Nisam još ručala danas, nekako nemam apetita.
Pokušala sam ucijeniti MM da mi skuha ručak sa:
"Ja jadna, ti me napumpao i zarazio koronom, najmanje što možeš napraviti je skuhati mi nešto fino".
I taaak. On sad spava, a ja još nisam jela.
Bavim se ovakvim stvarimahttps://ibb.co/tQSg0qY
Čestitammm!!!! 💪💪💪💪💪💪🙏🙏😉👏👏👏👏
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Bela, bas mi je zao! 😔😔😔 stvarno sam se, od srca, nadala dobrim vijestima! Kao i sve mi ostale ovdje... Cijeli dan cekamo da nam se javis... Molimo za tebe i dalje, da ti Bog da snage da sve ovo prezivis.. Kako je Lucija i napisala: beba jednostavno ne zeli vise muciti svoju mamu... Glavu gore! Za sta god treba, tu smo.. 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Belaaa
Sad kad sam se ja smirila pokusat cu te utješiti… .tvoja bebica je nazalost bubana i koliko god tesko bolje sad nego kasnije.. U okolini imam zenu koja je rodila dijete toliko bolesno da boli uopce gledati, a kamoli kad kaze da su joj doktori dali jos godinu dvije zivota… Te zene nema, stalno je uz bubano dijete i strepi za nju no… Ona je nakon tog djeteta rodila 2 savrseno zdrave djece i nedavno je rekla da rade na cetvrtom🙏🤰💓…
Zatim zenska takodjer iz mog grada je do 7 mjeseca trudnoce mislila da nosi savrseno zdravo dijete… Sve je stalno bilo u redu na kraju u 7 mjesecu otkruven hidrocefalus na glavici i jos brdo problema nespojivih s zivotom.. U 7 mjesecu trudnoce je isla na inducirani porod roditi svoje tad vec mrtvo dijete 😔😔😔.. Godinu dana nakon tog je rodila savrseno zdravu curicu.. I jos godinu nakon tog jos jednu💓💓.. Njima su rekli da ne mogu imati musko dijete sad da li je istina to ili ne ne znam…
Tebe tvoja zdrava bebica ceka a ova je nazalost bubana i ne zeli dugo muciti svoju mamu😔😔😔… Zanima me samo… Oprosti napisi kad i ako uopce budes htjela.. Kako ces sad s tabletama, nije li to vec veca trudnoca? Kiretazu ti ne zele raditi ili…
Rasplakala sam se sad na ovo ali stvarno lijepo napisano i istinito. 😔😔
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Belaaa
Sad kad sam se ja smirila pokusat cu te utješiti… .tvoja bebica je nazalost bubana i koliko god tesko bolje sad nego kasnije.. U okolini imam zenu koja je rodila dijete toliko bolesno da boli uopce gledati, a kamoli kad kaze da su joj doktori dali jos godinu dvije zivota… Te zene nema, stalno je uz bubano dijete i strepi za nju no… Ona je nakon tog djeteta rodila 2 savrseno zdrave djece i nedavno je rekla da rade na cetvrtom🙏🤰💓…
Zatim zenska takodjer iz mog grada je do 7 mjeseca trudnoce mislila da nosi savrseno zdravo dijete… Sve je stalno bilo u redu na kraju u 7 mjesecu otkruven hidrocefalus na glavici i jos brdo problema nespojivih s zivotom.. U 7 mjesecu trudnoce je isla na inducirani porod roditi svoje tad vec mrtvo dijete 😔😔😔.. Godinu dana nakon tog je rodila savrseno zdravu curicu.. I jos godinu nakon tog jos jednu💓💓.. Njima su rekli da ne mogu imati musko dijete sad da li je istina to ili ne ne znam…
Tebe tvoja zdrava bebica ceka a ova je nazalost bubana i ne zeli dugo muciti svoju mamu😔😔😔… Zanima me samo… Oprosti napisi kad i ako uopce budes htjela.. Kako ces sad s tabletama, nije li to vec veca trudnoca? Kiretazu ti ne zele raditi ili…
Rasplakala sam se sad na ovo ali stvarno lijepo napisano i istinito. 😔😔
Lucija lijepo si objasnila i sama znas kako je osjetit gubitak i dok se malo ne odtuguje nemoze se covjek samo tako pomiriti s tim. To ce nasa bela kad bude spremna.. Sad je bitno da zna da nije sama i da smo svi uz nju i placi draga koliko god suze idu.. Kad bude dosta okrecemo novi list u tvojoj pobjedi.. Ne borbi nego pobjedi koja te ceka ❤️
Boli me dosta danas.. Evo lezim i ne planiram am ustajat do sutra… Valjda su jos porasli u ova dva dana pa im je tijesno…
Pitala sam se samo ta injekcija nije jako siroka.. Mislim ja ne kuzim jer ova velicina folikula stvarna ili je to neki promjer ili nesto.. Nemogu zamislit da imam 20komada po 17 mm u sebi.. Nadam se da ta igla nije 2cm siroka hahahha da je to sve nesto fiktivno u mjerama hahhaha
Oprostite sta trkeljam stvarno ja dodjem kod dr xy ne pitam nista pametno.. Nego neke gluposti prican svaki put…
nije široka, malo strašno izgleda jer je duga, ne isisavaju oni čitave folikule nego ih probiju i samo tekućinu isisaju. Dole sam bila preošamućena da gledam šta se događa, ali privatno sam gledala kako ih isisavaju, žutu tekućinu isisaju iz njih u epruvetice i onda to embriolog nosi pogledat ima li stanica.
E odlicno.. Mislim da s ovin necu vise citat do iza aspiracije nista.. Smirila si me i to je to stanje u kojem trebam ostat... Pisem sutra kad sve bude gotovo 😘😘❤️
hvala jos jednom Bozma 😘
Bela, drži se... šaljem molitve, zagrljaje i pozitivne misli... 🙏😇
Nikitta, uh ne znam sto bi ti rekla. Ja bi znala procuriti oko 40. ili čak 50. dc, nadam se da će tebi doći ranije... ali kod mene je to sve zbrckano i generalno nemam ovulacije 🤯
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Belaa strašno mi je žao, stvarno sam se nadala i molila da nam se javiš s dobrim vijestima. Drži se i znaj da smo uz tebe❤️
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Hvala vam cure moje ❤️😪😪😪 tesko je vozimo se u busu za nazad skricala bi plakala ali samo suze klize da i mome nebude jos gore nastojim biti jaka i jedno drugom podrska
Lucya07 on je to predlozio jer danas sam 12 plus6 i da je to najbolji nacin jer sam mu rekla i za spontani prije i kirtrazu a i polodnost tada se maternice najmanje ostecuje sutra ujutro idem do nje odma u 8.30 ce me cekati idemo rijesiti protokol sve sta moram potpisat itd ali svejdeno cu traziti pregled uzv prije pijenja tih tableta jer vjerujem u cuda i bit cu mirnija ako vidim da se nije nista poboljsalo😪😪😪🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bela, žao mi je to čuti, bit će bolje vjeruj 🙏. Ja sam svoju bebicu izgubila u 6 tt, znam da je bilo rano, al kad su mi rekli da je postotak 1% za tu ovarijsku trudnoću, onda neznam šta reći, mislila sam sve se meni samo događa "čudno"...od milijuna i milijuna baš ja sada u to spadam.. ali to me samo ojačalo da znam da mogu ostati trudna 😇 kad tad ćeš imati bebicu, vjeruj 🥰😇😍 šaljem ti puno pozitivne vibreeee
Sortiraj odgovore
Najstariji