 a ova skripta ce bit ko sveta knjiga, prenosit ce se s generacije na generaciju 😂
    Leia sretna rockas!!! 🤩
    MTB uskoro krece akcija😀😀😀
    Ja napravila test, crta je jos uvijek tu, gledam je kao neki najljepsi prizor, ko neko djelo umjetnosti😂😂 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Matkiša 😎
    13. Veljača 2021. 10:23

Magnolia

Mattan

Nirvana 2020 ja sam čitala baš sinoć uputstva od Utrogestana i piše da se ne smije koristiti kasnije zbog utjecaja na jetru, tako nešto.. Ali vjerujem da ne bi prepisivali da ne je tako opasno :)

Sad više ne znam tko je pisalo za prolaktin. Meni je bio oko 1000, i išla sam snimati magnet hipofize jer mi se u isto vrijeme javio problem sa vidim. Sve je bilo ok. Dobila Bromergon 2x1, Srušili mi ga na nekih 7,8 😬 O onda su smanjili na 1 na dan i od tada nisam vadila. Tko zna šta je sad,jer vidim opet u bradavicama onako bjelkasto skoreno ali kad stisnemo nema ništa…

Ja sam pisala, ma nemam nikakvih nekih znakova a da ih primjetim, osim te moje hipotireoze koja moze poremetiti i prolaktin. Jos sada i taj magnet ako me posalju……. A vec mi je jednom bio 1100 i ponovila sam ga nakon 20 dana i bio je ok, mozda se stvarno moram malo skulirati

Moguće, jer mi je doko rekao da i to što sjedimo pola sata nije ispravno. Nego samo ležanje u zamračenoj prostoriji daje realne rezultate. Al kad kod nas nemaš gdje ni sjesti a kamoli leći. Tako da mislim da je to kod tebe zbog toga svega 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

iris_iris
    13. Veljača 2021. 10:25

MTB ma znam, i bas je takav kak se pisalo hehe ali smo se uspjeli sve dogovoriti, sad sam bila u nekom lošijem periodu još od prošlog postupka, pa smo se dogovorili da krenemo s Klomifenom pa vidimo kak ide. Kao, ako bude loš odgovor, financijski mi nije to bilo puno, samo Klomifen (njegove riječi). Al kak su mi se pojavila 3 folikula, on bio zadovoljan i pojačali sa stim. Tako da mi se tu pokazao ok, a kažem prvi dojam za biologa je 5+. Nakon što sam na SD imala 5 stanica koje su brzo vratili 2.dan jer je išao vikend, pa 3 nisu preživjele do ponedjeljka, on je s tom 1 ipak gurao do morule. Meni 😍 a dalje ćemo vidjeti...

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Ina85
    13. Veljača 2021. 10:26

aria2019

Ruska1986

aria2019

Pozdrav svima… Ja sam nova.
    Počela sam sa svim nalazima i krecem uskoro sa MPO u Rijeku.
    Dosada nisam uspijela ostat trudna… 🥺 I tako je sve to krenulo… Pokusava li smo i posla je cca godinu dana, i pocela sam ic na neke preglede i ustanovili su mi neprohodnost jajovoda. Napravila laparoskopiju, desni je ok sada a lijevi je neaktivan jer sam se jednostavno tako rodila sa jednom izaslinom na njemu. Jajnici su mi policistični.
    Zaručnik je napravio spermiogram njemu je sve u redu. Sljedeći tjedan krecem sa folikumetrijom pa cemo vidjet sta ce bit.
    Trenutno pijem klomifen tablete.

Kakva su casa iskustva za rijeku??
    Hvala ❤️❤️❤️

Dobro nam dosla 🙂 ja ti nemam iskustva sa Rijekom, ali ce ti se javit cure koje imaju.. Stvarno nas ima od svuda 🙂 ako si tek krenula, procitaj si prve 2 stranice foruma, imas jako puno korisnih informacija. I mozes si sredit i potpis, tako da te lakse pratimo 🙂 sve ti je na te prve dvije stranice..I slobodno napises i vase godine.. I zelim ti svu srecu 🤗🤗

Ja 29, a zaručnik 33. Evo upravo idem procitat. Hvala puno🥰

Mi cemo ic isto u rijeku. Jos nista neznam. Cekamo da nam jave termin. Sutra vadim hormone . Mozemo se drzat u kontaku pa cemo znat. Sretno 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ina85
    13. Veljača 2021. 10:33

ericaa

aria2019

ericaa

aria2019

Ruska1986

aria2019

Pozdrav svima… Ja sam nova.
    Počela sam sa svim nalazima i krecem uskoro sa MPO u Rijeku.
    Dosada nisam uspijela ostat trudna… 🥺 I tako je sve to krenulo… Pokusava li smo i posla je cca godinu dana, i pocela sam ic na neke preglede i ustanovili su mi neprohodnost jajovoda. Napravila laparoskopiju, desni je ok sada a lijevi je neaktivan jer sam se jednostavno tako rodila sa jednom izaslinom na njemu. Jajnici su mi policistični.
    Zaručnik je napravio spermiogram njemu je sve u redu. Sljedeći tjedan krecem sa folikumetrijom pa cemo vidjet sta ce bit.
    Trenutno pijem klomifen tablete.

Kakva su casa iskustva za rijeku??
    Hvala ❤️❤️❤️

Dobro nam dosla 🙂 ja ti nemam iskustva sa Rijekom, ali ce ti se javit cure koje imaju.. Stvarno nas ima od svuda 🙂 ako si tek krenula, procitaj si prve 2 stranice foruma, imas jako puno korisnih informacija. I mozes si sredit i potpis, tako da te lakse pratimo 🙂 sve ti je na te prve dvije stranice..I slobodno napises i vase godine.. I zelim ti svu srecu 🤗🤗

Ja 29, a zaručnik 33. Evo upravo idem procitat. Hvala puno🥰

Ejla,ja sam u Rijeci. Pitaj,mozda ti mogu pomoci? Kod koga si?
    SBjelis i ja sam danas popiskila lh trakicu,crta ali svijetla. Znaci nije jutarnja mokraca nego kasnije. Vidis,nisam imala pojma. I meni bi trebala biti O pon…

Ejj a super 😁 u kojoj si fazi? Ja sam kod doktorice Sušanj-Šepić, a ti???

Ja sam kod profesorice Smiljan Severinski. Ja sam u fazi,trebala u 12/2020 na stimulaciju ali prebolila koronu i odradujem rok od 2 mjeseca nakon da mogu u postupak. Imala jedan prirodni IVF ali prazan folikul je bio i sad idemo u stimulaciju… imam 19.2. Konzultacije i nadam se krenuti na M u ozujku u postupak 🙏💪🤞🙉 mislim da mi je bila tvoja doktorica na folikulometriji,jako je draga! Kako si za sad zadovoljna?

Recite mi gdje da zovem ili saljem mail za konzultaciju. Neznam dali sam tocno uopce poslala. Na ivf nesto? Ginekologica me uputila al mi nije dala nikakav broj ili mail 🙄. Samo mi rekla uputnice su ti u sustavu. Idi izvadi hormone i nalaze  bla bla i cao. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

AuroraB
    13. Veljača 2021. 10:35

SBjelis

11dc, endo 7.1mm… Hm, ide na bolje, ali jos pratimo..

Ma dobro je to, još par mm i ok si🥰
    Mattan 🌺🌺😘😘

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

iris_iris
    13. Veljača 2021. 10:39

Mattan sretno 🍀🍀🍀
    Leia sretan ročkas 🎂

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.