Dada i Sanjich baš ste ono skroz jako trudne vas dvije ❤️💪
Meto jako, jako navijam ta tebe i baš sam uzbuđena što krećeš 😊Bit će to super!
Leia2.0 koji rasplet 😳Mogu mislit da ti je pao kamen sa srca za sada. Neka sve nastavi kako treba, držim ti fige 🤞
Tanja79 brzi oporavak ti želim i hrabro u nove pobjede 💪
Simba1989 tvoja priča mi je i dalje nevjerojatna. Čestitam ti na tvoja tri srca junačka 💙💙💙, izdržite dan po dan.
Darliv sretno sa poslom, a postupak će brzo doći i bit će sve ok 🤞😊
Ela i ja ćorava vidim tu neku crticu 😎💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Heloouuu jel me neko tražio?? 😆😄
Još sam tu, pratim svaki dan pomalo al ste se raspisale ko lude pa slabo hvatam!
Znaci - rodila jos nisam, ali bebonja bi mogao uskoro, jer sam 1 prstic otvorena 🥳🥳🥳🥳
Metosretno maco, ova veljača je tvoja 😁🐱🐈
Ovi testovi su zakon, ja nikad nisam imala hrabrosti pišati, za mene je beta zakon, tako da baš uživam dok pratim ove crtice i čestitam svim curkama - čini mi se dada, sanjich i ella? ❣️
Što se tiče trudnoće i straha - vidim da o tome isto malo pričate, slažem se s ruškom- ja sam se bojala sve dok nisam počela osjećati bebu svakodnevno i to mi je bio dokaz da je sve ok - a imala sam isto tako savršeno urednu trudnoću, tako da ne mogu niti zamisliti kako vam se noge odrežu na bolove, krvarenja i iscjetke. Za sve će u životu biti vremena, zato sada čuvajte svoje bebe i sebe - fuck posao, fuck mišljenja drugih ljudi, fuck kave i šetanja - ja sam sebi rekla - ovih 9mj mogu bez apsolutno svega i svakoga, najbitnije mi je da smo beba i ja dobro i da toliko željeno pile dođe na svijet. Ovo tko nije prošao, nikad neće shvatiti.. I ne mora, briga nas 😇😊 sretno svim curama u postupku a ja vam se javim za koji dan s novostima! 🤞🏼❣️🥰🍼
❤️❤️❤️❤️🙏
endometrioza
Heloouuu jel me neko tražio?? 😆😄
Još sam tu, pratim svaki dan pomalo al ste se raspisale ko lude pa slabo hvatam!
Znaci - rodila jos nisam, ali bebonja bi mogao uskoro, jer sam 1 prstic otvorena 🥳🥳🥳🥳
Metosretno maco, ova veljača je tvoja 😁🐱🐈
Ovi testovi su zakon, ja nikad nisam imala hrabrosti pišati, za mene je beta zakon, tako da baš uživam dok pratim ove crtice i čestitam svim curkama - čini mi se dada, sanjich i ella? ❣️
Što se tiče trudnoće i straha - vidim da o tome isto malo pričate, slažem se s ruškom- ja sam se bojala sve dok nisam počela osjećati bebu svakodnevno i to mi je bio dokaz da je sve ok - a imala sam isto tako savršeno urednu trudnoću, tako da ne mogu niti zamisliti kako vam se noge odrežu na bolove, krvarenja i iscjetke. Za sve će u životu biti vremena, zato sada čuvajte svoje bebe i sebe - fuck posao, fuck mišljenja drugih ljudi, fuck kave i šetanja - ja sam sebi rekla - ovih 9mj mogu bez apsolutno svega i svakoga, najbitnije mi je da smo beba i ja dobro i da toliko željeno pile dođe na svijet. Ovo tko nije prošao, nikad neće shvatiti.. I ne mora, briga nas 😇😊 sretno svim curama u postupku a ja vam se javim za koji dan s novostima! 🤞🏼❣️🥰🍼
MakiST
Još malo pa ćeš držati svog sinčića
💔💔💔
MTB da se vratim na testove. Spomenula si da gravignost ima 25 miu/ml. Postoji i gravignost ultra(taj imam ja) on ima 10miu/ml..
I pogledam rok trajanja.. Pise 2/21..taman dok ne istekne rok ćem da piškim. 😂😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Reko aj kad je LH nek bude i test.. Evo tresem se.. da dodamo jos jednu pricu nakon tri godine cekanja (nikad sjene sjenine sjene) i famoznih samo 2% morfoloski ispravnih i mog PCO i naseg mjesec dana pred postupak.. Ma ne znam sta pisem, ajme recite mi koga da zovem svog doktora? Kliniku? Ma sta klinika ima sa tim, desilo se prirodno.. joj tako se bojim, ko sam sta sam 😂 stavrrebam raditi? 🥺 ooooo kakav je ovo osjecaj
https://ibb.co/PhsFhRg
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Reko aj kad je LH nek bude i test.. Evo tresem se.. da dodamo jos jednu pricu nakon tri godine cekanja (nikad sjene sjenine sjene) i famoznih samo 2% morfoloski ispravnih i mog PCO i naseg mjesec dana pred postupak.. Ma ne znam sta pisem, ajme recite mi koga da zovem svog doktora? Kliniku? Ma sta klinika ima sa tim, desilo se prirodno.. joj tako se bojim, ko sam sta sam 😂 stavrrebam raditi? 🥺 ooooo kakav je ovo osjecaj
https://ibb.co/PhsFhRg
🥳🥳😍😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Inace imam u pon pregled i briseve za Streptokok B . ( Ako ga pronađu beba dobije antibiotik pri porodu)
Iskusne – imam pitanje -od neki dan mi je dolje sve nekako zatvoreno, uzv u ponedjeljak mi je bio baš bolan, danas mi je već teško i utriće gurnuti, kao da više nema mjesta. Kao da je mali embrijić se smjestio i rekao nema više unutra, ovo je moj dom sada. Jel to normalno? S tim se zapravo nadovezujem na današnju raspravu oko cerviksa (ja ne znam ništa o tome), i da, u početku mi je sve bilo mekano i prohodno, sad je sve nekak stisnuto i neprohodno. Osjećam inače po novom i tupu bol u donjem dijelu trbuha, kao neki konstantan pritisak i leđa me od jutros bole.
Ma meni je otpocetka dole bilo sve stisnuto, jedva da sam mogla ugurat utrice! Ugurala bi ih di bi stigla 😂😂 i kako su tjedni odmicali, sve tvrdje je bilo i jedva sam cekala da ih prestanem koristit! A i kako je rekla MTB, hrpa hodnika je dole i uopce ne znam u kojem su utrici zavrsili
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Inace imam u pon pregled i briseve za Streptokok B . ( Ako ga pronađu beba dobije antibiotik pri porodu)
Jesi ga inace imala ili ?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji