Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika0302
    11. Veljača 2021. 15:07

Bok cure, evo i mene u ovoj temi ;) 5.2.bio FET jedne blastice, danas malo simtoma kao da ce menstruacija doci. Do sada prošli dva neuspješna IVFa. Nadamo se trećoj sreći sa smrzlićem :) test moram raditi na samo valentinovo 🥰🥰 trenutno na estrofemu 2x1 tbl i utrogestan 3x2 vag

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Veljača 2021. 15:07

Evo mene 😎
    Danas bolja nego jučer, ali to još nije ona debljina koju želim 😁🤞🏼💪🏼❤️ sutra je dan D ❤️🤞🏼🤞🏼🤞🏼

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Veljača 2021. 15:08

Dada🐼

Evo mene 😎
    Danas bolja nego jučer, ali to još nije ona debljina koju želim 😁🤞🏼💪🏼❤️ sutra je dan D ❤️🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Odnosno jačina boje **

endometrioza

11. Veljača 2021. 15:16

Dada🐼

Evo mene 😎

Jedva cekam betu 📈😍😍 

Dashuri
    11. Veljača 2021. 15:18

ribic

Aura Jesi sigurna u endometrij? To je bas tanko.

Imas tri folikula (vodeca) i njih ce sad (vjerovatno svaka 2-3 dana) pratiti na uzv da vide da li rastu. Mogu se sva tri razviti do 20-22 mm (kad pucaju), a moze jedan ili dva. Zato ces ici na uzv da to prate. Rastu negdje u prosjeku 2mm dnevno. I onda kad ce biti na cca 18 mm vjerojatno ce ti dati injekciju tzv. stopericu.

Ako ides na inseminaciju nitko nista iz tebe ne vadi nego samo uspricaju muzevu/deckovu spermu. U Vinogradskoj ako imas tri zrela folikula se ide na prirodni IVF (punkcija i vade folikule), a ako su 1 ili 2 ide inseminacija. Razlog je da kod vise od dva ne ide inseminacija da ne bila viseplodne trudnoca.

Da, mislim da sam cula da je 1mm jer mi je i doktor reka da je to bas tanko, al da je to normalno s klomifenom. Pitala sam ga je li trebam sta pit da se to malo brze podebljava pa mi je reka da ne brinem 😏
    Pa da, to me zanimalo, sta ce bit ako ostanu sva 3. Sutra mi je vec druga folikulometrija, pretpostavljam da ce bit iduci tjedan inseminacija.
    Vidim da se pratimo po postupku, zelim ti svu srecu!! 🤗Na kojoj si ti bila stimulaciji ili tek ides u postupak?
    Oprosti ako si vec pisala, nisam popratila 🙈

05.12.2022 💗

Dashuri
    11. Veljača 2021. 15:19

Dada🐼

Evo mene 😎

😍😍😍

05.12.2022 💗

BAJOMA
    11. Veljača 2021. 15:21

Dada🐼

Evo mene 😎

Ma dobra neka štoperica kod tebe pravo je slaba boja 😂😂😂😂 ženo boja je vrh lipo jepotamnila od jucer ❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍🎉🤞🙏 beta ce bit vrh😍😍😍

• Astra81
    11. Veljača 2021. 15:30

MTB

Astra81

Bozma 🍀🐞

Evo nešto šta bi moglo koristit, pogotovo ovima sa više neuspjelih transfera. Dosta su se spominjale NK stanice, na Rodinu forumu, a i tu smo ih spominjale i rečeno je da nitko u HR to ne radi, najbliže Novi Sad. Prije par dana sam u grupi na fejsu naletila na post gdje je cura u komentarima napisala da je na kraju napravila NK stanice iz endometrija i da ih je imala puno. Biopsiju je napravila u IVF-u, šalju nalaze u Italiju. Pa eto možda nije loše znat

To je točno. Jasam upravo dobila takav nalaz - intenzivno pozitivno ☹ Kako se zove fb grupa? Ja bi se tamo uključila, baš bi htjela pitati tu curu par stvari…

Gdje si radila? Koja je cijena? Kako izgleda pretraga? Kad su nalazi?
    Znaš da nas ovdje ima znatiželjnih

Poliklinika IVF, 1000 kn, testirali su i CD 56 i CD 138 (NK cells + nekakav test da li postoji kronični endometritis). Postupak traje par minuta, uđu s nekakvom cjevčicom u maternicu i uzmu komadić endometrija. Malo boli, ali ništa osobito. Nalaz dođe za 14 dana.

Leia3.0
    11. Veljača 2021. 15:31

Dada ova tvoja štoprica opet tamni 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• *.Women_name.*
    11. Veljača 2021. 15:35

Dada🐼

Evo mene 😎

Super ti je crta, vjeruj mi poznam test jako dobro 😂! Meni ti je tek negdje 20dpt trodnevnoj bila ista ko kontrolna.. Znam da sam izvadila drugu betu i nakon par dana si za uspomenu piškila taj jedan još. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.