Cure cestitam na beta a, super su, meni danas dan nije nikako dobar sto vise dode mi da se ubije, i dalje imam uzasne bolove danas 2 dan menstruacije jedva se krecem i dodem nekako ja do svog doktora da mi prosuti par dana bolovanje da se oporavim jer nemogu hodat a kamoli radi on meni da nek ja njemu budem zahvalna sto mi je dao i ovih 10 dana od transfera, da sta uopce idem kod privatniku da ce on meni nac doktoricu, da ce mene danas prestati bolit da sutra idem radit, ja se rasplakala pa zar nitko nema ni malo osjecaj, pa nebi bezveze trazila bolovanje jbt pa boli me da nemogu iz kreveta
Nikitta mislim da me ti najbolje razumijes ja to vise nemogu shvatit
Nemam riječi za ovo, stvarno.. To ti je soc. ginekolog rekao? Možda možeš kod dr. opće prakse ići i tražiti?
Da, trenutno sam u potrazi za novim ginekologinja u sve sad moram jos i to..
Da opce prakse je vidjela da nisam ni psihicki ni fizički dobro i dala mi je da dodem k sebi.
Ali dal moramo sve ovo prolazit bez trunke osjecaja ko da sam ja sve ovo zeljla da se desi.
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Cure cestitam na beta a, super su, meni danas dan nije nikako dobar sto vise dode mi da se ubije, i dalje imam uzasne bolove danas 2 dan menstruacije jedva se krecem i dodem nekako ja do svog doktora da mi prosuti par dana bolovanje da se oporavim jer nemogu hodat a kamoli radi on meni da nek ja njemu budem zahvalna sto mi je dao i ovih 10 dana od transfera, da sta uopce idem kod privatniku da ce on meni nac doktoricu, da ce mene danas prestati bolit da sutra idem radit, ja se rasplakala pa zar nitko nema ni malo osjecaj, pa nebi bezveze trazila bolovanje jbt pa boli me da nemogu iz kreveta
Nemam riječi za ovo, stvarno.. To ti je soc. ginekolog rekao? Možda možeš kod dr. opće prakse ići i tražiti?
Da, trenutno sam u potrazi za novim ginekologinja u sve sad moram jos i to..
Da opce prakse je vidjela da nisam ni psihicki ni fizički dobro i dala mi je da dodem k sebi.
Ali dal moramo sve ovo prolazit bez trunke osjecaja ko da sam ja sve ovo zeljla da se desi.
Ma uzas! Ne znam sta da ti kazem, osim da se drzis!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mtb, pepsi i Nirvana, Ako sam pohvatala vas 3 veličanstvene.. Danas slavimo vaše bete ❤️❤️❤️
Manemoj ovo za forum i negativu i meni moj kaže.. Čak sam pomislila da li dodje i pročita šta trkeljam ili ne.. Al ocito ne kad i dalje misli da mi forum moze samo strah utjerat. 🙃
MilaST dr XY molim te.. Imamo tajno ime...pa se dalje tako referiramo na sheldona.. Jer zamisli ujutro na aspiraciji da kazem da pricamo o njemu.. Boze pomozi sta ce sve procitat... 😆😆
Bozma i Mtb jedva cekam vase trbuhe ispred splitskog rodilista na promenadi dok god dr XY ne naiđe.. Iako... Iskustvo govori da ga je tesko uhvatit 🤐😅 na radnon mjestu mislim jel.... 💃
Zasad jos pikanje danas 5dan,mozete mi objasnit kako znate kolika vam je beta nakon transfera?
Salju vam email ili?
Thx😃
Ides vadit krv! Mozes preko uputnice ili privatno(oko nekih 150 kn je). Bitno je da ju izvadis jednom pa onda opet za dva dana, da vidis da li se pravilno dupla. Ako da, onda cekas prvi UVZ 🙂
Kad je najbolje vadit betu koji dan nakon transfera 🤔
Drugi dan😂😂😂😂
Zazam se..
Preporucljivo je izdrzat bar 10 dana 🙂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 naravno da cu izdrzat al drugi dan😂😂😂😂😂
Gdje je najbolje vadit krv za betu u Zagrebu🤔
O Boze, kakav debil! Al stvarno 😡😡🤬🤬🤬
Samo se placem cijelo jutro, nikad nis nisam trazila uzimala godisnji i sve da neidem na bolovanje trazila sam 5 dana jer stvarno nisam dobro, on meni kaze da vas toliko boli nebi vi sjedili sad kod mene a ja ujutro vec popila 3 brufena od 600
Draga pohitno nadji drugog doktora koji zna sta je endometrioza.. Ovo je uzas koliko su glupi i jos pogotovo kad su oni ti koji trebaju to imat u malom prstu.. Nije zo dr opce prakse pa da ne kuzi.. A i da je ima Google ili drugog kolegu za informirat se.. Strasno...
Zasad jos pikanje danas 5dan,mozete mi objasnit kako znate kolika vam je beta nakon transfera?
Salju vam email ili?
Thx😃
Ides vadit krv! Mozes preko uputnice ili privatno(oko nekih 150 kn je). Bitno je da ju izvadis jednom pa onda opet za dva dana, da vidis da li se pravilno dupla. Ako da, onda cekas prvi UVZ 🙂
Kad je najbolje vadit betu koji dan nakon transfera 🤔
Drugi dan😂😂😂😂
Zazam se..
Preporucljivo je izdrzat bar 10 dana 🙂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 naravno da cu izdrzat al drugi dan😂😂😂😂😂
Gdje je najbolje vadit krv za betu u Zagrebu🤔
Imas Breyer, Synlab, poliklinika Analiza, .... Izguglaj si pa vidi koja ti je najbliza i koja ti najvise odgovara... Cijena je podjednaka svuda
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Volim i ja svasta pa 👃 da me prostite 😂😂😂
Nemaju oni pojma! Luci kad je cuo moju drugu betu juhuhu bio a ono na kraju ojojojoj…
A da ne pricam oni na vv kad sam i javila da mi beta 10 dan 500 a jednu blastice mi vratili da, se ta sigurno podijelila.. Je 👃 isto 😂😔😔🙊
Znači koja sam ja plavuša 🙈🙈🙈🙈 čitam volim i ja svašta pa.. ?? .. nos, miris, osjet.. trebalo mi dok nisam došla do 🍆 😂😂😂😂
To jos osamucena od aspiracije ilii?
Kako si?
Reci ću da je od aspiracije da mi bude manje neugodno ;)
Pa znaš šta ću ti reći.. ove žene ovdje sve lavice, nitko se žalio nije. Na aspiraciji nisam ništa osjetila ali bome mi je cijeli dan ne baš najbolje, čudan neki osjećaj u trbuhu i kao lagani bolovi i grčevi dolje.. ništa to nije ni za tabletu popiti ali je nelagodno nekako… I umorna za poluditi a ne mogu zaspati uopće..
Drago mi je ovo cuti jer me bas krenio hvatat strah za sutra.. A cula sam da doslovno ne smijem ni kavu popit jer sve sta pojeden ili popijem ublazava djelovanje koktela tog.. Tako da ja vec veceras necu nista konzumirat... Daj boze da me zvekne da ne osjetim puno.. Za poslije cu se snac samo nek sve uspiju bez komplikacija odradit..
Nina92, stvarno je gmaz
Jadranka, ideš vaditi iz krvi, oko 14 dana nakon aspiracije. Vadiš u bilo kojoj privatnoj klinici koja ti je blizu ili preko uputnice negdje. Samo je bitno da obje bete izvadiš na istom mjestu pa da ih možeš usporediti.
Sanjich, zašto ti ne voliš mene i Bozmu? Zašto ne želiš šetati svoju trbušinu zajedno s nama?
💔💔💔
MTB, Nirvana2020, Pepsi i Tiina čestitam na super betama! Odlično! Trudnice stee🥳🥳🥳🥳
Slažem se s lucijom , meni je druga beta bila jos teza za docekat, a tek uzv, dobila proljev od napetosti, sva bila van sebe. Uff😅
Sto se tice prijatelja, moja kuma i prijateljica kojoj sam rekla su 100 % uz mene, slušaju me, pitaju, ali ne zadiru nos, kažu da su tu za mene i kad trebam pričati d im se odmah javim, ali da me ne žele same gnjaviti jer razumiju da mi se ne priča bilo kad o tome. Uglavnom, prava podrška... ali od svih mojih prijateljica imam podršku i nisam im rekla samo zato jer je meni bilo lakse da svi ne znaju, ali kad cu im svima reci za trudnoću, reći ću im i kako je došlo do nje... a i od svih mojih cura, samo 2 imaju djecu, mnoge su udane, ali nisu još za djecu. A i neke isto imaju problema, pcos, kromosomske anomalije... tako da stvarno razumiju.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bella, Women_name sretno danas!!🥰🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji