Nina92, stvarno je gmazJadranka, ideš vaditi iz krvi, oko 14 dana nakon aspiracije. Vadiš u bilo kojoj privatnoj klinici koja ti je blizu ili preko uputnice negdje. Samo je bitno da obje bete izvadiš na istom mjestu pa da ih možeš usporediti.
Sanjich, zašto ti ne voliš mene i Bozmu?Zašto ne želiš šetati svoju trbušinu zajedno s nama?
A vas dvi jer ste 30+ pa kao ja nisam mene je zato i uzeo hahaha kao pacjenta mislim...
Prijavljujem pozitivnu betu 128,9 ..
Jel to ok ?
🎉🎉🎉🎉🎉🎉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bozma i Mtb jedva cekam vase trbuhe ispred splitskog rodilista na promenadi dok god dr XY ne naiđe.. Iako… Iskustvo govori da ga je tesko uhvatit 🤐😅 na radnon mjestu mislim jel…. 💃
Ne brini, znam gdje živi . Nisam ga uhodila, majke mi
sam mi je rekao u priči
.
Sanjich, sutra će ti bit super, vidjet ćeš kako te sestre maze i paze i imaju najbolje koktele u gradu. U onu sobicu se skidaš (do one u kojoj se skidamo za UZV), stvari na pladanj i oblačiš spavaćicu, a mobitel nekako prokrijumčari u salu, trebat će ti za sefli
Nina92, stvarno je gmazJadranka, ideš vaditi iz krvi, oko 14 dana nakon aspiracije. Vadiš u bilo kojoj privatnoj klinici koja ti je blizu ili preko uputnice negdje. Samo je bitno da obje bete izvadiš na istom mjestu pa da ih možeš usporediti.
Sanjich, zašto ti ne voliš mene i Bozmu?Zašto ne želiš šetati svoju trbušinu zajedno s nama?
A vas dvi jer ste 30+ pa kao ja nisam mene je zato i uzeo hahaha kao pacjenta mislim…
misliš 30+10
Sanjich koktel je TOP , pitaj malo i za doma , drzim fige iz prostorije do sutra da prode bezbolno i s puuunoooo kvalitetnih stanica ❤️🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
A vas dvi jer ste 30+ pa kao ja nisam mene je zato i uzeo hahaha kao pacjenta mislim…
misliš 30+10
Ona misli da je bolja od nas, sa svojih tričavih 30+0 godina
💔💔💔
Cure,iskustva s anovulatornim ciklusima?
MTB prekrasno za vidjeti.
Nina92 jako te razumijem, nakon stimuliranog nisam mogla hodati cijeli ciklus, moj muž da nije vidio, ne bi vjerovao. Ti si još imala trudnoću ranu i to se sad sve grči, a imaš endo i priraslice i pitaj Boga. To su takvi bolovi. Da je to lupat glavom o zid. Trpim to već 4 godine, i brojim dane do operacije. Mijenjaj gina! Koje tablete uzimaš? Meni pomogne Ketonal forte 100 mg + Spasmex + Normabel 2 mg. A ima i jače od Ketonala, zove se Dexomen 25mg, isto ide na recept.
Spasmex i brufen od 600 mi je dao
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nina92 malo je reći da je debil, seronja ili što god. On je prvenstveno GOVNO od čovjeka a zatim od doktora. Smeće nikad nije imalo ni mengu a kamoli endometriozu i sve popraćeno uz to. Ja tijekom ciklusa povraćam ,stalno sam n a wc ,imam osjećaj da će mi utroba ispasti. Hvala Bogu imam razumljivu ginicu, jer je žena i shvaća. A ti podhitno mjenjaj doktora, i uputi koje pisamce ministarstvu, kojeg je ionako briga ali ono da sebi olakšaš dušu. Uostalom, spremi se kod dr opće medicine i reci da imaš sraćku, bar to uvijek pali . A govno nek i dalje smrdi , pazi on si dao za pravo pošto je veliki doktor određivati o stanju tvog tijela i uma. Fuj fuj
endometrioza
Women name
Nemam pojma majke mi, od 1.12 pocinje raditi doktorica nova koja skuplja potpise,tj vraca se s porodiljnog a prije radila u drugoj ambulanti, sad nek se prebacim k njoj, zena ode opet na poridiljni i dodem opet njemu u ruke... ma muka mi iskreno... sjedim i neznam kud bi se okrenula,kaj da radim. Njemu mozda jesam dio statistike i "se tje to normalno" ali meni nije... necu se tak osjecati 😥
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Volim i ja svasta pa 👃 da me prostite 😂😂😂
Nemaju oni pojma! Luci kad je cuo moju drugu betu juhuhu bio a ono na kraju ojojojoj…
A da ne pricam oni na vv kad sam i javila da mi beta 10 dan 500 a jednu blastice mi vratili da, se ta sigurno podijelila.. Je 👃 isto 😂😔😔🙊
Znači koja sam ja plavuša 🙈🙈🙈🙈 čitam volim i ja svašta pa.. ?? .. nos, miris, osjet.. trebalo mi dok nisam došla do 🍆 😂😂😂😂
To jos osamucena od aspiracije ilii?
Kako si?
Reci ću da je od aspiracije da mi bude manje neugodno ;)
Pa znaš šta ću ti reći.. ove žene ovdje sve lavice, nitko se žalio nije. Na aspiraciji nisam ništa osjetila ali bome mi je cijeli dan ne baš najbolje, čudan neki osjećaj u trbuhu i kao lagani bolovi i grčevi dolje.. ništa to nije ni za tabletu popiti ali je nelagodno nekako… I umorna za poluditi a ne mogu zaspati uopće..
Drago mi je ovo cuti jer me bas krenio hvatat strah za sutra.. A cula sam da doslovno ne smijem ni kavu popit jer sve sta pojeden ili popijem ublazava djelovanje koktela tog.. Tako da ja vec veceras necu nista konzumirat… Daj boze da me zvekne da ne osjetim puno.. Za poslije cu se snac samo nek sve uspiju bez komplikacija odradit..
Nema straha nikakvog.. mene su skroz uspavali i stvarno ništa nisam osjetila. Probudila se i baš mi lijepo bilo. danas mi nije kao jučer ali imam osjećaj da sam napuhana ajme meni.. baš mi smeta..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji