Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    03. Studeni 2020. 16:24

Belaaa

Cure drageteska srca i duse vam pisem ove retke nazalost moja bebica nije dobra omfocela je veca od ploda i jetra su vani i jos neki organi nije fizoloska kamo srece da je jos je vidio na srcu neku pregradu prsnog kosa nije ok i na mozgu takodjer 😪😪😪 nema potrebe cvs ova beba nebi izgurala a da nastavim bilo bi opasno i za mene preporucuje bolnicu i tablete ciscenje! Doktor je toliko divan i sestre tako me tjesio i sve lipo objasnjsva na svako moje pitanje odg. Znaci nije do nas nikog jednostavno se to dogodi jedan naspram bilijun plac 😪😪 dali cu opet moci zatrudnit naravno mogucnost za ovako ponavljanje nikakav znaci doslovce kaze nemoguc da se isto ponovi dali smo kompitabilni ja i on da kaze jer onda ni nebi ostala trudna znaci mogu i to je najbitnije dali je kakva kromosonska greska vidit cemo kad dodje s analize dali je korona utjecala to jos niko nemoze i nezna dokazat! Ako bilo sta treba zvati pitati sta god treba …
    Curee preee tesko mi je i ujtro idemi u svoje sve za dog za bolnicu i protokol za ciscenje 😪😪😪😪 nemogu nemam snagee Bozee….

Neka ti Gospa da snage🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔🥺🥺🥺

Tuma
    03. Studeni 2020. 16:27

Bela draga, jako mi je žao,  suze mi cure, stvarno sam se nadala da će biti sve u redu s bebicom. Neka ti dragi Bog da snage da izdrzis dane pred sobom.  Nema utjehe sad, ali znaš da smo tu za tebe. Ako se poželiš požaliti,  plakati,  izjadati, tu smo da te poslušamo.  ❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

03. Studeni 2020. 16:29

Sanjich🤞🤰

Boli me dosta danas.. Evo lezim i ne planiram am ustajat do sutra… Valjda su jos porasli u ova dva dana pa im je tijesno…

Pitala sam se samo ta injekcija nije jako siroka.. Mislim ja ne kuzim jer ova velicina folikula stvarna ili je to neki promjer ili nesto.. Nemogu zamislit da imam 20komada po 17 mm u sebi.. Nadam se da ta igla nije 2cm siroka hahahha da je to sve nesto fiktivno u mjerama hahhaha

Oprostite sta trkeljam stvarno ja dodjem kod dr xy ne pitam nista pametno.. Nego neke gluposti prican svaki put…

nije široka, malo strašno izgleda jer je duga, ne isisavaju oni čitave folikule nego ih probiju i samo tekućinu isisaju. Dole sam bila preošamućena da gledam šta se događa, ali privatno sam gledala kako ih isisavaju, žutu tekućinu isisaju iz njih u epruvetice i onda to embriolog nosi pogledat ima li stanica.

Nina92
    03. Studeni 2020. 16:32

NadimakMTB

anaid

Women name

Nemam pojma majke mi, od 1.12 pocinje raditi doktorica nova koja skuplja potpise,tj vraca se s porodiljnog a prije radila u drugoj ambulanti, sad nek se prebacim k njoj, zena ode opet na poridiljni i dodem opet njemu u ruke… ma muka mi iskreno… sjedim i neznam kud bi se okrenula,kaj da radim. Njemu mozda jesam dio statistike i "se tje to normalno" ali meni nije… necu se tak osjecati 😥

Ne znam gdje si ti, ali ja sam svog socijalca bez problema promijenila.
    Ovdje sam provjerila ocjene za svoju okolinu:https://najdoktor.com/
    Ovdje sam provjerila jesu li slobodni oni s najboljim ocjenama (bitno je da nisu crveni):https://e-usluge.hzzo.hr/trazilicaugovorapzz/
    Popisala si par doktora po tome kako su mi se svidjeli. Odmah prva me primila.

Hvala ti ❤️, pogledat cu

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Nina92
    03. Studeni 2020. 16:35

Belaaa

Cure drageteska srca i duse vam pisem ove retke nazalost moja bebica nije dobra omfocela je veca od ploda i jetra su vani i jos neki organi nije fizoloska kamo srece da je jos je vidio na srcu neku pregradu prsnog kosa nije ok i na mozgu takodjer 😪😪😪 nema potrebe cvs ova beba nebi izgurala a da nastavim bilo bi opasno i za mene preporucuje bolnicu i tablete ciscenje! Doktor je toliko divan i sestre tako me tjesio i sve lipo objasnjsva na svako moje pitanje odg. Znaci nije do nas nikog jednostavno se to dogodi jedan naspram bilijun plac 😪😪 dali cu opet moci zatrudnit naravno mogucnost za ovako ponavljanje nikakav znaci doslovce kaze nemoguc da se isto ponovi dali smo kompitabilni ja i on da kaze jer onda ni nebi ostala trudna znaci mogu i to je najbitnije dali je kakva kromosonska greska vidit cemo kad dodje s analize dali je korona utjecala to jos niko nemoze i nezna dokazat! Ako bilo sta treba zvati pitati sta god treba …
    Curee preee tesko mi je i ujtro idemi u svoje sve za dog za bolnicu i protokol za ciscenje 😪😪😪😪 nemogu nemam snagee Bozee….

Ajme drzi se, sve smo uz tebe ❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

• LucyLou
    03. Studeni 2020. 16:39

Cure, ne stignem vas danas pratiti, na poslu mi je totalna guzvaona 🙄
    Uglavnom, MTB, Pepsi i Tiinaa - cestitam vam na predivnim betama! 🎉🎊👏🏻 Od srca vam zelim da se za dva dana lijepo poduplaju i da nas uskoro razveselite sa najljepsim otkucajima srca! ❤️❤️❤️
    AuroraB, hvala ti puno na informaciji za Proxeed 😘
    Manemoj, drago mi je da je tulum u labosu bio uspjesan - neka se samo tako nastavi 😉
    Nina, zao mi je sto si nabasala na takvog doktora - nadam se da ce te bolovi uskoro popustiti i da ces se oporaviti cim prije, a onda krenuti po svoju bebicu.😉
    Belaaa, lijepa moja, nemam rijeci, u soku sam - jako mi je zao sto nakon svega prolazis jos i ovo. 🥺 Saljem ti zagrljaje i znaj da ste i dalje u mojim mislima i molitvama 😘🙏🏻❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• *.Women_name.*
    03. Studeni 2020. 16:44

Belaaa

Bela užasno mi je žao 😔 neznam kj da ti drugo kažem nego držite se ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 16:46

Sanjich, bit će to super sutra. Ne boj se o veličini igle, to ti ionako ulazi kroz vaginalni otvor. A kroz iglu usisavaju tvoje jajne stanice, one se prilagode veličini. 

LucyLou, hvala ti  

*.Women_name.*, vjerujem da te strah. Ali, kad za par sati vidiš svoju bebicu, sve će sjesti na svoje mjesto 

Belaaa, baš mi je žao...   Drži se. 

💔💔💔

03. Studeni 2020. 16:46

Belaaa
    Sad kad sam se ja smirila pokusat cu te utješiti... .tvoja bebica je nazalost bubana i koliko god tesko bolje sad nego kasnije.. U okolini imam zenu koja je rodila dijete toliko bolesno da boli uopce gledati, a kamoli kad kaze da su joj doktori dali jos godinu dvije zivota... Te zene nema, stalno je uz bubano dijete i strepi za nju no... Ona je nakon tog djeteta rodila 2 savrseno zdrave djece i nedavno je rekla da rade na cetvrtom🙏🤰💓...
    Zatim zenska takodjer iz mog grada je do 7 mjeseca trudnoce mislila da nosi savrseno zdravo dijete... Sve je stalno bilo u redu na kraju u 7 mjesecu otkruven hidrocefalus na glavici i jos brdo problema nespojivih s zivotom.. U 7 mjesecu trudnoce je isla na inducirani porod roditi svoje tad vec mrtvo dijete 😔😔😔.. Godinu dana nakon tog je rodila savrseno zdravu curicu.. I jos godinu nakon tog jos jednu💓💓.. Njima su rekli da ne mogu imati musko dijete sad da li je istina to ili ne ne znam...
    Tebe tvoja zdrava bebica ceka a ova je nazalost bubana i ne zeli dugo muciti svoju mamu😔😔😔... Zanima me samo... Oprosti napisi  kad i ako uopce budes htjela.. Kako ces sad s tabletama, nije li to vec veca trudnoca? Kiretazu ti ne zele raditi ili... 

• anaid
    03. Studeni 2020. 16:47

Bella draga, zao mi je, znam da nema rijeci kojima bi te mogle utjesiti i da bi ti bilo lakse, dat ce ti Bog snage.. ni pred jednu od nas nije stavljen teret za kojeg netko Gore smatra da ga nemozemo nositi... placi, odtuguj, vici, izbaci iz sebe tugu i bol. Nadam da da ce proci bezbolno i brzo ❤

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.