Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Veljača 2021. 17:06

*.Women_name.*

Dada🐼

*.Women_name.*

Dada🐼

Libo, mislim da možeš pišnuti bilo koji način se može svakako ti može pokazati. Ja sam sad radila Oper jedno istraživanje, ali sad o testovima. Pišnula sam 4 testa. Nijedan nije Müllerov nažalost jer ga nisam našla ali 2 su 25iu a 2 su 10iu a tim da su dva Kineza i dva iz dm… Činjenica je s činjenice nema i da je svaki dobar čak i na popodnevnu mokraću.
    MTB, ma ja sam samo radila usporedbu sa testićima od L jer su mi nekako slični, a Sanjich je vratila 2 pa sam zato rekla. A znam da beta nema veze, MaloTele nam je živi dokaz… Ali volimo mantrati 🤞🏼❤️

Miss, ti si pitala mene kad idem vadit? Pa trebala sam u ponedjeljak kad i cure ali u ponedjeljak je tu praznik pa ću u petak, iako neznam dali ću imati nalaze taj dan jer radi labos do 10…vidjeti ću još 😁 ako ne budu gotovi načekat ću se do utorka 😲😲
    Cure radila sam Clearblue također i vidi se crta ❤️
    Znači i on detektira štopericu 😂😂😂😂
    Zapravo se vide crte na sve 4 testa. 🙏🙏🙏

A CB nam nisi slikala ☹️ inače rijetki pobornik i ljubitelj plavih crta i CB testova 😝😂

😂😂😂 Meni se sviđa čim je pokazao crtu.
    Ispast ću više dosadna sa testovima, sigurno već i jesm nekome. Nema teorije da nisam… 🙈🙈🙈 I samoj sam sebi 😁😁😁
    Evo clearblue

😍😍😍😍😍😍 Takav sam issti ja radila 🥰🥰🥰 eno ih 4 komada u ormaru u kutiji, jedino me razočarao onaj na baterije kj je krepao nakon 24 h😂😂😂

Ne zezaj me da je digitalni krepao? A ja kupila da mužu gurnem za Valentinovo. Znači da ga radim taj dan inače bude dobio prazno polje 😁😂😂😂😂🙈🙈🙈

endometrioza

MISS
    10. Veljača 2021. 17:09

Dada sve ti je to normalno,dugo ces jos osjecat menstrualne bolove, osjecaj kao da ces tek procurit,bolove u ledima itd...munje su meni bile sam pocetak sta je poslije uslijedilo...mune i gromovi hahha doslovno...ne zelim te plasit, na kraju krajeva trudna sam i sve je ok s bebom, tako da sve se izdrzi,ali da je lako nije..prije sam uvijek mislila sta ove trudnice bzvze pricaju da kad ostanes trudna tek brige pocinju,e to je ziva istina...ja sam zivi primjer da trenutka mira nisam imala od starta...ali opet ponavljam,sve se izdrzi samo da sve bude ok 🙏 vjerujem da za drugu trudnocunni upola manje ne brines ali kad ti je sve novo i kad tesko dode kao kod nas nije ni cudo vjecni strahovi
    Tiki pitat cu dr to za Roidakal...vjerojatno to tebi preventivno daju radi prve trudnoce..najvise se bojim kad mi to spomenes jer znam da si rekla da te ovako sve bolilo isto stalno,ali opet se nadam da kod mene to nije to.. milijun puta te zelim pitat mail da mi to sve ispricas ako bi se nasla slucajno u toj situaciji ali ne zelim prizivati nesrecu ..

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

BAJOMA
    10. Veljača 2021. 17:10

Dada🐼

*.Women_name.*

Dada🐼

*.Women_name.*

Dada🐼

Libo, mislim da možeš pišnuti bilo koji način se može svakako ti može pokazati. Ja sam sad radila Oper jedno istraživanje, ali sad o testovima. Pišnula sam 4 testa. Nijedan nije Müllerov nažalost jer ga nisam našla ali 2 su 25iu a 2 su 10iu a tim da su dva Kineza i dva iz dm… Činjenica je s činjenice nema i da je svaki dobar čak i na popodnevnu mokraću.
    MTB, ma ja sam samo radila usporedbu sa testićima od L jer su mi nekako slični, a Sanjich je vratila 2 pa sam zato rekla. A znam da beta nema veze, MaloTele nam je živi dokaz… Ali volimo mantrati 🤞🏼❤️

Miss, ti si pitala mene kad idem vadit? Pa trebala sam u ponedjeljak kad i cure ali u ponedjeljak je tu praznik pa ću u petak, iako neznam dali ću imati nalaze taj dan jer radi labos do 10…vidjeti ću još 😁 ako ne budu gotovi načekat ću se do utorka 😲😲

A CB nam nisi slikala ☹️ inače rijetki pobornik i ljubitelj plavih crta i CB testova 😝😂

Ispast ću više dosadna sa testovima, sigurno već i jesm nekome. Nema teorije da nisam… 🙈🙈🙈 I samoj sam sebi 😁😁😁
    Evo clearblue

😍😍😍😍😍😍 Takav sam issti ja radila 🥰🥰🥰 eno ih 4 komada u ormaru u kutiji, jedino me razočarao onaj na baterije kj je krepao nakon 24 h😂😂😂

Ne zezaj me da je digitalni krepao? A ja kupila da mužu gurnem za Valentinovo. Znači da ga radim taj dan inače bude dobio prazno polje 😁😂😂😂😂🙈🙈🙈

I meni ti je digitalni krepao nakon dana a cb koji ima +jos ovijek se drži 

• *.Women_name.*
    10. Veljača 2021. 17:11

Dada🐼

*.Women_name.*

Dada🐼

*.Women_name.*

Dada🐼

Evo clearblue

Daaa, nakon 24h nestane s ekrana 🤣🤣🙈 mislim vjerojatno da staviš nove baterijice bi radio opet, one male okrugle 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Libo1415
    10. Veljača 2021. 17:13

Dada🐼

Sanjich 👶🤱

Ribic znaci sitno brojis 🍀🍀🍀🍀
    Dada daj ta 4 testa razkicita da vidimo 🙄🙃

S obzirom na popodnevno piškanje ok su. Ujutro ću napravit opet CB i trakicu.

Dada wauuuu 😍😍😍 koliko ti dugo ne piskis prije testa? Mene sve strah kaj će biti s mojim sutra 🙄🙏🍀👼

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

MISS
    10. Veljača 2021. 17:15

Women Name potpisujem sve sta si napisla...jos kraj sebe imam sestru trudnicu, 7 mj.trudna , sve joj je Bogu hvala islo glatko, ne zna sta je beta,sta je tsh,lh,fsh,progesteron,utrici, apsolutno nista jer nije imala potrebe znat ..seta i pije kave najnormalnije, oblaci traperice i sreduje se ,niko ni ne kuzi skoro da je trudna koliko joj je sve lezerno i olako,a ja ko mrtva macka lezim i bojim se okrenit na bok jer mislim si ako promijenim pozu pocet ce grcevi...😂😂😂 Šta ti je život!!! Ali dobro, vise cemo cijenit sve ovo sta dođe tezim putem! Sve je kako treba biti....

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

10. Veljača 2021. 17:21

Dada🐼

Sanjich 👶🤱

Dovodim se u iskusenje pokipovat sve sta imaju u ljekarni hahahahha ovisnost deffinitivno

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Veljača 2021. 17:24

Libo

Dada🐼

Sanjich 👶🤱

Dada wauuuu 😍😍😍 koliko ti dugo ne piskis prije testa? Mene sve strah kaj će biti s mojim sutra 🙄🙏🍀👼

Pa ja ti zapravo piškim svaka 3 sata jer mi je mjehur malen očito 🤣 ili bubrezi dobro rade pa to odmah filaju van...sad sam za ovaj popodnevni izdržala puna 4 sata i 10 min da nisam piškila 🙈🙈🙈
    Ne brini, ako je trudnoća prisutna on sutra mora makar sjenu sjene pokazati... 🙏❤️
    Pokušaj preko noći čuvati mokraću pa ujutro rano napraviti, ili u noći ako se budiš na wc kao ja, možeš i onda napraviti 🥰

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Veljača 2021. 17:25

Sanjich 👶🤱

Dada🐼

Sanjich 👶🤱

Dovodim se u iskusenje pokipovat sve sta imaju u ljekarni hahahahha ovisnost deffinitivno

Mogla bi i ti betu u petak, šta misliš? 🥰

endometrioza

🌼TiKi🌼
    10. Veljača 2021. 17:28

Dada taj digitalac ti se izbrise kad mu se baterija isprazni, meni je trajao dva dana 😂. Navodno ako promijenis bateriju opet radi. Nisam pokusavala 🤷‍♀️
    Miss pitaj dr. to je novi suplement koji se daje kod kontrakcija jacih, stiti plodove ovoje i smanjuje kontraktilnost miometrija. Ja ga pijem preventivno zbog prethodne trudnoce. Nemoj se voditi za mojim primjerom, ja sam imala sasvim drugu dijagnozu i moja sudbina se jako rijetko događa, na srecu svih trudnica. Bitno je prepoznati losu bol, bol koja jaca i ne prestaje na tablete, trbuh postane tvrd  i bolan na dodir i takv ostaje. To su lose stvari. Ti si ocito samo u onoj skupini trudnica koje trudnoca boli jace nego druge.  Da te utjesim, tvoja beba je sad vec preko 10 cm, znaci da je vjerojatnost da joj taj hematom (koji se sigurno i smanjio) nesto napravi jako mala. 😘
    Evo slika brosure Roidakala. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.