S obzirom na iskustvo.. Trebam vašu pomoć. U četvrtak (7.dan) se trebam pikat i s gonalom i cetrotide.om.
A kad sam zvala sestru u Vin. da sam dobila bila sam na poslu i nisam vidjela, da na uputama piše da trebam doći 8.dan,.
Kaj sad? Jel da zovem da me prebaci s četvrtka na petak? Hellp, zabrljala sam nenamjerno
Ne razumijem baš pitanje. 7dc pikaš sa oba lijeka, 8dc imaš zakazan pregled, a tebe muči što?
Sorry, mozda sam krivo napisala..
Zakazan mi je ultrazvuk 7. dan, a po uputama bih trebala doci 8.dan..
Ja bih se pravila blesava i došla 7dc, rekla da mi je 7dc i onda rekla upsić. Bolje da dođeš na uzv ranije nego kasnije. Iskreno, meni 8dc zvuči dosta kasno, pojela bih se od nervoze do onda.
i meni je zvučalo kasno kad sam bila u stimulaciji. Sve me stiskalo već tada, no ispalo je da ništa nije kasno i da je sve išlo po planu.
Valjda sam razmažena, moja prva folikulometrija je bila četvrti dan pikanja i onda svaki drugi dan. Svidjelo mi se biti u toku.
Cure iz IVF poliklinike, pogotovo one koje idete kod mog dečka, kako su vama bile folikulometrije?
U IVF poliklinici, od 2.dana ciklusa, svaki drugi dan do stoperice i onda aspiracija 😅
Meni od 6 dc, svaki drugi dan. Uvijek sam se dogovarala s njima zbog posla. Ne kod tvog boytoya 😂😂
Ah, ja ću ga morati natjerati da imamo samo svaki drugi dan. Znajući njega, on bi dva puta svaki dan.
A ja ih imam dosta, treba to rasporediti
💔💔💔
Meto, pratim te u stopu!
Meni je Gić htio objasniti moje AMH povećanje, ja sam ga zaustavila i rekla da me ne zanima. Da sam ja odlučila vjerovati da je to dobar znak i da mu ne dam da mi to pokvari tamo nekom znanošću.
I ja ovaj mjesec osjećam svoje folikule, odlučila sam vjerovati da je to znak da će ih idući mjesec biti čitavo bogatstvo i da će biti visoko kvalitetni.
Gdje ti ono ideš na postupak? Kod koga?
SBjelis, meni su rekli da je normalno da nam "lijenije" krene nakon pilula. Samo mi nije jasno što su se onda u Beti tome čudili kao pura dreku. Doktorica je bila sva razočarana što su mi manji nego je očekivala (a bilo ih je 11) i stalno je ponavljala da je sve to suboptimalno. Pih. Moj Gić je oduševljen stanjem među mojim nogama.
Inače, ona je bila razočarana, ja sam bila presretna jer sam si ja u glavi već stvorila scenarij gdje ću doći na prvu folikulometriju, a onda će reći da ne samo da nemam nijedan folikul, već su mi i jajnici usahli preko noći.Petra1989, to!!! Budemo se dečko i ja nalazili i općili svaki drugi dan.
Mačkica, beba se vratila mami!!! Kad ti je beta?
Sanjich, idemo po bebu!!
Ma i dvije :DDDD
Sve preko dvije dijeliš ovdje na forumu, ima nas velikodušnih ovdje 😂😂😂
💔💔💔
Cure hvala svima na informacijama. Nikitta draga, tebi poseban pozdrav. Vidim tvoja borba još traje, kakvo je stanje sa endo sad? Jel išta bolje? Meto daaa evo mene opet nazad. Iskreno, svaki dio mene se nadao da će nakon poroda drugo doći prirodno, ali ništa od tog. Primili smo se posla kad je mala napunila 6 mj i još nema uspjeha. Endometrioza miruje, markeri uredni a plusić neće pa neće. SBjelis vjeruj mi da priča ima happy end. Samo moramo dočekati. Cijelo jutro mozgam kako naprosto nije fer da netko tko uopće ne želi klince samo pogleda muške bokse i eto bebe a mi koje želimo, moramo sve ovo prolaziti. Ali hej, mi smo jake, mi to možemo! Dobili smo taj križ da bi ga ponijeli i još jače i hrabrije došle na cilj gdje nas čeka naša nagrada i naše čudo. <3 MTB evo iskreno čula sam da postoje klinike u koje se može preko hzzo-a a kako mi moja doc to nije napomenula za ovu našu kliniku pretpostavljam da to nemaju. Nama je najbitnije da nas ona vodi jer je s nama od početka (davanje dijagnoze, operacija, ivf, trudnoća..i sad opet ivf ). Jedina razlika je u tome što sad kod nje ne idemo u bolnicu nego u privat kliniku. A nešto više o meni i možda nekom vjetar u leđa...hm...2017. krenuli na bebu i brzo sam dobila diagnozu endometrioze. 2018. operirana, 2019. ostala trudna kroz ivf dugi protokol, rodila prekrasnu zdravu curicu u prvom mjesecu ove godine i nakon 6 mj (u dog sa doktorom) krenuli prirodno pokušavati smontirati drugo. Kako opet ne ide, odlučili smo što prije na ivf ali privat u nadi da će biti brže i lakše. Ono što me izšokiralo su cijene lijekova i još se nadam nekako nekoj manjoj cifri pa ćemo vidjeti. 🙉
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Meto ma ne pitaj. Taj prvi put, stres nikako da prodje. Taman rješimo broj folikula, pa te onda muši koliko ja JS kvalitetno, pa koliko će se oploditi, pa kako će se razvijati, pa hoće li se primiti.. Stvarno je prvi put bio vatreni. Sada će biti lakše na FET-u, a za mogući lsijedeći ET ću biti psihički spremnija, znam šta me čeka...
J-s neka si ti riješla misteriju! Sretno!
Mačkica, držimo fige da ti vještica ne dodje u petak, a meni držimo fige da mi dodje u utorak, sreijdu optimalno! Samo neeeeee u petak!
Sanich bravo, akcija!! Sutra i prekosutra opet pishamoooo! Volim kada pishamo i super hvala za ovaj info oko vracanja 5nevnog zametka 7dpo i info vezano za receptivnost maternice! Interesting...
Cekamo pish sutra I navijamo da se obje prime! Super mi je sto kadavrate blastice nekako izduras brze taj period, kraći je!
Iris_Iris mah, rješile smo prvi put! Svakako ga neću zaboraviti Oprosti, vidim da si ti isto vraćala drugi dan i da si imala 5 zametaka. Jesam li nešto krivo pohvatala?
MTB u 11! Vidiš, zaboravila sam taj info, a mislim da si ga napisala kadasam vam se priključila.. Pa to ja wow! A kako nije bilo FET-a? nisu htijeli zamrzniti 3. dan? Sve su ih pustili do 5tog? Ne znam zasto mi to zvoni..
oharascarlett14@gmail.com
Tuma ivan87401@gmail.com
Sanjich ja pojma nisam imala što i kako, rekao je od O ide onoliko dana koliko je zametak.... Kod mene su petodnevni, znali 0 +5 dana...
Ponovno sam ga pilala sa mojom ranom O, a on kaže ništa za to, to je neobično ali ako je moje tijelo tako funkcionira već 2god znači da je fiziološko.
Pitam ga za estrofem, zašto idemo prirodno kad mi je O tipa 9dc i endometrij ne bude baš full kako bi trebao, kaže do sada nije bilo problema i bio je dovoljne debljine.
Mislim ok, vjerujem mu... Ali stalno me kopka ta rana ovulacija...
Prije cca 2 god O mi je bila 16 dc, Ciklusi 31 dan... Znala, sam imati po 3 vodeća folikula (jbte da sam ostala trudna tada riješila bi troje odjednom 🙈🙈) a sad sve nešto bezveze
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mtb stavila u potpis, ne zelim jacmenac iz negativnog tjedna😂 Eto objasnjenja💪 Nisam ti pokvarila nista😁
Sanjich jeeeej, krenulo je, krenuloooo🤞🤞 🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hrabrica, dobila si jedno, nema razloga da ne uspiješ odmah.
A koliko godina imaš? Osim endo, kakvi su ti hormoni? Mužu spermio? Vidi sve te informacije koje možeš staviti u potpis.
U koju kliniku ideš?
SBjelis, ma da, ali samo 7 zreljikavih, i samo 4 oplođene. Prerano je bila aspiracija.
Nisu mi htjeli zalediti treći dan iako sam imala izvrsne treći dan - osim ove koju sam vratila koja je već bila u fazi kompaktacije, dvije na fazi četverodnevnog i jednu klasičnu trodnevnu. Četvrti dan su sve propale. Ne znam zašto su to forsirali, pogotovo u godinama u kojima smo MM i ja kad jako rijetko dolazi do blastica. Ali dobro, to je sad iza mene.
Isto mislim da će sad biti lakše kad znamo što nas čeka. Doduše, ti ćeš iz FETa ostati trudna, stimulacija te ne zanima (do eventualno idućeg djeteta).
💔💔💔
Mtb stavila u potpis, ne zelim jacmenac iz negativnog tjedna😂 Eto objasnjenja💪 Nisam ti pokvarila nista😁
Sanjichjeeeej, krenulo je, krenuloooo🤞🤞 🍀
Pa znam da si išla u Cito, ali zvala si za konzultacije u ZG pa sam mislila da si se možda ovdje nešto odlučila?
Da, ti si to lijepo napisala, ja sam super pa mi je i AMH super Imat ću milion beba
💔💔💔
S obzirom na iskustvo.. Trebam vašu pomoć. U četvrtak (7.dan) se trebam pikat i s gonalom i cetrotide.om.
A kad sam zvala sestru u Vin. da sam dobila bila sam na poslu i nisam vidjela, da na uputama piše da trebam doći 8.dan,.
Kaj sad? Jel da zovem da me prebaci s četvrtka na petak? Hellp, zabrljala sam nenamjerno
Ne razumijem baš pitanje. 7dc pikaš sa oba lijeka, 8dc imaš zakazan pregled, a tebe muči što?
Sorry, mozda sam krivo napisala..
Zakazan mi je ultrazvuk 7. dan, a po uputama bih trebala doci 8.dan..
Ja bih se pravila blesava i došla 7dc, rekla da mi je 7dc i onda rekla upsić. Bolje da dođeš na uzv ranije nego kasnije. Iskreno, meni 8dc zvuči dosta kasno, pojela bih se od nervoze do onda.
i meni je zvučalo kasno kad sam bila u stimulaciji. Sve me stiskalo već tada, no ispalo je da ništa nije kasno i da je sve išlo po planu.
Valjda sam razmažena, moja prva folikulometrija je bila četvrti dan pikanja i onda svaki drugi dan. Svidjelo mi se biti u toku.
Cure iz IVF poliklinike, pogotovo one koje idete kod mog dečka, kako su vama bile folikulometrije?
Prva prije pikanja da vidi dali da idem uopce u postupak... potom nakon 6 ili 7 dana, i onda svaki drugi dan do aspiracije... tako nekako.. ja sam ti kod tvog najdrazeg dr.g 🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pozdrav svima.
Imam PCOS i kasne mi ciklusi, kad dobijem menstruciju trebala bi poceti sa estrofemom radi pripreme enda za transfer. Unazad par mjeseci pila sam duphaston 14-24 dc, dr kaze da sada pricekam ciklus a ako se prolongira da krenem uzimati duph. Ono sto me zanima ako je koja cura uzimala duphaston ciklus prije uspjesnog FET-a. Bojim se da mi mogao negativno utjecati na receptivnost endometrija ili na opci hormonalni status. Ne znam zasto nekako mi se to namece stalno u mislima.
Puno srece svima😘
Sortiraj odgovore
Najstariji