Sanjich koktel je TOP , pitaj malo i za doma , drzim fige iz prostorije do sutra da prode bezbolno i s puuunoooo kvalitetnih stanica ❤️🙏
❤️❤️🤞
Volim i ja svasta pa 👃 da me prostite 😂😂😂
Nemaju oni pojma! Luci kad je cuo moju drugu betu juhuhu bio a ono na kraju ojojojoj…
A da ne pricam oni na vv kad sam i javila da mi beta 10 dan 500 a jednu blastice mi vratili da, se ta sigurno podijelila.. Je 👃 isto 😂😔😔🙊
Znači koja sam ja plavuša 🙈🙈🙈🙈 čitam volim i ja svašta pa.. ?? .. nos, miris, osjet.. trebalo mi dok nisam došla do 🍆 😂😂😂😂
To jos osamucena od aspiracije ilii?
Kako si?
Reci ću da je od aspiracije da mi bude manje neugodno ;)
Pa znaš šta ću ti reći.. ove žene ovdje sve lavice, nitko se žalio nije. Na aspiraciji nisam ništa osjetila ali bome mi je cijeli dan ne baš najbolje, čudan neki osjećaj u trbuhu i kao lagani bolovi i grčevi dolje.. ništa to nije ni za tabletu popiti ali je nelagodno nekako… I umorna za poluditi a ne mogu zaspati uopće..
Drago mi je ovo cuti jer me bas krenio hvatat strah za sutra.. A cula sam da doslovno ne smijem ni kavu popit jer sve sta pojeden ili popijem ublazava djelovanje koktela tog.. Tako da ja vec veceras necu nista konzumirat… Daj boze da me zvekne da ne osjetim puno.. Za poslije cu se snac samo nek sve uspiju bez komplikacija odradit..
Ma možeš večeras normalno jesti. Samo sutra ne smiješ piti 3h ni jesti 6h prije aspiracije. U koliko ti je sati?
Ma nema sanse da cu jest vise do sutra... Bojin se da me ne opali dobro taj koktel onda... A mislim da je napametnije da me dobrano opali.. Jer uz moju anksioznost i funny misli o gargamelu.. Bolje da spavan ka top 😆
Jucer je jedna cura u krevetu dok su je gurali s aapiracije zmirila.. I ja gledam ju i sritna sam jer spava ka dobro je proslo je.. Ne cini mi se u boli.. I govori med sestra evo imamo jednu uspavanu ljepoticu i djevojka i dalje zmiri al je pokazala thumbs up..
Bila san bas sritna jer sam vidjela to sve pa me malo utjesilo da ce bit sve okej
Women name ajde još tebe sad čekamo s dobrim vijestima danas 😊
Ja da sam na tvom mjestu bi uredno sjedila spremljena na rubu stolice i čekala da krenem.. ili kao što je Lucijanapisala na WC 🙈
Joj nadam se, evo baš se idem tusirat. A da me frce, frce me. Nesmijem više nis jest jer neće bit dobro 😂😂😂 ajmeee neznam jel me ičeg u životu ovoliko strah bilo
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nikitta, ja imam anovulatorne cikluse. Idući tjedan idem na konzultacije pa onda valjda u postupak. Javim se onda s iskustvima.
Ima li netko još iskustva s time?
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Volim i ja svasta pa 👃 da me prostite 😂😂😂
Nemaju oni pojma! Luci kad je cuo moju drugu betu juhuhu bio a ono na kraju ojojojoj…
A da ne pricam oni na vv kad sam i javila da mi beta 10 dan 500 a jednu blastice mi vratili da, se ta sigurno podijelila.. Je 👃 isto 😂😔😔🙊
Znači koja sam ja plavuša 🙈🙈🙈🙈 čitam volim i ja svašta pa.. ?? .. nos, miris, osjet.. trebalo mi dok nisam došla do 🍆 😂😂😂😂
To jos osamucena od aspiracije ilii?
Kako si?
Reci ću da je od aspiracije da mi bude manje neugodno ;)
Pa znaš šta ću ti reći.. ove žene ovdje sve lavice, nitko se žalio nije. Na aspiraciji nisam ništa osjetila ali bome mi je cijeli dan ne baš najbolje, čudan neki osjećaj u trbuhu i kao lagani bolovi i grčevi dolje.. ništa to nije ni za tabletu popiti ali je nelagodno nekako… I umorna za poluditi a ne mogu zaspati uopće..
Drago mi je ovo cuti jer me bas krenio hvatat strah za sutra.. A cula sam da doslovno ne smijem ni kavu popit jer sve sta pojeden ili popijem ublazava djelovanje koktela tog.. Tako da ja vec veceras necu nista konzumirat… Daj boze da me zvekne da ne osjetim puno.. Za poslije cu se snac samo nek sve uspiju bez komplikacija odradit..
Ma možeš večeras normalno jesti. Samo sutra ne smiješ piti 3h ni jesti 6h prije aspiracije. U koliko ti je sati?
Ma nema sanse da cu jest vise do sutra… Bojin se da me ne opali dobro taj koktel onda… A mislim da je napametnije da me dobrano opali.. Jer uz moju anksioznost i funny misli o gargamelu.. Bolje da spavan ka top 😆
Jucer je jedna cura u krevetu dok su je gurali s aapiracije zmirila.. I ja gledam ju i sritna sam jer spava ka dobro je proslo je.. Ne cini mi se u boli.. I govori med sestra evo imamo jednu uspavanu ljepoticu i djevojka i dalje zmiri al je pokazala thumbs up..
Bila san bas sritna jer sam vidjela to sve pa me malo utjesilo da ce bit sve okej
Meni je u uputama pisalo da nakon 22h ni tekućine ni ništa, čak ni žvakaću.. ja sam ti štreber pa sam se držala toga 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ma nema sanse da cu jest vise do sutra… Bojin se da me ne opali dobro taj koktel onda… A mislim da je napametnije da me dobrano opali.. Jer uz moju anksioznost i funny misli o gargamelu.. Bolje da spavan ka top 😆
Nemoj im to onda sutra spominjat da ti ne bi manje dali . Ma mislim da se od njihovih koktela ne može pričat, nema šanse, jezik težak. To možda opća anestezija ili plin kad daju. Ali se zato možeš osramotit hrčuć, kao ja.
Cure drage teska srca i duse vam pisem ove retke nazalost moja bebica nije dobra omfocela je veca od ploda i jetra su vani i jos neki organi nije fizoloska kamo srece da je jos je vidio na srcu neku pregradu prsnog kosa nije ok i na mozgu takodjer 😪😪😪 nema potrebe cvs ova beba nebi izgurala a da nastavim bilo bi opasno i za mene preporucuje bolnicu i tablete ciscenje! Doktor je toliko divan i sestre tako me tjesio i sve lipo objasnjsva na svako moje pitanje odg. Znaci nije do nas nikog jednostavno se to dogodi jedan naspram bilijun plac 😪😪 dali cu opet moci zatrudnit naravno mogucnost za ovako ponavljanje nikakav znaci doslovce kaze nemoguc da se isto ponovi dali smo kompitabilni ja i on da kaze jer onda ni nebi ostala trudna znaci mogu i to je najbitnije dali je kakva kromosonska greska vidit cemo kad dodje s analize dali je korona utjecala to jos niko nemoze i nezna dokazat! Ako bilo sta treba zvati pitati sta god treba ...
Curee preee tesko mi je i ujtro idemi u svoje sve za dog za bolnicu i protokol za ciscenje 😪😪😪😪 nemogu nemam snagee Bozee....
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nemoj im to onda sutra spominjat da ti ne bi manje dali. Ma mislim da se od njihovih koktela ne može pričat, nema šanse, jezik težak. To možda opća anestezija ili plin kad daju. Ali se zato možeš osramotit hrčuć, kao ja.
Jooj a proce i to pa cu 5 dana cekat da vidim ima li smrzlica.. Nadam se da ce uspjet oplodnja.. Prvi je put pa ne znam sta ocekivat i u kakvom su stanju moje stanice...
Najgluplje od svega mi je to cekanje tamo.. Ka cekas apiraciju a bojis se.. Moram bit tamo prije 8 a zapisana sam u 9, 9 i po na papirima za apiraciju... Ne znam.. Glupo skroz sidit uru i po cekat
Cure drageteska srca i duse vam pisem ove retke nazalost moja bebica nije dobra omfocela je veca od ploda i jetra su vani i jos neki organi nije fizoloska kamo srece da je jos je vidio na srcu neku pregradu prsnog kosa nije ok i na mozgu takodjer 😪😪😪 nema potrebe cvs ova beba nebi izgurala a da nastavim bilo bi opasno i za mene preporucuje bolnicu i tablete ciscenje! Doktor je toliko divan i sestre tako me tjesio i sve lipo objasnjsva na svako moje pitanje odg. Znaci nije do nas nikog jednostavno se to dogodi jedan naspram bilijun plac 😪😪 dali cu opet moci zatrudnit naravno mogucnost za ovako ponavljanje nikakav znaci doslovce kaze nemoguc da se isto ponovi dali smo kompitabilni ja i on da kaze jer onda ni nebi ostala trudna znaci mogu i to je najbitnije dali je kakva kromosonska greska vidit cemo kad dodje s analize dali je korona utjecala to jos niko nemoze i nezna dokazat! Ako bilo sta treba zvati pitati sta god treba …
Curee preee tesko mi je i ujtro idemi u svoje sve za dog za bolnicu i protokol za ciscenje 😪😪😪😪 nemogu nemam snagee Bozee….
Joj draga... Sva sam se najezila i placem... Ne znam sto uopce reci... Jako mi je zao Bog neka ti da snage😔😔😔😔😔🙏🙏🙏🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji