Boli me dosta danas.. Evo lezim i ne planiram am ustajat do sutra... Valjda su jos porasli u ova dva dana pa im je tijesno...
Pitala sam se samo ta injekcija nije jako siroka.. Mislim ja ne kuzim jer ova velicina folikula stvarna ili je to neki promjer ili nesto.. Nemogu zamislit da imam 20komada po 17 mm u sebi.. Nadam se da ta igla nije 2cm siroka hahahha da je to sve nesto fiktivno u mjerama hahhaha
Oprostite sta trkeljam stvarno ja dodjem kod dr xy ne pitam nista pametno.. Nego neke gluposti prican svaki put...
Bože 😢 stvarno se ovome nisam nadala Belaaa. Uopće ne znam šta da ti kažem jer je ovo pretužno. Drži se draga Bela i znaj da su tvoje lavice uz tebe
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure drageteska srca i duse vam pisem ove retke nazalost moja bebica nije dobra omfocela je veca od ploda i jetra su vani i jos neki organi nije fizoloska kamo srece da je jos je vidio na srcu neku pregradu prsnog kosa nije ok i na mozgu takodjer 😪😪😪 nema potrebe cvs ova beba nebi izgurala a da nastavim bilo bi opasno i za mene preporucuje bolnicu i tablete ciscenje! Doktor je toliko divan i sestre tako me tjesio i sve lipo objasnjsva na svako moje pitanje odg. Znaci nije do nas nikog jednostavno se to dogodi jedan naspram bilijun plac 😪😪 dali cu opet moci zatrudnit naravno mogucnost za ovako ponavljanje nikakav znaci doslovce kaze nemoguc da se isto ponovi dali smo kompitabilni ja i on da kaze jer onda ni nebi ostala trudna znaci mogu i to je najbitnije dali je kakva kromosonska greska vidit cemo kad dodje s analize dali je korona utjecala to jos niko nemoze i nezna dokazat! Ako bilo sta treba zvati pitati sta god treba …
Curee preee tesko mi je i ujtro idemi u svoje sve za dog za bolnicu i protokol za ciscenje 😪😪😪😪 nemogu nemam snagee Bozee….
Jaoo bela.. Drzite se ❤️ uff uf imas snage za ovo i izdrzat ces sve dok ne uzmes onu bebicu u ruke koja je namijenjena da ti dodje.. A doci ce ❤️
belaa zaista mi je žao i ne znam šta da kažem....nek ti Bog da snage da to izdržiš...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Bela, bas mi je zao, zaista sam se nadala pozitivnom ishodu.😭😭😭
Znam da nema dovoljno rijeci utjehe..
Uz tebe smo ❤️
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Cure drageteska srca i duse vam pisem ove retke nazalost moja bebica nije dobra omfocela je veca od ploda i jetra su vani i jos neki organi nije fizoloska kamo srece da je jos je vidio na srcu neku pregradu prsnog kosa nije ok i na mozgu takodjer 😪😪😪 nema potrebe cvs ova beba nebi izgurala a da nastavim bilo bi opasno i za mene preporucuje bolnicu i tablete ciscenje! Doktor je toliko divan i sestre tako me tjesio i sve lipo objasnjsva na svako moje pitanje odg. Znaci nije do nas nikog jednostavno se to dogodi jedan naspram bilijun plac 😪😪 dali cu opet moci zatrudnit naravno mogucnost za ovako ponavljanje nikakav znaci doslovce kaze nemoguc da se isto ponovi dali smo kompitabilni ja i on da kaze jer onda ni nebi ostala trudna znaci mogu i to je najbitnije dali je kakva kromosonska greska vidit cemo kad dodje s analize dali je korona utjecala to jos niko nemoze i nezna dokazat! Ako bilo sta treba zvati pitati sta god treba …
Curee preee tesko mi je i ujtro idemi u svoje sve za dog za bolnicu i protokol za ciscenje 😪😪😪😪 nemogu nemam snagee Bozee….
Bela užasno mi je žao, šaljem zagrljaje i molitve 🙏
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Joj boze dragi....znam da je tesko. I znam da nema rijeci utjehe. Znam da mislis da nemas snage ..ali jaca si nego mislis. Da kazem da ce biti lakse...hoce...al trebat ce ti vremena. I daj si vremena u svemu. A sada izdrzi ovaj put koji nije lak i znam da boli sve. I dusa i srce i tijelo. Ali izdrzat ces ti ovo. I opet ces ustat na noge i dici glavu i skupiti snage da ides dalje. ❤❤jako mi je zao...
Bela nek ti Bog da snage da izdržiš sve i čim prije se oporaviš🥀... zaista mi je žao. Na žalost, takve stvari se događaju i mogu se desiti bilo kome od nas, ali glavu gore i drugi puta će biti sve tip-top.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Joj boze dragi….znam da je tesko. I znam da nema rijeci utjehe. Znam da mislis da nemas snage ..ali jaca si nego mislis. Da kazem da ce biti lakse…hoce…al trebat ce ti vremena. I daj si vremena u svemu. A sada izdrzi ovaj put koji nije lak i znam da boli sve. I dusa i srce i tijelo. Ali izdrzat ces ti ovo. I opet ces ustat na noge i dici glavu i skupiti snage da ides dalje. ❤❤jako mi je zao…
Tako je... Bela.. Martina nam je veliki primjer i sigurna sam da kad odutugjes sta tribas postta ces jaca nego ikad ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji