Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Veljača 2021. 11:19

J_b, kae, tražila si koji je najčešći simptom trudnoće pa sad ko fol pitaš druge jesu li ga imale 
    Skoro sve trudnice ovdje su se žalile na donji dio leđa.

Dada, tvoji snovi su tvoji strahovi i podsvijest, nema to veze s tim što će se stvarno dogoditi. 

💔💔💔

Libo1415
    08. Veljača 2021. 11:20

Bok cure.
    Evo ovako...od subote me leđa bole i to baš čudno,nikad me nisu tako, pritisak dolje je stalno...o odlascima na wc da ne pričam 😲 i sad još proljev...kad sam bila u stimulaciji nisam na wc mogla. O snovima bolje da ne pričam...uglavnom ne znam jel to jer se bebica lijepo smjestila pa si radi mjesta ili od tableta pa umisljam...nadam se da je ovo prvo.🙏 nisam kupila trakice jer se bojim da će biti negativne...suzdrzavam se nekako...🙄 sretno svima ovaj tjedan! 😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Ruska1986
    08. Veljača 2021. 11:22

Libo

Bok cure.
    Evo ovako…od subote me leđa bole i to baš čudno,nikad me nisu tako, pritisak dolje je stalno…o odlascima na wc da ne pričam 😲 i sad još proljev…kad sam bila u stimulaciji nisam na wc mogla. O snovima bolje da ne pričam…uglavnom ne znam jel to jer se bebica lijepo smjestila pa si radi mjesta ili od tableta pa umisljam…nadam se da je ovo prvo.🙏 nisam kupila trakice jer se bojim da će biti negativne…suzdrzavam se nekako…🙄 sretno svima ovaj tjedan! 😘

Meni je proljev bio dobar znak ☺

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Libo1415
    08. Veljača 2021. 11:28

Ruska1986

Libo

Bok cure.
    Evo ovako…od subote me leđa bole i to baš čudno,nikad me nisu tako, pritisak dolje je stalno…o odlascima na wc da ne pričam 😲 i sad još proljev…kad sam bila u stimulaciji nisam na wc mogla. O snovima bolje da ne pričam…uglavnom ne znam jel to jer se bebica lijepo smjestila pa si radi mjesta ili od tableta pa umisljam…nadam se da je ovo prvo.🙏 nisam kupila trakice jer se bojim da će biti negativne…suzdrzavam se nekako…🙄 sretno svima ovaj tjedan! 😘

Da???🤔 joj da bar. 🙏 meni je danas 4dnt 🍀

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

ericaa
    08. Veljača 2021. 11:30

Ruska predivne steee 
    Sanjich i ja vidim crticu!!!! 
    Dada koliko vidim, crtica ti je posvijetlila od štoperice i sad tamni ? Za vikend nisam bila na forumu pa sam sad vrtila stranice nazad 
    svim curama što danas idu na preglede, UZV, bete, transfere i punkcije, SRETNO!!  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

sbjelisi
    08. Veljača 2021. 11:32

Sanjich ti si isla u prirodni FET? Oprosti, pimjesalo mi se..

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    08. Veljača 2021. 11:34

VM doci ce kraj 😍 drzim fige
    J b, Libo 😍❤😘🍻

oharascarlett14@gmail.com

Ruska1986
    08. Veljača 2021. 11:39

Libo

Ruska1986

Libo

Bok cure.

Mene je sa 4 na 5 dnt po noci probudio proljev, pisala sam curama o tome.. Radila test 5 dnt i bio pozitivan.. ☺ Sad, meni su bile blastice pa se mozda zato tako rano i vidjelo 🤷🏻‍♀️ 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Veljača 2021. 11:40

Libo

Ruska1986

Libo

Bok cure.

Sve što si napisala su dobri znakovi.
    Sutra (ili još bolje preksutra) možeš pišnuti. 

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    08. Veljača 2021. 11:43

Meni se cini da ce ovaj mjesec biti baby boom... Sve neki obecavajuci simptomi prije bete... Neka, nek se nastavi i na ostale mjesece sto dolaze. 😊
    Dada ja od pocetka trudnoce imam neke glupe snove... To ti je trudnicki mozak... Neki dan sam sanjala da me muz ostavio jer ima decka. 😂😂
    Kad sam mu rekla rekao je da bi mi pokazao kak voli decke, samo da smije 😂😂 🤷‍♀️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.