Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 18:00

Ana123456, žao mi je. Odmori se dobro, mi smo ovdje kad se poželiš vratiti. 

💔💔💔

curly29
    10. Veljača 2021. 18:16

Hahahahahaha Dada ti si boginja, trudna boginja!! Toliko sam testova tvojih danas vidjela da sam pisnula LH a trebam dobiti za dan, dva i nisam ni krenula u postupke 😂😂😂 reko‘ da podrzim 😂 Sanjich i Ela (ako sam potrefila nick) sve je to super. Trudnice! ♥️

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Anči 💕
    10. Veljača 2021. 18:19

Ana123456 baš mi je žao 😟 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    10. Veljača 2021. 18:20

Dada🐼

Cure sasa sam čula jednu jako lijepu vijest, za djevojku koja je prije cca 5 god bila u mpo vodama..
    Znači ona i muž u 8 godina (prvo veze pa braka) nisu mogli dobiti dijete… Kada se odlučila kreniti u ove vode, po nalazima su bili katastrofa. Njemu je utvrđena teška muška neplodnost, a ona je imala cukluse po 60+ dana. U svakom smislu riječi nisu ni bili kompatibilni da bi prirodno uspjeli imati bebu…njemu su preko tese našli svega nekoliko spermića koje su ispucalu na oko 6 transfera i uvijek ništa. Neznam kakva je bila kvaliteta, ali očito ne obećavajuća… Njihova predzadnja šansa, i ostane trudna… Da bi saznala da nosi 2 jednojajčane blizanke (koje uskoro pune 5 god). Oko Božića du odlučili da idu probati sa tim jednim koji je ostao (dvodnevni cc, znači šanse jako male ali vrijedne). Krenula je, došla na termin za uzimanje briseva pa da usput u uzv obavi (kod socijalnog) i kaže on njoj da neće puno mrdati dolje i da neće briseve da ne odšteti plod. Ona kad nije da stolice pala…srčeko već kuca ❤️🙏 a ako M i inače nije imala, ni na kraj pameti da bi bila trudna, a kamoli prirodno za koje su šanse bile - 0%.
    Kako volim kad se dese ovakva čuda, i ovakve priče su SVE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ajme koja priča 😍😍 naježila sam se 😍😍❤️❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Leia3.0
    10. Veljača 2021. 18:22

Dada🐼

MISS

MTB nisam taj, ovaj pijem :https://ibb.co/7G0ZhK9
    Mogla bi probat i taj
    Dada potplati ih da u petak bude nalaz,ko ce cekat do utorka 😂😂 mada se ti nemas sta bojat,crta je brutalna,al eto beta je ipak beta!

Slažem se ❤️
    Makar me malo brinu ova probadanja, stalno nešto, malo munje, malo jajnik (sad recimo), i najčešće menga bolovi. Strah me da oko datuma očekivane menge ne procurim 😪😪😪 jer već sad imam osjećaj kao da će prodrijeti… Do menge je 5 dana a kao da je tu. Mislim kako se bude približavala da ću umrijeti od straha. Pazi na to tebi govorim koja nema mira od početka trudnoće… Ali baš kažu i Ruska1986 i Tuma da još uvijek ponekad osjete taj "Pikachu" rad 😁😁
    Neznam zašto menga bolovi, ove munje još i kužim… 🙄 Čak kužim i jajnik jer možda hormoni živciraju cistu…
    Ma samo se nadam da će sve biti dobro, dok ne čujem srčeko neću vjerovati da sam trudna. Nedo Bog ishoda biokemijske ili vanmaterične, jer ima i toga jako puno. Jednostavno žena više ne može biti mirna ni dok potvrdi trudnoću.
    Samo da sve bude ok, to nam je svima želja 🙏❤️

Točno tako je i meni bilo. Malo munje malo jajnik i najviše menga bolovi. Onda se u sve umiješao hiper pa su mi bolovi od hipera prauzeli svu pažnju. Od danas malo drugačiji osjećaj, bole leđa i nekakav pritisak dolje, kao tupa bol u donjem dijelu trbuha. Ma mislim da je u trudnoći stalno nešto. Da nisam začela putem MPO nema šanse da ne bi znala da se nešto događa, kao što neke žene "ne skuže" do ne znam kojeg tjedna. Pa svakih 5 minuta me tijelo obavještava da je nešto. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    10. Veljača 2021. 18:37

Konačno sam mislim pohvatala zbivanja, sad kad sam malo sebi nadošla
    darliv – puno sreće s novim biznisom. I sama sam krenula na početku 2020. godine, tako da nismo još ni godinu dana uhodani, ali smo zadovoljni kako ide, naročito obzirom na godinu koja je iza nas. Sve to ima svoje prednosti i mane, ali bih rekla svakako više pozitivnih, naročito u ovim našim postupcima jer si puno fleksibilniji 
    sanjich – čestitam, lijepa je to crta, usudila bi se reći da će to bit jedna fina betica 😉
    Dada – iako sam na preskokce i brzinski čitala, tvoje testove nisam uspjela ne vidjeti :D. Čestitam, to će bit beturina ili da preformuliram MTB rječnikom, fino ti je potamnila štoperica 
    Meto I Ruska – hvala što mislite na mene, danas sam, obzirom na vijesti, puno bolje. Na idući UZV već preksutra, u petak, želi me doktor opet vidjeti za svaki slučaj. Tebi Meto sretan postupak, nadam se da će bit dobitni, a Ruska brate tebi da ti se te trudničke tegobe iz visokih tjedana malo primire. 
    Ela, ja ju vidim kod Baje na slici i na ovoj novoj što si stavila, pričekaj dva dana i bit će to poštena crta
    Sunny – daaa, to je zato jer je veljača moj sretan mjesec, rođena sam u veljači
    Dada, Sbjelis, woman name, J_b, anchy, manemoj, Tiki, tuma, Rina89, Nina 92, Bajo, Libo, Any 35, Aurora 
    MTB samo ti mene stavi na trudnice, jer tamo planiram i ostati još 8 mjeseci
    Rita7 hvala ti, i nama su danas, ali srećom suze radosnice 
    Ericaa, mattan hvala dragi sestre na lijepim riječima 
    MISS jesi vidjela, kao u napetom trileru, a ni tebi bome ne nedostaje drame, a nadam se da ju više neće biti za nit jednu trudnicu, samo dosada se traži ubuduće 
    Dia85 – sestro po hiperu, hvala ti  

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    10. Veljača 2021. 18:38

Mila Milica, da baš su bila gadna zadnja dva dana, neću lagati, bila sam izgubila vjeru u svoju mrvicu, nadam se da će mi oprostiti, i da sada idemo samo hrabro i školski dalje. Međutim, prognoze su bile loše, i želim da sve cure koje će imati kasni OHSS (premda je on relativno rijedak) ne brinu i budu svjesne toga da postoji mogućnost da se vrijednosti bete poremete i ne teku školski sve dok se ohss ne primiri (ima veze s homeokoncentracijom i izmjenom tekućina).
    Ako mislite da bi bilo korisno staviti na novi vol.5 evo i linka na studiju koja bi mogla objasniti sve ovo što se meni događalo https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6357681/
    Nadam se da ću i dalje svojim primjerom pokazivati da je ovaj početni šok bio samo to, i da od sad pa nadalje sve ide kako treba 

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    10. Veljača 2021. 18:40

Iskusne – imam pitanje - od neki dan mi je dolje sve nekako zatvoreno, uzv u ponedjeljak mi je bio baš bolan, danas mi je već teško i utriće gurnuti, kao da više nema mjesta. Kao da je mali embrijić se smjestio i rekao nema više unutra, ovo je moj dom sada. Jel to normalno? S tim se zapravo nadovezujem na današnju raspravu oko cerviksa (ja ne znam ništa o tome), i da, u početku mi je sve bilo mekano i prohodno, sad je sve nekak stisnuto i neprohodno. Osjećam inače po novom i tupu bol u donjem dijelu trbuha, kao neki konstantan pritisak i leđa me od jutros bole.

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    10. Veljača 2021. 18:41

E da, i totalno podržavam što stavljate savjete za serije, ja sam veliki netflix i serije ovisnik i tako se opuštam sad kad ne mogu skakati i vježbati Moje preporuke: Peaky Blinders (kategorija za sebe, jedva čekam iduću sezonu, Tommy Shelby), The Undoing (Nicole Kidman i Hugh Grant) – drama i psihološki triler, The Office (US verzija) - komedija, Young Sheldon -komedija, Parks and rectreation (protagonistica ista Kolinda) - komedija, 
    OK, sad sam se raspisala za čitav tjedan
    sorry na spamanju 

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MISS
    10. Veljača 2021. 18:46

Leia jesi vidila,u mene je zabavno! 
    Potpisujem za Peaky Blinders, mozda najmocnija serija koju sam gledala.  
    I film : Miracle in the cell no 7 ( daleko najbolji sta sam gledala u zadnje vrijeme) ali extra tuzan pa pripremite rupcice..

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.