Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curly29
    10. Veljača 2021. 19:48

Hvala cure ♥️  ja ne znam jel sanjam.. Muza sam zvala na poslu je, place naravno.. inace mtb crnokos i 195, cista misicna masa 😂 ali eto.. place ♥️ Ma ne znam, sad vas tek razumijem tako se bojim.. jebem ti Austriju ne znam ni koga da zovem prvo 😂

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 19:49

Za trudnice, ovdje imate dosta kratak popis suplemenata koje možete uzimati u trudnoći: https://brainhealthfrombirth.com/supplements/

💔💔💔

MaloTele
    10. Veljača 2021. 19:49

Leia super je zavrsila tvoja prica, nekako mi se cini da su se pocele bas lijepe stvari dogadati svima ovdje 🤞🤗 drzim fige da prica ispadne prava bajka 🙏🙏🤞
    Ela i kod tebe se vidi crtica 🎉🎉🤗🤗 
    To je otprilike to kaj sam zapamtila,mozak mi ne radi 🤷😭 
    Sanjich i Dada to se samo potvrduje svaki dan,jedva cekam bete 😃
    Ja sam nocas sanjala neke bolesne snove, izmedju ostalog da je bebi prestalo kucati srce, i bas sam se izdeprimirala, i cijeli dan mi je nekak bljak,voljela bi da se teleportiram u 12.mj di je beba vec rodena, s glavom na ramenima i srcekom koje kuca 🤗
    Simba naajjaca si, divim ti se i nadam se da ce sve proc odlicno i za tebe i za tri musketira 🤞🤞🙏😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

curly29
    10. Veljača 2021. 19:57

MTB kao da znas sta cu pitati, bas mi danas stigao femibion 0, omega 3 i vitamin D. Jedino znam da zene piju folnu u trudnoci a to bas nemam. Ma ni za betu ovdje, msm da ne moze privatno, sve me salju na tu Kinderwunsch koju sam trebala i posjecivati. 
    Vidjecu da nazovem sutra tog kao nekog svog ginekologa kod kojeg sam bila jednom, raskukacu se da me primi ili salje na betu.. Kontam da kliniku trebam samo obavijestiti jer cekaju moj poziv 1dc. Ako je ovo sve istina 🥺

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Libo1415
    10. Veljača 2021. 19:59

Curly29 koje super vjesti!!! 🎉👏🍀👼😍

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

10. Veljača 2021. 20:03

MTB

curly29

https://ibb.co/7JnWDpj
    Nemam pojma, mislim da mi je mozda 13dpo ili tako nesto u dan, dva.. prvi put u godinu dana nisam imala LH da popiskim ovaj mjesec oko O, sad kad sam se zezala za Dadu ja pisnem LH iz sprdnje a on puca.. ma reko sta je ovo, kad ono i test na trudnocu ispade crta u soku sam 🥺 ali bas u soku 🧐 pokusavam da se smirim pa da skontam sta trebam sad 🙏🏼

Dakle, sutra ideš izvaditi betu. Računaj da će možda biti malo manja jer su bete u spontanim trudnoćama često manje nego nama u postupcima.
    Ako bude pozitivna (a bit će, to je crturina), u subotu vadiš ponovo da vidiš je li se poduplala. Ako jest, dogovaraš prvi UZV.
    U spontanim trudnoćama žene često čekaju do 7tt da odu na UZV, ti vidi jesi li nestrpljiva i želiš li ranije.
    Navijamo za tebe

Ne mora značiti da ce biti niža, meni je u prirodnoj trudnoci na odprilike 18dpo bila 4000. 
    Curly SRETNO!!!! To je prirodna trudnoca, znas kako se one sretnice (kao ti🤣🤣🤣) sto zatrudne prirodno i ne sekiraju oko visine i duplanja bete, tako i ti sada napravi😀😀😀😀.

Leia3.0
    10. Veljača 2021. 20:04

MaloTele hvala 😍💜
    Mattan ja sam dobila zeleno svjetlo z vitamin D nakon transfera, ali onaj dlux 3000, to je jedan štrc dnevno
    Curly woooohoooo 🤩🤩🥳 cestitam od srca na crtici, kada bi trebala dobiti mengu? Sta te briga sad i za postupak i za kliniku. Ti imas pozitivni betu. Samo da nastavi sve uredno. Kao sto je MTB savjetovala vadi bhcg da do pregleda mozes pratiti duplanje. S 5.tjednom bi se trebala vidjeti gestacijska vrecica (obruc), a racuna se od prvog dana zadnje menstruacije.

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Ruska1986
    10. Veljača 2021. 20:06

curly29

Reko aj kad je LH nek bude i test.. Evo tresem se.. da dodamo jos jednu pricu nakon tri godine cekanja (nikad sjene sjenine sjene) i famoznih samo 2% morfoloski ispravnih i mog PCO i naseg mjesec dana pred postupak.. Ma ne znam sta pisem, ajme recite mi koga da zovem svog doktora? Kliniku? Ma sta klinika ima sa tim, desilo se prirodno.. joj tako se bojim, ko sam sta sam 😂 stavrrebam raditi? 🥺 ooooo kakav je ovo osjecaj
    https://ibb.co/PhsFhRg

Ajmeeeeee 😍😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

❤️J_0209_b😺
    10. Veljača 2021. 20:06

curly29

MTB kao da znas sta cu pitati, bas mi danas stigao femibion 0, omega 3 i vitamin D. Jedino znam da zene piju folnu u trudnoci a to bas nemam. Ma ni za betu ovdje, msm da ne moze privatno, sve me salju na tu Kinderwunsch koju sam trebala i posjecivati.
    Vidjecu da nazovem sutra tog kao nekog svog ginekologa kod kojeg sam bila jednom, raskukacu se da me primi ili salje na betu.. Kontam da kliniku trebam samo obavijestiti jer cekaju moj poziv 1dc. Ako je ovo sve istina 🥺

Woohoooo🤩😍👶❤️

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 20:07

curly29, ma pusti sad kliniku, stigneš ih obavijestiti.  Sad ste bitne ti i tvoja beba.

Magnolia, znam da ne mora, ali može. Ipak se kod nas točno zna kad su nam zalijepili maleckog, kod prirodnih trudnoća em ovulacija može biti u drugo vrijeme nego smo mi mislili, em ekipa može dulje putovati dok se zalijepi. Zato je upozoravam čisto da se ne bi prepala (baš sam čitala na prošlim temama sličan slučaj pa se cura sva isprepadala a sve je bilo OK).

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.