Women Name nisam pitala, ali znam da se moze .bas pricam sa Sanjich sad i meni pomogne ali trenutno i uspava me, poslije se bolovi samo nastave..pa me uvijek stah navlacit se na to .uzela sam samo par puta,bas kad sam ono prokrivarila i imala one ugruske jer mi je trebalo neato za smirenje posto sam bila van sebe,ali ne prakticiram to inace ..a magnezij 375 direkt u prahu svaki dan popijem jedan,meni to bas nista ne pomaze...nemam pojma sta bi vise mislila,em taj hematom ( za koji se nadam da se smanjuje s obzirom na smeckasti iscjedak za koji sam citala da se tako hematom cijedi) ali sad me cak manje on brine, nego ovo. Znam da ste i ti i Tuma i Ruska to imale ali ja stvarno ne znam nikoga kome je to trajalo ovako dugo ..sutra ce bit tocno 3 mjeseca da me bas svaki svaki dan nesto boli ..stvarno je iscrpljujuce...🤦
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Kad ja vidim kakvom lakoćom dadaštanca testove, odusevim se. Meni je moj jedan, prosli put odneo godine zivota. Ti si sto se mene tice trudnica i to ne to, samo cekamo betu formalno. Na zalost nisam mogla da otvorim vecinu slika, ne znam zasto. Sanjich jel piskila test?
Ja sam obavila juce histeroskopiju, obimnija hospitalizacija nego za aspiraciju. Kad mi rece sestra "ovo je vasa soba a ovo vas krevet" ja zinula 😵😮 kakva soba, kakva bolnica, ja kuci idem. Zovem ja svog doktora, kaze on, mogu ici kuci ako hocu, pa da dodjem opet rano ujutro u bolnicu, ispada kao da sam i spavala unutra, doktor zakon. Cekam sutra rezultat necega, isečeno mi je malo nesto, kaze muz, nije miom, nije polip. Nesto drugo al nece mi reci sta da ne bi googlala. Ako je to sutra sve OK, za 10tak dana krecemo sa bockanjem.
A kako se ti osjecas?
Hvala na pitanju, ok sam, nekad malo boli pa stane, kao menga. Ima i krvi al nije strasno. Antibiotik i mirovanje danas, sutra. Malo me strah od sutrašnjeg nalaza al necu da razmisljam o tome.
A sto sad kad dobijes nalaze sutra(s kojima ce sve bit ok 🙂)? Jel moras cekat oporavak nekakav ili ides odmah u postupak? Nemam iskustva sa tim, a zanima me bas...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo ja prijavljujem da sutra idem na uzv - 8 dc. Pretpostavljam inseminacija u srijedu negdje. Na Femari sam bila.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Leia- cestitam, to su divne vijesti 😍
Simba - tri srecice 🎉🎉🎉😍😍😍Neka budu dobro skupa s tobom❤️🍀
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Libo, mislim da možeš pišnuti bilo koji način se može svakako ti može pokazati. Ja sam sad radila Oper jedno istraživanje, ali sad o testovima. Pišnula sam 4 testa. Nijedan nije Müllerov nažalost jer ga nisam našla ali 2 su 25iu a 2 su 10iu a tim da su dva Kineza i dva iz dm... Činjenica je s činjenice nema i da je svaki dobar čak i na popodnevnu mokraću.
MTB, ma ja sam samo radila usporedbu sa testićima od L jer su mi nekako slični, a Sanjich je vratila 2 pa sam zato rekla. A znam da beta nema veze, MaloTele nam je živi dokaz... Ali volimo mantrati 🤞🏼❤️
Miss, ti si pitala mene kad idem vadit? Pa trebala sam u ponedjeljak kad i cure ali u ponedjeljak je tu praznik pa ću u petak, iako neznam dali ću imati nalaze taj dan jer radi labos do 10...vidjeti ću još 😁 ako ne budu gotovi načekat ću se do utorka 😲😲
Cure radila sam Clearblue također i vidi se crta ❤️
Znači i on detektira štopericu 😂😂😂😂
Zapravo se vide crte na sve 4 testa. 🙏🙏🙏
endometrioza
Mattan dr Šijanović
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
miss, jesi probala ovaj magnezij: https://www.tvojaljekarna.com/webshop/hermes-biolectra-magnezij-direkt-limun-p-8104.html
Cure su ga hvalile ovdje pa sam si ga ja naručila...
Dada, Sanjich, ma sad mi je baš žao. Nisam ja nikome rekla da je glup što se uspoređuje, to je ljudski i normalno i normalno je da nas je strah i da pokušavamo nekako naći način da se umirimo kroz te usporedbe. Zapravo sam samo htjela reći da nema veze jesu li vam slabije ili jače od nekog drugog, niti da to išta govori o tome nosite li jedno, dva, tri savršena djeteta pod srcem. Vama se crte jako očito debljaju iz dana u dan, i to je to! Vi ste, drage moje trudne, i vaše trudnoće za sad super napreduju. A cijeli čopor navija za vas da se tako i nastavi.
💔💔💔
Simba bas mi je drago da si nam se javila, vjerujem da nije lako, ali tri prekrasna pogleda na mamicu sve ce nadoknaditi 💙💙💙 zelim ti svu srecu do kraja i da nam se za koji mjesec zalis kako si umorna 😍
Leia vidis kako zna iznenaditi i pozitivno, 🤞🏻 da sve ide prema dobrom ❤️
Sanjich, Dada, Ela vi ste nase trudnice, nema dileme 🤩
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ja imam fora aplikaciju kojom slikneš testić i on ti u postocima pokaže jačinu detektirane crte. Je da je teško uštimati testić u okvire ako ti se ruke malo tresu 😂😂 uglavnom sve iznad 5% po aplikaciji je trudnoća. I fora je 😊😊😊
endometrioza
Btw Lucija znam da citas javi nam se.. Hrpa testova slijedi a treba nam iskusna pomoc ❤️
Sudeći po njezinim testićima od prije, nekako mi vuče da su ti se primila oba 🥰🥰❤️
Ma kome? Meni? Nitko sretniji ali mislim da bi bila dosta tamnija trakica 🙃. Nego sta mislis da izvadit betu sutra da smo sigurni da neces cekat utorak za rezultate..
Koliko puta moram ponavljati da visina bete ne govori ama baš ništa o tome hoće li biti blizanci ili ne.
Pa kak onda kazes da lucijini testovi nisu bas mjerodavni jer je imala blizanacku T.. Znaci da vecinom i je beta veca i da je s tim crta tamnija… Ali naravno da su moguci izuzetci i daj boze da san ja taj ali dovoljna mi je i jedna al moze i tri sta se mene tice 🙃🙄🙄
Ja sam čisti primjer kako testovi i beta uopće ništa ne znače. Moja beta je bila ako se ne varam 12dnt 411 tako da nitko ali nitko nije slutio trojke
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji