Sanjich, rekla sam da JA pričam gluposti, a ne netko drugi.
Nemam ja crnu listu.
Imam samo listu crnokosih, visokih muževa.
A to za mnogo opcija, nisam mislila ništa loše. Mislim da tako nešto kažem svima - svi znamo da zna završiti svakako, ali zato živimo iz dana u dan i veselimo se svakom dobrom danu. A tvoj je fantastičan. Žao mi je što smo se krivo razumjele. Nisam htjela negirati tvoj strah i reći ma bit će sve u redu, nekako mi je to nepoštovanje tebe. Ali sam htjela skrenuti pozornost na to da je SAD super, i da nema razloga vjerovati da neće i dalje biti super.Miss, drago mi je da je jučer bilo bolje, želim ti što više takvih dana.
Žao mi je što je danas lošije.
Moj muž ti je 192cm posudim ti ga 😂😂😂😂
Al ima manu nije crnokos😂😂😂
Ribic znaci sitno brojis 🍀🍀🍀🍀
Dada daj ta 4 testa razkicita da vidimo 🙄🙃
Simba 💙💙💙 cuvajte se 😍
Miss slobodno pojacaj taj magnezij, probaj dva puta dnevno piti i ne brini za normabel, mozes svaki dan popiti prije spavanja. To je bila moja terapija proslu trudnocu. I da... Postoji sad na trzistu suplement, zove se Roidakal, koji smanjuje kontrakcije i sprjecava prijevremeni porod. Daje se nakon tokolize. Meni je to dr. prepisao sad na kontroli, ali pocer cu piti od 18.tt pa do 36.tt. Ne ide na recept, kupuje se.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sanjich, rekla sam da JA pričam gluposti, a ne netko drugi.
Nemam ja crnu listu.
Imam samo listu crnokosih, visokih muževa.
A to za mnogo opcija, nisam mislila ništa loše. Mislim da tako nešto kažem svima - svi znamo da zna završiti svakako, ali zato živimo iz dana u dan i veselimo se svakom dobrom danu. A tvoj je fantastičan. Žao mi je što smo se krivo razumjele. Nisam htjela negirati tvoj strah i reći ma bit će sve u redu, nekako mi je to nepoštovanje tebe. Ali sam htjela skrenuti pozornost na to da je SAD super, i da nema razloga vjerovati da neće i dalje biti super.Miss, drago mi je da je jučer bilo bolje, želim ti što više takvih dana.
Žao mi je što je danas lošije.
Moj muž ti je 192cm posudim ti ga 😂😂😂😂
Al ima manu nije crnokos😂😂😂
Dokazano je plodan, tako da mu mogu staviti škartoc na glavu
💔💔💔
Libo, mislim da možeš pišnuti bilo koji način se može svakako ti može pokazati. Ja sam sad radila Oper jedno istraživanje, ali sad o testovima. Pišnula sam 4 testa. Nijedan nije Müllerov nažalost jer ga nisam našla ali 2 su 25iu a 2 su 10iu a tim da su dva Kineza i dva iz dm… Činjenica je s činjenice nema i da je svaki dobar čak i na popodnevnu mokraću.
MTB, ma ja sam samo radila usporedbu sa testićima od L jer su mi nekako slični, a Sanjich je vratila 2 pa sam zato rekla. A znam da beta nema veze, MaloTele nam je živi dokaz… Ali volimo mantrati 🤞🏼❤️
Miss, ti si pitala mene kad idem vadit? Pa trebala sam u ponedjeljak kad i cure ali u ponedjeljak je tu praznik pa ću u petak, iako neznam dali ću imati nalaze taj dan jer radi labos do 10…vidjeti ću još 😁 ako ne budu gotovi načekat ću se do utorka 😲😲
Cure radila sam Clearblue također i vidi se crta ❤️
Znači i on detektira štopericu 😂😂😂😂
Zapravo se vide crte na sve 4 testa. 🙏🙏🙏
A CB nam nisi slikala ☹️ inače rijetki pobornik i ljubitelj plavih crta i CB testova 😝😂
😂😂😂 Meni se sviđa čim je pokazao crtu.
Ispast ću više dosadna sa testovima, sigurno već i jesm nekome. Nema teorije da nisam... 🙈🙈🙈 I samoj sam sebi 😁😁😁
Evo clearblue
endometrioza
Women Name slazem se s tobom,a nista pokusat cu i tako,svakako u utorak idem na pregled pa cu ga pitat još jednom za njegovo misljenje o tome..moguće da bzvze trpim,da trebam to uzet i cao.. a to sta si rekla, definitivno je sve individualno i svaka je zena za sebe…da mi je netko nekad pricao da ce me trudnoca BOLITI smijala bi mu se😁,ja to nikad nisam cula…ok za sve druge tegobe se zna i prica o tome, mucnine ,povracanja,kukovi,zgaravice ali ova probadanja i pritisak ja stvarno o tome nisam znala nista…no dobro, sve se izdrzi..to i ka kontam,da je nesto vec bi doktor nesto vidio na uzv,do sad je sve ok s bebom i zatvorena sam tako da se nadam da ce i ovo proci..mozda mi je stvarno tako mala zdjelica da me bas boli to sirenje maternice tako…ne znam sta drugo misliti…
Tako je i meni. Uvijek sam sanjala o trudnoći ono kao samo ću hodat okolo po cijele dane,posjećivati ljude, hodat po kavama. Jer sam zbog posla uvijek bila zakinuta za te stvari, joga za trudnice i to 😂😂 a pola trudnoće imam osjećaj kao da imam mengu, probadanja i tako. Stvarno su rijetki dani kad baš nije ništa. A stvarno su me pregledali i doktori u Petrovoj i moj privatnik i svi kažu da je sve ok i normalno. A šta ću onda nego da im vjerujem 💁♀️ Možda sam ja cmizla 🙈🙈🙈😂 ali uglavnom da, ja jedva čekam da rodim i vratim se u normalu. Sve ćemo mi to zajedno izdrzat uz podršku i obitelji i copora. Brzo će nam bebice doc 🥰🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
S obzirom na popodnevno piškanje ok su. Ujutro ću napravit opet CB i trakicu.
endometrioza
Libo, mislim da možeš pišnuti bilo koji način se može svakako ti može pokazati. Ja sam sad radila Oper jedno istraživanje, ali sad o testovima. Pišnula sam 4 testa. Nijedan nije Müllerov nažalost jer ga nisam našla ali 2 su 25iu a 2 su 10iu a tim da su dva Kineza i dva iz dm… Činjenica je s činjenice nema i da je svaki dobar čak i na popodnevnu mokraću.
MTB, ma ja sam samo radila usporedbu sa testićima od L jer su mi nekako slični, a Sanjich je vratila 2 pa sam zato rekla. A znam da beta nema veze, MaloTele nam je živi dokaz… Ali volimo mantrati 🤞🏼❤️
Miss, ti si pitala mene kad idem vadit? Pa trebala sam u ponedjeljak kad i cure ali u ponedjeljak je tu praznik pa ću u petak, iako neznam dali ću imati nalaze taj dan jer radi labos do 10…vidjeti ću još 😁 ako ne budu gotovi načekat ću se do utorka 😲😲
Cure radila sam Clearblue također i vidi se crta ❤️
Znači i on detektira štopericu 😂😂😂😂
Zapravo se vide crte na sve 4 testa. 🙏🙏🙏
A CB nam nisi slikala ☹️ inače rijetki pobornik i ljubitelj plavih crta i CB testova 😝😂
😂😂😂 Meni se sviđa čim je pokazao crtu.
Ispast ću više dosadna sa testovima, sigurno već i jesm nekome. Nema teorije da nisam… 🙈🙈🙈 I samoj sam sebi 😁😁😁
Evo clearblue
😍😍😍😍😍😍 Takav sam issti ja radila 🥰🥰🥰 eno ih 4 komada u ormaru u kutiji, jedino me razočarao onaj na baterije kj je krepao nakon 24 h😂😂😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
S obzirom na popodnevno piškanje ok su. Ujutro ću napravit opet CB i trakicu.
Odlični!
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰