Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ❤️J_0209_b😺
    26. Siječanj 2021. 09:19

S obzirom na iskustvo.. Trebam vašu pomoć. U četvrtak (7.dan) se trebam pikat i s gonalom i cetrotide.om.
    A kad sam zvala sestru u Vin. da sam dobila bila sam na poslu i nisam vidjela, da na uputama piše da trebam doći 8.dan,.
    Kaj sad? Jel da zovem da me prebaci s četvrtka na petak? Hellp, zabrljala sam nenamjerno

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Siječanj 2021. 09:33

manemoj

Mattan super je kućni uradak 😉
    MTB koliko si čekala sve nalaze iz vinogradske. Malo me usokirao sad kad je rekao mjesec dana 😱

Dio je bio gotov do sutra, ostalo su rekli poslati za najviše mjesec dana. Onaj dio koji su rekli poslati do sutra su poslali isti dan, tako da vjerujem da će i ostalo doći ranije. Ali čekat ćeš barem 2 tjedna, i u privatnika je tako. Javim kad mi dođe (preksutra je 2 tjedna).
    Ako si sve dobila na istoj uputnici, onda ćeš sve dobiti odjednom. Možeš doći do njih pa ti oni isprintaju one dijelove koji su gotovi. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Siječanj 2021. 09:35

J_b

S obzirom na iskustvo.. Trebam vašu pomoć. U četvrtak (7.dan) se trebam pikat i s gonalom i cetrotide.om.
    A kad sam zvala sestru u Vin. da sam dobila bila sam na poslu i nisam vidjela, da na uputama piše da trebam doći 8.dan,.
    Kaj sad? Jel da zovem da me prebaci s četvrtka na petak? Hellp, zabrljala sam nenamjerno

Ne razumijem baš pitanje. 7dc pikaš sa oba lijeka, 8dc imaš zakazan pregled, a tebe muči što? 

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    26. Siječanj 2021. 09:37

MTB

J_b

Ne razumijem baš pitanje. 7dc pikaš sa oba lijeka, 8dc imaš zakazan pregled, a tebe muči što?

Sorry, mozda sam krivo napisala.. 
    Zakazan mi je ultrazvuk 7. dan, a po uputama bih trebala doci 8.dan.. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

❤️J_0209_b😺
    26. Siječanj 2021. 09:40

Sad kad sam pročitala svoj prvi upit, sam skuzila da nisam dobro postavila pitanje..
    Poglupavila sam ovih dana.. 🙈🙈😂😂

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia

manemoj
    26. Siječanj 2021. 09:42

MTB

manemoj

Mattan super je kućni uradak 😉
    MTB koliko si čekala sve nalaze iz vinogradske. Malo me usokirao sad kad je rekao mjesec dana 😱

Dio je bio gotov do sutra, ostalo su rekli poslati za najviše mjesec dana. Onaj dio koji su rekli poslati do sutra su poslali isti dan, tako da vjerujem da će i ostalo doći ranije. Ali čekat ćeš barem 2 tjedna, i u privatnika je tako. Javim kad mi dođe (preksutra je 2 tjedna).
    Ako si sve dobila na istoj uputnici, onda ćeš sve dobiti odjednom. Možeš doći do njih pa ti oni isprintaju one dijelove koji su gotovi.

Sve mi je na jednoj uputnici naravno 😅
    Čekati ću onda sve skupa jer mi je dečko tamo rekao da su mi svi ovi bezvezniji nalazi sutra a ovi važniji kroz mjesec dana 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Siječanj 2021. 09:44

J_b

MTB

J_b

Ja bih se pravila blesava i došla 7dc, rekla da mi je 7dc i onda rekla upsić. Bolje da dođeš na uzv ranije nego kasnije. Iskreno, meni 8dc zvuči dosta kasno, pojela bih se od nervoze do onda.

💔💔💔

Leia3.0
    26. Siječanj 2021. 09:45

J_b

Sad kad sam pročitala svoj prvi upit, sam skuzila da nisam dobro postavila pitanje..

ja sam bila u Vinogradskoj i kod njih je uobičajeno doći 8. ili 9. dan ciklusa (dan iza uvođenja cetrotide). Tako da bih ti preporučila da nazoveš sestru i objasniš joj situaciju, vjerojatno će ti prebaciti pregled na idući dan. Imaš na onom papiru koji si dobila njihove brojeve, uredno se javljaju na telefon.

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Siječanj 2021. 09:45

J_b

To samo znači da si ceć trudnica. ❤️❤️❤️ I to u pozitivnom tjednu, ja sam još u negativnima 😂😂😂

💔💔💔

Leia3.0
    26. Siječanj 2021. 09:46

MTB

J_b

MTB

J_b

Ja bih se pravila blesava i došla 7dc, rekla da mi je 7dc i onda rekla upsić. Bolje da dođeš na uzv ranije nego kasnije. Iskreno, meni 8dc zvuči dosta kasno, pojela bih se od nervoze do onda.

i meni je zvučalo kasno kad sam bila u stimulaciji. Sve me stiskalo već tada, no ispalo je da ništa nije kasno i da je sve išlo po planu. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.