Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    03. Studeni 2020. 14:59

Tuma

Bella, Women_name sretno danas!!🥰🥰

Hvalaa ❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• anaid
    03. Studeni 2020. 15:01

Cure evo mene od ginekologa, budem kasnije uz kavicu procitala danasnje i jucerasnje postove...
    Ugl moje ultra niske nalaze hormona nije ni komentiral, drzal mi predavanjr kak se pravilno maska nosi,da ga bas zivcira da mora to svaku ucit 🙄🙄 i kao da kaj bude me slal u zg i tak mi niko nis pametnije nebu rekel, da sam valjda lose srece..  
    Kao jedino nek odem na transfuziju pi savjet ta heparin. Ja sam bila kod njega 3 minute, i na odlasku mi rekel nek se dogovorim za dr tjedab dok mi nega prode za uvz. Opce neznam kaj si misliti. Pa kaj si ne zavredim jebemu 10 minzta jebene paznje ???
    Nisam se ni usudila rec da sam po forumima i ostalim strabicama vidjela da su to jako niski nalazi hormona jer bi oper dobila jezikovu juhu da internet nije pametbiji od njega. Neznam kaj bi,evo 😶

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

03. Studeni 2020. 15:02

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

Evo je… Sad ce pocet:moja beta je najbolja, e a moja beta ti najvise voli kasicu od jabuke, e a kad se moja beta podupla, pa to je nest preslatko 🤭🤭🤭

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ponavljam, u koliko sati ti je uvz? 😂😂😂

A nisaaam mislila da mene pitaš, ja sam mislila da pitaš gospođu s preslatkom betom 😂😂😂 u 19h 🤦‍♀️

Jedva cekamo javljaj jos s gin. stola  🤐 budi ka ja...Ja sam ai za uspomenu i slikala zadnji uzv 😅😅😅  doduse folikolumetriju ne bebu hahha al i to su moje bebe kako kaze Mtb.. Svih 20  😅😅😅
    Najbala san sutra 🥳💃

03. Studeni 2020. 15:05

Bajo ja svoju T javljam i na lh trakice i na lh trudnice i na jesenske bebe i na potpomognutu.. NEMA DA NEKOM PROMAKNE 😅😅😅😅

03. Studeni 2020. 15:07

NadimakMTB

Nina92, stvarno je gmazJadranka, ideš vaditi iz krvi, oko 14 dana nakon aspiracije. Vadiš u bilo kojoj privatnoj klinici koja ti je blizu ili preko uputnice negdje. Samo je bitno da obje bete izvadiš na istom mjestu pa da ih možeš usporediti.

Sanjich, zašto ti ne voliš mene i Bozmu? Zašto ne želiš šetati svoju trbušinu zajedno s nama?

Hvala😊

• *.Women_name.*
    03. Studeni 2020. 15:08

Sanjich🤞🤰

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

Evo je… Sad ce pocet:moja beta je najbolja, e a moja beta ti najvise voli kasicu od jabuke, e a kad se moja beta podupla, pa to je nest preslatko 🤭🤭🤭

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ponavljam, u koliko sati ti je uvz? 😂😂😂

A nisaaam mislila da mene pitaš, ja sam mislila da pitaš gospođu s preslatkom betom 😂😂😂 u 19h 🤦‍♀️

Jedva cekamo javljaj jos s gin. stola 🤐 budi ka ja…Ja sam ai za uspomenu i slikala zadnji uzv 😅😅😅 doduse folikolumetriju ne bebu hahha al i to su moje bebe kako kaze Mtb.. Svih 20 😅😅😅
    Najbala san sutra 🥳💃

Moja dobra doktoresa je meni isprintala s ultrazvuka embrij nakon transfera. Toliko je uvjerena da će ta beba uspijet da mi je dala tu sliku i rekla evo da imaš od prvog susreta, ja si mislim kj si mi to dala ak ne uspije da plačem nad tim😂 jaaavim vam obavezno 😘😘

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    03. Studeni 2020. 15:08

anaid

Cure evo mene od ginekologa, budem kasnije uz kavicu procitala danasnje i jucerasnje postove…
    Ugl moje ultra niske nalaze hormona nije ni komentiral, drzal mi predavanjr kak se pravilno maska nosi,da ga bas zivcira da mora to svaku ucit 🙄🙄 i kao da kaj bude me slal u zg i tak mi niko nis pametnije nebu rekel, da sam valjda lose srece..
    Kao jedino nek odem na transfuziju pi savjet ta heparin. Ja sam bila kod njega 3 minute, i na odlasku mi rekel nek se dogovorim za dr tjedab dok mi nega prode za uvz. Opce neznam kaj si misliti. Pa kaj si ne zavredim jebemu 10 minzta jebene paznje ???
    Nisam se ni usudila rec da sam po forumima i ostalim strabicama vidjela da su to jako niski nalazi hormona jer bi oper dobila jezikovu juhu da internet nije pametbiji od njega. Neznam kaj bi,evo 😶

Kakav je to doktor 😔😔😔 nemoizes ga promijenit? 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 15:09

Sanjich🤞🤰

manemoj

Sanjich🤞🤰

manemoj

LUCIJA007

Volim i ja svasta pa 👃 da me prostite 😂😂😂
    Nemaju oni pojma! Luci kad je cuo moju drugu betu juhuhu bio a ono na kraju ojojojoj…
    A da ne pricam oni na vv kad sam i javila da mi beta 10 dan 500 a jednu blastice mi vratili da, se ta sigurno podijelila.. Je 👃 isto 😂😔😔🙊

Znači koja sam ja plavuša 🙈🙈🙈🙈 čitam volim i ja svašta pa.. ?? .. nos, miris, osjet.. trebalo mi dok nisam došla do 🍆 😂😂😂😂

To jos osamucena od aspiracije ilii?

Kako si?

Reci ću da je od aspiracije da mi bude manje neugodno ;)
    Pa znaš šta ću ti reći.. ove žene ovdje sve lavice, nitko se žalio nije. Na aspiraciji nisam ništa osjetila ali bome mi je cijeli dan ne baš najbolje, čudan neki osjećaj u trbuhu i kao lagani bolovi i grčevi dolje.. ništa to nije ni za tabletu popiti ali je nelagodno nekako… I umorna za poluditi a ne mogu zaspati uopće..

Drago mi je ovo cuti jer me bas krenio hvatat strah za sutra.. A cula sam da doslovno ne smijem ni kavu popit jer sve sta pojeden ili popijem ublazava djelovanje koktela tog.. Tako da ja vec veceras necu nista konzumirat… Daj boze da me zvekne da ne osjetim puno.. Za poslije cu se snac samo nek sve uspiju bez komplikacija odradit..

Ma možeš večeras normalno jesti. Samo sutra ne smiješ piti 3h ni jesti 6h prije aspiracije. U koliko ti je sati?

💔💔💔

• *.Women_name.*
    03. Studeni 2020. 15:18

NadimakMTB

Sanjich🤞🤰

manemoj

Sanjich🤞🤰

manemoj

LUCIJA007

Volim i ja svasta pa 👃 da me prostite 😂😂😂
    Nemaju oni pojma! Luci kad je cuo moju drugu betu juhuhu bio a ono na kraju ojojojoj…
    A da ne pricam oni na vv kad sam i javila da mi beta 10 dan 500 a jednu blastice mi vratili da, se ta sigurno podijelila.. Je 👃 isto 😂😔😔🙊

Znači koja sam ja plavuša 🙈🙈🙈🙈 čitam volim i ja svašta pa.. ?? .. nos, miris, osjet.. trebalo mi dok nisam došla do 🍆 😂😂😂😂

To jos osamucena od aspiracije ilii?

Kako si?

Reci ću da je od aspiracije da mi bude manje neugodno ;)
    Pa znaš šta ću ti reći.. ove žene ovdje sve lavice, nitko se žalio nije. Na aspiraciji nisam ništa osjetila ali bome mi je cijeli dan ne baš najbolje, čudan neki osjećaj u trbuhu i kao lagani bolovi i grčevi dolje.. ništa to nije ni za tabletu popiti ali je nelagodno nekako… I umorna za poluditi a ne mogu zaspati uopće..

Drago mi je ovo cuti jer me bas krenio hvatat strah za sutra.. A cula sam da doslovno ne smijem ni kavu popit jer sve sta pojeden ili popijem ublazava djelovanje koktela tog.. Tako da ja vec veceras necu nista konzumirat… Daj boze da me zvekne da ne osjetim puno.. Za poslije cu se snac samo nek sve uspiju bez komplikacija odradit..

Ma možeš večeras normalno jesti. Samo sutra ne smiješ piti 3h ni jesti 6h prije aspiracije. U koliko ti je sati?

Meni su isto rekli da 12 sati prije nesmijem ništa jesti i da ujutro samo vodu ali malo 🤷‍♀️ ali meni nisu rekli zbog lijekova nego nedaj Bože da nkj pođe po zlu ili ako ideš baš u anesteziju ono zbog vraćanja zelucanog sadržaja i to. Jer svi ti anestetici opuste mišiće pa tako i te želučane 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 15:23

Nisam još ručala danas, nekako nemam apetita.
    Pokušala sam ucijeniti MM da mi skuha ručak sa:
    "Ja jadna, ti me napumpao i zarazio koronom, najmanje što možeš napraviti je skuhati mi nešto fino"
    I taaak. On sad spava, a ja još nisam jela. 
    Bavim se ovakvim stvarima https://ibb.co/tQSg0qY 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.