Cure toliko lijepih vijesti danas, volim ovakve dane...
Ruska
Dada, Sanjich crte ko kuća, ne opterećujte se nijansama, najvažnije da tamne. Svaka od nas je posebna na svoj način, tako posebne su i naše bete, sve najbolje vam želim i dosadne trudnoće.
Ela vidim i ja tvoju crticu, držim fige da raste i za veliku betu.
Leia2.0 hvala Bogu da je sve dobro, držimo fige da tako i nastavi .
Curly predivno nešto, to je svakom ovdje san.
Simba tri mala dječaka, predivno. Puno sreće vam želim!
Meto sretno i da ovaj put bude onaj dobiti.
Tanja79 čekala sam da se javiš kako je bilo. Drago mi je da je sve u redu i da možeš u postupak sa sljedećom menstruacijom. I ja sam danas imala histeroskopiju.
Cure kod mene isto sve u redu, na kraju ništa od polipa. Moglo bi se reći da sam džabe išla ali bar znam da je sve ok, onako bi crv sumnje uvijek bio prisutan. Uzeli su mi malu probu za analizu i napravili scratching endometrija. Ako sve bude ok mogu sljedeći mjesec startati. Kod nove MPO dr. sam već obavila razgovor i baš mi je sjela. Za razliku od prijašnje MPO klinike (u kojoj se nisu interesirali čak ni kakav mi je vit. D) ispitala me sve o suplementima koje koristim i rekla šta je za šta bitno. By the way, rekla mi je da se Omega 3 prestane piti prije početka stimulacije, ostali vitamini poput vit. D, željeza, folne mogu se nastaviti piti.
Sretno svima cure
Sara ako citas tebe sam se sjetila na LH temi kad si pisala da nosis duple carape ili sta je ono bilo, jer si citala od cura sa potpomognute da to pomaze, kad je nonama toplo. Pa da kazem da sam vec 15 dana u bakinim vunenim papama, ne skidam ih 😂 ludost ali eto ♥️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
nada86, baš mi je drago da ti je sjela doktorica, pogotovo nakon onog lošeg iskustva.
Za histeroskopiju se slažem s tobom, bolje napraviti pa makar "uzalud" nego se pitati.
💔💔💔
Hvala cure ♥️ ja ne znam jel sanjam.. Muza sam zvala na poslu je, place naravno.. inace mtb crnokos i 195, cista misicna masa 😂 ali eto.. place ♥️ Ma ne znam, sad vas tek razumijem tako se bojim.. jebem ti Austriju ne znam ni koga da zovem prvo 😂
Ajme ženo, čestitam. Sami divni + danas tu. 😊😊😊🤗😍
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Inace imam u pon pregled i briseve za Streptokok B . ( Ako ga pronađu beba dobije antibiotik pri porodu)
Jesi ga inace imala ili ?
Nisam nikad . I prije deset godina uopce se nisu ni brisevi ni papa test radili u trudnoci .
Reko aj kad je LH nek bude i test.. Evo tresem se.. da dodamo jos jednu pricu nakon tri godine cekanja (nikad sjene sjenine sjene) i famoznih samo 2% morfoloski ispravnih i mog PCO i naseg mjesec dana pred postupak.. Ma ne znam sta pisem, ajme recite mi koga da zovem svog doktora? Kliniku? Ma sta klinika ima sa tim, desilo se prirodno.. joj tako se bojim, ko sam sta sam 😂 stavrrebam raditi? 🥺 ooooo kakav je ovo osjecaj
https://ibb.co/PhsFhRg
Cestitam 😍😍
La_Reina_del_Sur samo te gledam 😈😈😈😁
Hahahhahahahahahahahhaha ne napadaj me trudniceee 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 MOZDA u petak 😁😁😁🤣🤣
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji