Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    03. Studeni 2020. 17:30

Belaaa

Hvala vam cure moje ❤️😪😪😪 tesko je vozimo se u busu za nazad skricala bi plakala ali samo suze klize da i mome nebude jos gore nastojim biti jaka i jedno drugom podrska
    Lucya07 on je to predlozio jer danas sam 12 plus6 i da je to najbolji nacin jer sam mu rekla i za spontani prije i kirtrazu a i polodnost tada se maternice najmanje ostecuje sutra ujutro idem do nje odma u 8.30 ce me cekati idemo rijesiti protokol sve sta moram potpisat itd ali svejdeno cu traziti pregled uzv prije pijenja tih tableta jer vjerujem u cuda i bit cu mirnija ako vidim da se nije nista poboljsalo😪😪😪🙏

I trebate bit jedno drugom podrska, i on prolazi kroz sve ovo i nije mu lako! Ali isto tako, placi ako ti se place, nemoj to drzati u sebi... ❤💜 drzte se oboje! Mislimo na vas... uzasno mi je zao sta morate kroz ovo prolazit.. 😔😔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Blacky89
    03. Studeni 2020. 17:38

MTB poglavice nasa! Beta ti je odlicna! 😉 cekamo lijepo duplanje... Čekaj, hoces ti sad morati pobjeći izvaditi betu? Jesu te stavili u samoizolaciju? 
    Pepsi, Nirvana, Tina čestitam vam na preeeedivnim betama 🎉
    Znate cure, kakav je danas dan s betama, došlo mi je da i ja odem izvadit jednu 😂 mozda bi bila pozitivna...
    Bozma i Ruska skroz vas razumijem, i sama sam takva. Ne topim se na tudju djecu, i daaa sva novorodjencad su jako zgužvana i... (uvijek mi kažu da ne smijem za dijete rec da je ružno, al kad je brate mili)! 
    Kuca mi je skroz baby not friendly! Uz to isto psici u grebenu jako visoki i siroki i mica maca izrazito teritorijalna... 
    I btw imam fetiš na noževe 😂 al za našu bebu cemo prilagodit kuću, al za tudje da prilagodjavam... pa ne prilagođavaju ni oni meni...
    Nikitta jednom sam imala anovulatorni ciklus (da sam bas skuzila). Na pocetku braka (tada sam i vidjela da definitvno nisam jos bila spremna za bebu), menga mi kasnila 3-4 dana, ja u panici!!! (citaj: Panika najveća!!!) 10 testova sam tokom 7 dana napravila, naravno, standardno bjelilo koje se nastavilo do danas... tamo negdje 38dc sam otišla kod dr, kaze vidi da je maternica zadebljana i da cu dobit al kad, eee to ne zna. Neka pričekam jos koji dan. Dobila sam bila 41.dc, a inače imala cikluse 28 dana. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 17:44

Lana3, hvala! 

Blacky89, nitko me nije stavio u izolaciju. Danas sam dobro pa računam da mogu biti u svojoj definiciji izolacije - stalno sam doma osim kad trebam vaditi betu. 
    Inače, mogla si vaditi i ti, nikad ne znaš. Ja sam jednom vadila dan iza menstruacije - za svaki slučaj. 

💔💔💔

Pepsi
    03. Studeni 2020. 17:45

Tiinaa

Prijavljujem pozitivnu betu 128,9 ..
    Jel to ok ?

Ceestitaaam, jao kakav divan dan.. Tri uspjesne bete danas 🥰🥰🥰

🙋‍♀️34 -dijagnoza endometroiza
    1.Ivf - Repromed, 4 blastice
    12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

Pepsi
    03. Studeni 2020. 17:47

Belaaa

Cure drageteska srca i duse vam pisem ove retke nazalost moja bebica nije dobra omfocela je veca od ploda i jetra su vani i jos neki organi nije fizoloska kamo srece da je jos je vidio na srcu neku pregradu prsnog kosa nije ok i na mozgu takodjer 😪😪😪 nema potrebe cvs ova beba nebi izgurala a da nastavim bilo bi opasno i za mene preporucuje bolnicu i tablete ciscenje! Doktor je toliko divan i sestre tako me tjesio i sve lipo objasnjsva na svako moje pitanje odg. Znaci nije do nas nikog jednostavno se to dogodi jedan naspram bilijun plac 😪😪 dali cu opet moci zatrudnit naravno mogucnost za ovako ponavljanje nikakav znaci doslovce kaze nemoguc da se isto ponovi dali smo kompitabilni ja i on da kaze jer onda ni nebi ostala trudna znaci mogu i to je najbitnije dali je kakva kromosonska greska vidit cemo kad dodje s analize dali je korona utjecala to jos niko nemoze i nezna dokazat! Ako bilo sta treba zvati pitati sta god treba …
    Curee preee tesko mi je i ujtro idemi u svoje sve za dog za bolnicu i protokol za ciscenje 😪😪😪😪 nemogu nemam snagee Bozee….

Bas mi je zao Bela 😭😭 uz tebe smo ☹️

12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

• LucyLou
    03. Studeni 2020. 17:48

Nirvana draga, sada vidim da si i ti vadila betu danas - cestitam ti od srca i zelim da se lijepo i uredno dupla! 🤞🏻👏🏻🎉🎊 Znaci, ipak nisi izdrzala 🤭😉 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 17:48

Pepsi

Tiinaa

Jel to ok ?

Moja je možda malecka u odnosu na vaše, ali se isto računa 
    Vidjet ćete vi kad moja beta naraste : kalimero :  

💔💔💔

Ruska1986
    03. Studeni 2020. 17:50

NadimakMTB

Pepsi

Tiinaa

Jel to ok ?

4

😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Pepsi
    03. Studeni 2020. 17:52

NadimakMTB

Pepsi

Tiinaa

Jel to ok ?

4

Hehe, brojila sam tebe al sam izostavila Nirvanu, my bad.. Stigla s posla upravo i nikako da sve novosti pohvatam.. Cestitam svim betama danas 🥰🥳🥳🥳😘

12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

Anavi985
    03. Studeni 2020. 18:00

MTB, Nirvana, Pepsi, Tina — 🎉🎉🎉 bete su vam super!!!! Bravooo!!!

Bela- žao mi je, drži se i izdrži! 😢 Bog zna razlog zbog čega je tako, teško je to sad razumjeti, ali kasnije će biti lakše...

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.