Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Studeni 2020. 15:39

Tuma

MTB, Nirvana2020, Pepsi i Tiina čestitam na super betama! Odlično! Trudnice stee🥳🥳🥳🥳
    Slažem se s lucijom , meni je druga beta bila jos teza za docekat, a tek uzv, dobila proljev od napetosti, sva bila van sebe. Uff😅
    Sto se tice prijatelja, moja kuma i prijateljica kojoj sam rekla su 100 % uz mene, slušaju me, pitaju, ali ne zadiru nos, kažu da su tu za mene i kad trebam pričati d im se odmah javim, ali da me ne žele same gnjaviti jer razumiju da mi se ne priča bilo kad o tome. Uglavnom, prava podrška… ali od svih mojih prijateljica imam podršku i nisam im rekla samo zato jer je meni bilo lakse da svi ne znaju, ali kad cu im svima reci za trudnoću, reći ću im i kako je došlo do nje… a i od svih mojih cura, samo 2 imaju djecu, mnoge su udane, ali nisu još za djecu. A i neke isto imaju problema, pcos, kromosomske anomalije… tako da stvarno razumiju.

I ja sam sad ali doslovno 2 puta dobila proljev prije druge bete😂😂😂
    Mm me ceka u autu a ja na SKOLJCI i zove me da gdje sam😂... Isao samnom do ulaza ali ga nisu pustili unutra naravno.. Ja mu kazem ako me dugo nema na psihijatriji sam🙊😂😂.. 
    Omg sad kad se svega sjetim.. 🙄🤷‍♀️
    U mom 'malom mistu' se rezultati bete ne dobe na mail vec bas moras ici PO NJU.... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 15:42

anaid

Women name

Nemam pojma majke mi, od 1.12 pocinje raditi doktorica nova koja skuplja potpise,tj vraca se s porodiljnog a prije radila u drugoj ambulanti, sad nek se prebacim k njoj, zena ode opet na poridiljni i dodem opet njemu u ruke… ma muka mi iskreno… sjedim i neznam kud bi se okrenula,kaj da radim. Njemu mozda jesam dio statistike i "se tje to normalno" ali meni nije… necu se tak osjecati 😥

Ne znam gdje si ti, ali ja sam svog socijalca bez problema promijenila.
    Ovdje sam provjerila ocjene za svoju okolinu:https://najdoktor.com/
    Ovdje sam provjerila jesu li slobodni oni s najboljim ocjenama (bitno je da nisu crveni): https://e-usluge.hzzo.hr/trazilicaugovorapzz/
    Popisala si par doktora po tome kako su mi se svidjeli. Odmah prva me primila.

💔💔💔

manemoj
    03. Studeni 2020. 15:43

NadimakMTB

Nisam još ručala danas, nekako nemam apetita.
    Pokušala sam ucijeniti MM da mi skuha ručak sa:
    "Ja jadna, ti me napumpao i zarazio koronom, najmanje što možeš napraviti je skuhati mi nešto fino".
    I taaak. On sad spava, a ja još nisam jela.
    Bavim se ovakvim stvarimahttps://ibb.co/tQSg0qY

Jel se za IVF gleda isti kalkulator kao i inače? Jer ja sam si već isto računala 🙈🙈🙈🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

03. Studeni 2020. 15:44

anaid

Women name

Nemam pojma majke mi, od 1.12 pocinje raditi doktorica nova koja skuplja potpise,tj vraca se s porodiljnog a prije radila u drugoj ambulanti, sad nek se prebacim k njoj, zena ode opet na poridiljni i dodem opet njemu u ruke… ma muka mi iskreno… sjedim i neznam kud bi se okrenula,kaj da radim. Njemu mozda jesam dio statistike i "se tje to normalno" ali meni nije… necu se tak osjecati 😥

ovo je užas, ja svoga ni ne vidim niti me šta pita, sve sa sestrom iskomuniciram i nikad ni oko čega nisu radili probleme, a nema šta ih nisam tražila zadnje dvije godine. Ovako kad vidim kakvih sve ima, stvarno sam dobro prošla. Čak mi je i stara doktorica bila ok, a mijenjala je jer je rodila blizance i nije je dugo bilo, a meni trebao netko koga mogu bilo kad nazvat za recept i uputnicu.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 15:44

manemoj

NadimakMTB

Nisam još ručala danas, nekako nemam apetita.
    Pokušala sam ucijeniti MM da mi skuha ručak sa:
    "Ja jadna, ti me napumpao i zarazio koronom, najmanje što možeš napraviti je skuhati mi nešto fino".
    I taaak. On sad spava, a ja još nisam jela.
    Bavim se ovakvim stvarimahttps://ibb.co/tQSg0qY

Jel se za IVF gleda isti kalkulator kao i inače? Jer ja sam si već isto računala 🙈🙈🙈🙈

Ja sam koristila ovaj: https://www.whattoexpect.com/due-date-calculator/
    Ima opciju i da upišeš da si bila na IVF, i datuma transfera i sve to.

💔💔💔

manemoj
    03. Studeni 2020. 15:47

Women name ajde još tebe sad čekamo s dobrim vijestima danas 😊
    Ja da sam na tvom mjestu bi uredno sjedila spremljena na rubu stolice i čekala da krenem.. ili kao što je Lucija napisala na WC 🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Samara
    03. Studeni 2020. 15:53

Bela se nije javila? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Nina92
    03. Studeni 2020. 15:56

Dada31

Nina92 malo je reći da je debil, seronja ili što god. On je prvenstveno GOVNO od čovjeka a zatim od doktora. Smeće nikad nije imalo ni mengu a kamoli endometriozu i sve popraćeno uz to. Ja tijekom ciklusa povraćam ,stalno sam n a wc ,imam osjećaj da će mi utroba ispasti. Hvala Bogu imam razumljivu ginicu, jer je žena i shvaća. A ti podhitno mjenjaj doktora, i uputi koje pisamce ministarstvu, kojeg je ionako briga ali ono da sebi olakšaš dušu. Uostalom, spremi se kod dr opće medicine i reci da imaš sraćku, bar to uvijek pali . A govno nek i dalje smrdi , pazi on si dao za pravo pošto je veliki doktor određivati o stanju tvog tijela i uma. Fuj fuj

Budem, sam da dodem sebi malo

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

03. Studeni 2020. 15:57

kad je Belli bio pregled?

03. Studeni 2020. 16:01

Bozma

Sanjich🤞🤰

NadimakMTB

Nina92, stvarno je gmazJadranka, ideš vaditi iz krvi, oko 14 dana nakon aspiracije. Vadiš u bilo kojoj privatnoj klinici koja ti je blizu ili preko uputnice negdje. Samo je bitno da obje bete izvadiš na istom mjestu pa da ih možeš usporediti.

Sanjich, zašto ti ne voliš mene i Bozmu? Zašto ne želiš šetati svoju trbušinu zajedno s nama?

A vas dvi jer ste 30+ pa kao ja nisam mene je zato i uzeo hahaha kao pacjenta mislim…

misliš 30+10

Dobro san ja napisala.. Tocno sta sam htjela 😊😊😊 to je kao onaj vic koliko imas godina.. 20i nekoliko.. Kolko je to nekoliko? — 15

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.