Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Siječanj 2021. 09:47

manemoj

MTB

manemoj

Mattan super je kućni uradak 😉
    MTB koliko si čekala sve nalaze iz vinogradske. Malo me usokirao sad kad je rekao mjesec dana 😱

Dio je bio gotov do sutra, ostalo su rekli poslati za najviše mjesec dana. Onaj dio koji su rekli poslati do sutra su poslali isti dan, tako da vjerujem da će i ostalo doći ranije. Ali čekat ćeš barem 2 tjedna, i u privatnika je tako. Javim kad mi dođe (preksutra je 2 tjedna).
    Ako si sve dobila na istoj uputnici, onda ćeš sve dobiti odjednom. Možeš doći do njih pa ti oni isprintaju one dijelove koji su gotovi.

Sve mi je na jednoj uputnici naravno 😅
    Čekati ću onda sve skupa jer mi je dečko tamo rekao da su mi svi ovi bezvezniji nalazi sutra a ovi važniji kroz mjesec dana

Pih. Ja sam bila previše nestrpljiva, ništa meni nije bilo bezvezno 😂😂😂 krajem ovog tjedna će mi napokon polako početi dolaziti ovi nalazi koje se dugo čeka ❤️❤️❤️

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Siječanj 2021. 09:49

Leia2.0

MTB

J_b

MTB

J_b

S obzirom na iskustvo.. Trebam vašu pomoć. U četvrtak (7.dan) se trebam pikat i s gonalom i cetrotide.om.
    A kad sam zvala sestru u Vin. da sam dobila bila sam na poslu i nisam vidjela, da na uputama piše da trebam doći 8.dan,.
    Kaj sad? Jel da zovem da me prebaci s četvrtka na petak? Hellp, zabrljala sam nenamjerno

Ne razumijem baš pitanje. 7dc pikaš sa oba lijeka, 8dc imaš zakazan pregled, a tebe muči što?

Sorry, mozda sam krivo napisala..
    Zakazan mi je ultrazvuk 7. dan, a po uputama bih trebala doci 8.dan..

Ja bih se pravila blesava i došla 7dc, rekla da mi je 7dc i onda rekla upsić. Bolje da dođeš na uzv ranije nego kasnije. Iskreno, meni 8dc zvuči dosta kasno, pojela bih se od nervoze do onda.

i meni je zvučalo kasno kad sam bila u stimulaciji. Sve me stiskalo već tada, no ispalo je da ništa nije kasno i da je sve išlo po planu.

Valjda sam razmažena, moja prva folikulometrija je bila četvrti dan pikanja i onda svaki drugi dan. Svidjelo mi se biti u toku. 
    Cure iz IVF poliklinike, pogotovo one koje idete kod mog dečka, kako su vama bile folikulometrije? 

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    26. Siječanj 2021. 09:50

Hvalaaa. Nazvat cu ipak, pa ću pitat.. Da ne fulam.. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Meto
    26. Siječanj 2021. 09:54

I ja pricitala zaostatke, vidile su se teske teme i price, mislim da nas vecina nije postedjena istih. . 
    Saljem poljubac svakoj posebno😘🍀
    Miss cestitam na deckicu, sad je vrijeme da se opustis i uzivas u trudnoci❤️
    Malo tele to su dvojceki, kakva molarna t, tad je beta visoko u tisucama, tvoja je taman za dva srceka. Ne mozes pobjeci od googla, no pribaj ga iskoristiti za dupla kolica, kao pretragu jel😉❤️
    Leptirica, Pami javite nam se i cesce❤️
    Hrabrice ponovo si pronasla put do nas.. ja sam takodjer na gonalima, pen 450iu (za dva pikanja, ja sam na 225 dozi) 1200kn, cetrotide-300kn. Placam u klinici odmah da ne trazim i sama ne nabavljam.. razlika je u 3000kn dal su blastice u pitanju ili trodnevni.. nadam se da sam ti barem malo pomogla🤗
    Mtb opasno sam pri vrhu liste😳🙄 i pitala sam za amh to povecanje za 10kod mene, kaze je on mjeri okvirno zalihu ali ti je ovaj ciklus savrsen i puno antralaca i zato je toliko veci i da zato varira al da je tu negdje.. najbitniji je uzv, sto smo i znali.. slee evo objasnjenja od moje ginicke. Oscilacije su ok jer ovisi kakav nas ciklus potrefi tada😊
    Aurora 50 nijansi roze😂 Genijalno💪 
    Mattan kucni uratci su ti odlicniiii, obozavam jednoroge😍

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

sbjelisi
    26. Siječanj 2021. 10:01

MTB ima dogadjaja ovaj tjedan - stižu nalazi!! Biti će tumačenja nalaza, opet ću se educirati 
    I ja sam krenula na folikulometrije 4DC, pa svaka 2 dana. Fora, ali stresno brate...: 
    4DC Evo idu 2 vodeća i tu su negdje 2 manja, ništa od njih / ja u komi, samo 2?!
    6DC U, samo 1 vodeći, drugi je odustao, ovi mali ništa / ja u komi, najradije bih odustala, a ne mogu puna sam hormona
    8DC U, ima ih 4!!! / Ma nemoj, debili jedni ja već 3 dana u komi da imam samo jedan
    ASPIRACIJA Wow, imamo 5 kvalitetne JS, a izvukli smo nešto i iz 5tog folikjula koji smo našli, ali nije bila zrela 
    Stresno u pm

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    26. Siječanj 2021. 10:02

*4 kvalitetne JS, apirirali i neki manji 5ti koji uopće nisu pratili na folikulometriji, ali nije bio zreo.

oharascarlett14@gmail.com

Petra1989
    26. Siječanj 2021. 10:09

MTB

Leia2.0

MTB

J_b

MTB

J_b

S obzirom na iskustvo.. Trebam vašu pomoć. U četvrtak (7.dan) se trebam pikat i s gonalom i cetrotide.om.
    A kad sam zvala sestru u Vin. da sam dobila bila sam na poslu i nisam vidjela, da na uputama piše da trebam doći 8.dan,.
    Kaj sad? Jel da zovem da me prebaci s četvrtka na petak? Hellp, zabrljala sam nenamjerno

Ne razumijem baš pitanje. 7dc pikaš sa oba lijeka, 8dc imaš zakazan pregled, a tebe muči što?

Sorry, mozda sam krivo napisala..
    Zakazan mi je ultrazvuk 7. dan, a po uputama bih trebala doci 8.dan..

Ja bih se pravila blesava i došla 7dc, rekla da mi je 7dc i onda rekla upsić. Bolje da dođeš na uzv ranije nego kasnije. Iskreno, meni 8dc zvuči dosta kasno, pojela bih se od nervoze do onda.

i meni je zvučalo kasno kad sam bila u stimulaciji. Sve me stiskalo već tada, no ispalo je da ništa nije kasno i da je sve išlo po planu.

Valjda sam razmažena, moja prva folikulometrija je bila četvrti dan pikanja i onda svaki drugi dan. Svidjelo mi se biti u toku.
    Cure iz IVF poliklinike, pogotovo one koje idete kod mog dečka, kako su vama bile folikulometrije?

U IVF poliklinici, od 2.dana ciklusa, svaki drugi dan do stoperice i onda aspiracija 😅

Meto
    26. Siječanj 2021. 10:11

Sbjelis da, jako je stresno a jos se sakriju jedan iza drugog pa se ni ne vide, u velikoj vecini slucajeva ih na aspiraciji (folikula) bude vise nego sto dr vide, no ima i druga strana kad ih dosta odustane.. lutrija u svakom slucaju i igra zivaca🙄 
    Meni se upravo izdvajaju 3 folikula😅 Boli u pm,tocno se bojim stimulacije iduci mjesec kad cu biti koka nesilica😂 Valjda ovaj ciklus nece pojesti sve sto mi je namjenjeno i za stimulaciju💆

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

❤️J_0209_b😺
    26. Siječanj 2021. 10:20

Leia2.0

J_b

Sad kad sam pročitala svoj prvi upit, sam skuzila da nisam dobro postavila pitanje..
    Poglupavila sam ovih dana.. 🙈🙈😂😂

ja sam bila u Vinogradskoj i kod njih je uobičajeno doći 8. ili 9. dan ciklusa (dan iza uvođenja cetrotide). Tako da bih ti preporučila da nazoveš sestru i objasniš joj situaciju, vjerojatno će ti prebaciti pregled na idući dan. Imaš na onom papiru koji si dobila njihove brojeve, uredno se javljaju na telefon.

Zvala, objasnila.. Nadam se bolje nego vama.. 😂🙈
    Ostavila me ipak 7.dan da dodem,.
    🤗

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Kacusha
    26. Siječanj 2021. 10:23

Folikulometrija 6dc,9dc i 13dc punkcija 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.