Prijavljujem pozitivnu betu 128,9 ..
Jel to ok ?
Ceestitaaam, jao kakav divan dan.. Tri uspjesne bete danas 🥰🥰🥰
4
Moja je možda malecka u odnosu na vaše, ali se isto računa
Vidjet ćete vi kad moja beta naraste : kalimero :
Hehe, brojila sam tebe al sam izostavila Nirvanu, my bad.. Stigla s posla upravo i nikako da sve novosti pohvatam.. Cestitam svim betama danas 🥰🥳🥳🥳😘
Aaah, OK onda.
Lako je zaboraviti na Nirvana2020, slažem se.
💔💔💔
Čestitam na velikim betama cure🎉
Draga Bela drzi se, jako mi je zao sto vam se to dogodilo😔
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Aaaa odlicne bete curee,taman nam treba malo pozitivnog niza 😍😍🥰 ima da svi s popisa uskoro preselimo na donji dio 😊
Bella ovo je uzas, ne mogu to ni zamisliti koliko je tesko pogotovo nakon citave borbe za bebicom,i nema rijeci utjehe,placi i izbaci to iz sebe, nemoj drzat emocije u sebi er Ce te pojest, uzmi vremena zćda odtugujes i neka ti Bog da snage za dalje, ako šta trebas javi zovi svi smo tu za tebe,drzi se malena 😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Hvala curre najteze od svega je znati da bebi jos kuca srcee i da ja to srce prekidaam ubijaam😪😪😪😪😪😪😪
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hvala currenajteze od svega je znati da bebi jos kuca srcee i da ja to srce prekidaam ubijaam😪😪😪😪😪😪😪
Draga, ovo je teška odluka koju samo jedna hrabra majka može donijeti - pomoći svom djetetu da ne pati.
Daleko je to od ubojstva, to je čisto milosrđe i bezuvjetna majčinska ljubav.
Tvoj anđeo će te pratiti cijeli tvoj život, i tebe i svoje brace/seke.
💔💔💔
Draga Bella iskreno mi je žao, molim te nemoj razmišljati na takav način. Lucija ti je lijepo napisala ,Martina također....nisi ti kriva .. .mnogo vučica ovdje prošlo je istu sudbinu i nedaju se i dalje. Kada dođeš kući daj si za pravo i isplači se. Tako je dragi Bog htio i neka bude njegova volja. Izbori se i izađi jaka iz ovoga. Doći će i tvoj dan
endometrioza
Draga Bella, neman rici, pretuzno 💔💔 drzite se, neka vam Bog pomogne. 💔🥺
🤍
Hvala currenajteze od svega je znati da bebi jos kuca srcee i da ja to srce prekidaam ubijaam😪😪😪😪😪😪😪
Belaaa ne mogu niti zamislit kako ti ja, a placem. Nemoj tako razmisljat, molim te. Budi jaka. Isplaci se i odmori od svega kad ovo prodje. Sve tu 🙏 za tebe❤
Cure drageteska srca i duse vam pisem ove retke nazalost moja bebica nije dobra omfocela je veca od ploda i jetra su vani i jos neki organi nije fizoloska kamo srece da je jos je vidio na srcu neku pregradu prsnog kosa nije ok i na mozgu takodjer 😪😪😪 nema potrebe cvs ova beba nebi izgurala a da nastavim bilo bi opasno i za mene preporucuje bolnicu i tablete ciscenje! Doktor je toliko divan i sestre tako me tjesio i sve lipo objasnjsva na svako moje pitanje odg. Znaci nije do nas nikog jednostavno se to dogodi jedan naspram bilijun plac 😪😪 dali cu opet moci zatrudnit naravno mogucnost za ovako ponavljanje nikakav znaci doslovce kaze nemoguc da se isto ponovi dali smo kompitabilni ja i on da kaze jer onda ni nebi ostala trudna znaci mogu i to je najbitnije dali je kakva kromosonska greska vidit cemo kad dodje s analize dali je korona utjecala to jos niko nemoze i nezna dokazat! Ako bilo sta treba zvati pitati sta god treba …
Curee preee tesko mi je i ujtro idemi u svoje sve za dog za bolnicu i protokol za ciscenje 😪😪😪😪 nemogu nemam snagee Bozee….
Ajme draga moja, nemam riječi, drži se nekako, jako mi je žao., 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji