Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perlla
    11. Veljača 2021. 02:09

Ruska1986

perlla

Ima li netko da je imao bakterije (npr.escherihia) i koliko je trajalo ljecenje? Cudi me da ju u trudnoci nisam imala, a evo sad je imam..znam da je normalni stanovnik tijela al opet

Joj, ja ju stalno imam! I prije trudnoce a i sad u trudnoci sam ju lijecila. Morala sam popit 2 ture antibiotika da je se rijesim.. Privremeno, vjerovatno. Ovdje sam saznala(a i sestra kod doktora mi je rekla) za D manozu. Super stvar i za preventivno pit. I slatko izbjegavat maksimalno. Nju ne mozes izlijecit neg samo zalijecit i glupaca se najcesce ponovo javi. Ja, recimo, kuzim kad pretjeram sa slatkim par dana, onda podivlja.

Proguglat cu za tu d manozu..yes, slatko sam fkt dosta smanjila, al ne mogu bez barem mrvcice 😋

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

MaloTele
    11. Veljača 2021. 06:23

perlla

MaloTele

perlla

I naravno…ima li koja zenica ovdje da je dobila uputu za snizavanje kila…i ima li koja da ide na sveti duh-kajfes? Sorry puno pitanja mi se vrzma sad

Eej,ja sam ti na sv.duhu, pitaj sta te zanima pa odg popodne 😊

Kako si zadovoljna sa sv.duhom?vidim da su ti prvo radili inseminaciju a nakon toga postupak..meni su rekli mozda inseminacija,al vrlo vjerojatno da ce ici stimulirani ivf s obzirom na moj niski amh i losiji spermiogram.eh sad stimulirani znaci da bih se trebala pikati..gledala sam malo na netu kak se zene pikaju..al to mi je onak ne ja to ne moguuu.dal ima mogucnost da hodam nekome da mi to obavi?

Pa meni je tamo u principu okej, ne ceka se dugo i brzo dodes na red,fm su ko na traci, ali tako je vise manje svugdje,jedino sto 'zamjeram'je sto su nekako sturi sa informacijama, barem meni 😃 prvi put su mi radili inseminaciju jer sam mlada(to mi je u rangu sa opusti se pa ces prirodno ostat trudna😭) i jer nama spermiogram nije toooliko los, ali je dovoljno los da nam treba pomoc, a sto se mene tice sve je okej pa kao da probamo, kad nije uspjelo ja sam sama pitala dal' mozemo na pravu stimulaciju, pikanje kao takvo ti je najmanji problem u svemu tome, i ja sam se bojala ali na kraju je bilo zabavno i nikakav problem nije bio,oni ti tamo to ne rade, tako da moj savjet ti je da svakako sama naucis, nije komplicirano a trebat Ce ti,imas na prve dvije stranice foruma linkove na videa za injekcije, pogledaj si i prioni, nije strasno stvarno 🤗prva je najgora,drugu vec pikas ko od šale 😃 e da,i sv.duh ti ne radi vikendom , samo hrabro, slozit Ce ti tamo bebu 🤗 tak je meni rekla dokt prije Feta i evo me 😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

RajaRingeMaja
    11. Veljača 2021. 06:37

Dobro jutro i ugodan i opušten dan želim svima. 
    Jučer mi je trebalo vremena da sve pročitam, ali skoro sam se rasplakala od ganuća. Hvala vam na ipsricanim vlastitim pričama, da pričama, čudima života za koje ste se izborili. Divno je i motvirajuce znati da ima toliko lijepi priča. Šaljem sretne misli svima, ne mogu vas sve nabrojiti, samo hrabro i optimistično naprijed. A svima ostalima želim da se ova pozitiva prelije na sve naše sadašnje i buduće postupke.
    🙏😍💙❤️

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
    18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

sbjelisi
    11. Veljača 2021. 07:24

MTB

SBjelis

MTB ovo bi kao trebala biti AFA i ANA
    AFA je bila misterija, ispalo je ova pretraga, pa neka sad ja budem pametna. Vidjeti cemo sto ce sutra reci dr. Je li to ono sto je narucila. 😉😂

Eh, kako kradeš
    Slični su nam rezultati. Da, to sam i ja napravila, onda se ne moram brinuti za AFA

MTB Hihi, kužiš ti. Ubimo se svi od definiranja AFA pretrage.. 🙈 Valjda je to ono sto je naručila. Kako si ti dosla do toga?? 

oharascarlett14@gmail.com

11. Veljača 2021. 07:27

Jutro cure 😘😘

sbjelisi
    11. Veljača 2021. 07:29

Jutro, danas UZV 8dc da vidimo gdje smo.. 🙏 Prosli je mj.bila tako lijepa O, trebala bi mi jedna takva i ovaj mj. 🙏🙏🐧🐧
    Mislim da su mi stigli svi nalazi i da ne čekam više ništa ❤😎 
    Pishacice kad god budete spremne, mi drzimo fige! Ovo je dobitni mjesec! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

oharascarlett14@gmail.com

Samara
    11. Veljača 2021. 07:29

Simba 1989

Pa tko je pitao za mene??? 🤭
    Evo me cure nakon duuugoo vremena, neke znaju moj put i priču a neke ne znaju.
    Evo od Božića smo u petrovoj bolnici, imala sam krvarenje zbog hematoma i zadržana do daljnjega. Naravno da u međuvremenu su krenule komplikacije neke, s obzirom da su jednojajčane trojke sumnjali su na twin twin sindrom i tu je bila užasna aginija i pristup pojedinih doktora.
    Imam sreću pa me pod svoje uzela dr Sokol te svaki petak imamo uzv gdje provjeri sve moguće, da eventualno ako krene ići u lošem smjeru znamo reagirati.
    Za sada smo 24tt u petak i idemo prema 25 tt 😊

Tko je pitao za tebe? Pa svi smo pitali za tebe, tj vas 4!!
    Žao mi je da si u bolnici, ali bolje tako da si im na oku i da te pregledavaju. Čestitam na dečkićima.. Držte se i javi nam se tu i tamo da znamo da je sve ok 🥰 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 07:31

Sanjich 👶🤱

Jutro cure 😘😘

😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳 kako lijepo tamne 😍😍😍😍

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 07:32

SBjelis

Jutro, danas UZV 8dc da vidimo gdje smo.. 🙏 Prosli je mj.bila tako lijepa O, trebala bi mi jedna takva i ovaj mj. 🙏🙏🐧🐧
    Mislim da su mi stigli svi nalazi i da ne čekam više ništa ❤😎
    Pishacice kad god budete spremne, mi drzimo fige! Ovo je dobitni mjesec! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 javi nam sta kazu! Sretno 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    11. Veljača 2021. 07:33

Sanjich 👶🤱

Jutro cure 😘😘

Ma bravo ❤️❤️❤️❤️😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.