Ja mislim da sam vidjela negdje market lijekova koje su curama ostali, ili sam sanjala… Ne znam gdje..
Ima na rodi i na forum.hr
💔💔💔
Hvala cure 😊 ma nije mi bio cilj da, sad tu trgujem, nije ovo takva grupa, ispričavam se ako je nekome zasmetalo.
Dada okvirići su preslatki 🥰
Tuma meni su isto slađi jednorozi, dok mi je par ljudi reklo da je to glupo i da ne vjeruju u ta "bića" hehe a koliko sam ja popratila sve curke su lude za njima sada. Ja ne znam za tu grupu ali mogu ti poslati mail?
I stvarno kad pogledam popis, koliko mi trudnica imamo! Pa mi smo zakon! 💪💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure jutro... nisam zaboravila vas nego sam u stalnom muvingu, putovanjima da nista ne stignem...onda taman dok vas procitam dio, vi napisete jos toliko... ali stigo vas 🤣🤣🤣
Miss toliko mi je drago zbog tebe... bas si zasluzila 😍😍😍 jos deckic, divno ❣❣❣
Ostale curke cestitke na betama, i ovim velikim betama... bas sam happy zbog svih vas...
Ostalima saljem puse... brzo cemo i mi 🤗🤗
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Moze netko staviti sliku tog Dvitala 25000? Google bas ne suradjuje... Ocito mu se ocitava da sam mpo ludaca 😂
oharascarlett14@gmail.com
Jutro curke, sretno svima danas, poceo je jos jedan divan dan spreman za top vijesti 🥰🙏 haha MTB bas si me nasmijala,beta nad betama 😂🤗 nece valjda bit petorke, neznam ni s jednim,di cu s njih 5 😂
Mattan kućni uradak je odlican, i ovo s jednorogom je super ideja, ali moras i za deckice prosiriti biznis, nadam se da ces imati sto vise posla 🤗
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
SBjelis, google ti je prijatelj. Da, fidifarm.
MaloTele, vidim, trudnoća ti je već načela sposobnost čitanja. Pa lijepo ti rekoh da ćemo mi podijeliti petorke, ne moraš ti ništa brinuti Možda ti i ostavimo jedno
💔💔💔
SELL CVV/FULLZ(LIVE 100%)GOOD AND FRESH,SSN,DOB,DL ALL COUNTRY / DUMPS TRACK 1&2 + PIN /bank transfer/banklogs/WU/MAKE MONEY ONLINE.
IM GIRL HACKER FROM VIETNAM - MAKE MONEY TOGETHER THIS TIME
MY CONTACT INFOS..:
===================
–gmail: mynohacker1@gmail.com
-whats app :+84 962874390
-Telegram :+84 962874390
WELCOME All MY FRIEND -NICE TO MEET YOU(^^)
===================
- I'm a hacker and big seller very prestige
- I'm seller best andok alway sell CC fresh with hight balance
- And i have software do bug account bank and information western union
- If you Need To Buy CVV (Credit Card) or anything. That does not want to see Ripper or Scam. Contact me. I assure you that you will be happy to with me
- I need real and serious buyers for this business
*****I KNOW VERY DIFFCULT WHEN YOU CHOOSE WHO CONTATCS FOR BUSINESS BECAUSE HAVE SO MUCH HACKER IN FORUM,AND YOU WORRY YOUR CHOOSE RIGHT OR WRONG ,YOU WORRY REALLY OR NO
BUT TRUST IT MATTER FOR BUSINESS SO TRUST AND TRY BUSINESS WITH ME …..YOU WILL SEE YOUR CHOOSE IS RIGHT********
***IM REALLY SERIOUS FOR BUSINESS THAT WHY IM USE WHAT'S APP …ONLY ADD ME IF YOU READY FOR BUSINESS AND DONT ASK ME TEST FREE, BECAUSE NOTHING FREE…)
Ne znam za vas, cure, ali ja svakako ulazim u posao sa ovim postenim covjekom 😂😂
😂😂😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Mattan super je kućni uradak 😉
MTB koliko si čekala sve nalaze iz vinogradske. Malo me usokirao sad kad je rekao mjesec dana 😱
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala cure 😊 ma nije mi bio cilj da, sad tu trgujem, nije ovo takva grupa, ispričavam se ako je nekome zasmetalo.
Dada okvirići su preslatki 🥰
Tuma meni su isto slađi jednorozi, dok mi je par ljudi reklo da je to glupo i da ne vjeruju u ta "bića" hehe a koliko sam ja popratila sve curke su lude za njima sada. Ja ne znam za tu grupu ali mogu ti poslati mail?
I stvarno kad pogledam popis, koliko mi trudnica imamo! Pa mi smo zakon! 💪💗
Može mail pa ti se javim 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji