Rita i Leia, sretno na UVZu danas 🤗🤗🤗
Nada, drz nam se danas i javi kako je sve proslo 💜❤
I nisu nam se javile Petra i Mackica, valjda je sve ok 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo u moj :
https://ibb.co/D5HhxMY
I na koji način vi stavljate sliku, vaše vidim na objavi bez da link otvaram a meni se samo ova slova zaljepe 😂😂
endometrioza
Ruska ma bademi vec cekaju u ladici 😂😂
Sretno svim curama danas!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dada, kakva je ovo lijepa crta ❤❤ Čestitam!
oharascarlett14@gmail.com
Mattan sad sam se sjetila tvog pitanja za plivitD, moj dr mi je dao 25kapi da pijem 🙈 pila sam par dana i uzasno me bolio zeludac pa sam prestala, dal je od njih ili ne, ne znam al sam kupila sprej odmah😅
Tad sam bila u deficitu bas. . Koliki je tvoj vitD?
Moj vit D je nemjerljiv. Nisam ga mjerila 😅😅 Doktor rekao uzima, zima je, svi imaju manjak 🤷♀️ A pošto sam već počela piti nema smisla vaditi jer neće biti ok rezultat. Tako da ću sad do transfera piti po 20 kapi pa što bude 😅 Nego, prekidam vit D i omegu nakon transfera ili?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo u moj :
https://ibb.co/D5HhxMY
I na koji način vi stavljate sliku, vaše vidim na objavi bez da link otvaram a meni se samo ova slova zaljepe 😂😂
Kad ides po betu? Mislim da je dosta testova 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vezano za slike u padajucem meniju odaberi BBCode thumbnail link pa ce se ovdje vidjeti preview.
oharascarlett14@gmail.com
Ruska1986, kod mog dečka ili?
Sanjich, koliko čitam, jedan od prvih znakovitih simptoma je ako se cerviks 10 dana nakon ovulacije/aspiracije/preračunaj to sama u dnt ne stvrdne i ako je lako i dalje stavljati utriće. To je onda manje više skoro sigurno to - krenulo je. E sad, dokud će ići - i same znamo da postoje sve opcije.
Dada, dobra ti je ta štoperica.
💔💔💔
Nymeria (i mtb) hvala na odgovoru, nis narucujem taj mega onda samo da sto prije dode...nymeria i meni su dali taj inositol- inovo 🤞nadam se da to sve pomaze ( i ako da -ne tek za 3 mjeseca )
Perlla daaa potvrđujem post od Hope306 imala sam e. coli jednom i s pripravkom sto je hope opisala vise se nije vratila (i meni je maslinovo ulje dizalo na pocetku zeludac pogotovo jer je bilo neko gusto domace ali toliko me bolilo da sam pregrmila a nakon par dana postalo je cak i podnosljivo)
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Mattan, nemoj si to raditi. Vadi ga. Previše D vitamina je toksično (bio je primjer cure na Vol2 koja je pretjerala, doduše ne u MPO kontekstu i završila u bolnici) plus oštećuje ti maternicu i zametak. Izvadi D vitamin, rezultate znaš unutar jednog dana. Dnevna doza ne smije biti veća od 6000IU i to smiješ uzimati samo 2 tjedna, nakon toga MORAŠ smanjiti. Pa si ti izračunaj.
Ja sam zadnji put nakon transfera prestala sa svime osim sa Prenatalom. Ovaj put ću nastaviti sa Magnezijem i mooožda vitaminom (provjerit ću sa Gićem).
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji