Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Siječanj 2021. 17:47

MaloTele

Bozma 🍀🐞

MaloTele je li ti fet bio prirodni ili uz estrofem?

Prirodni, kakve mogućnosti nudis, da cujem? 😅

ma nedavno smo tu vrtile neke teorije o fet-u u prirodnom, kao možda ste i doma taj mjesec napravili jednu blasticu i onda još ove dvije iz transfera.

MaloTele
    25. Siječanj 2021. 17:51

Bozma 🍀🐞

MaloTele

Bozma 🍀🐞

MaloTele je li ti fet bio prirodni ili uz estrofem?

Prirodni, kakve mogućnosti nudis, da cujem? 😅
    ma nedavno smo tu vrtile neke teorije o fet-u u prirodnom, kao možda ste i doma taj mjesec napravili jednu blasticu i onda još ove dvije iz transfera.

Hahaha to sam i ja rekla, jos velim pa nismo valjda tolki pehisti da se i doma sad uhvati nakon 2godine i jos u bolnici obje 😅😅😅 ma sjeb me ovo citanje i guglanje sad dobit cu zabranu interneta 😃

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

25. Siječanj 2021. 17:56

ja sam tudum za trudnoću i bete, ali zar nije rečeno da se nešto može vidjet na uzv ako je beta veća od 1000?

Tuma
    25. Siječanj 2021. 18:04

Malo tele reci ću ti 2 stvari iz iskustva:
    1. Nemoj guglat, uvijek ćeš naći nešto loše. Ali uvijek! Znam da je lakše reći nego učiniti. I sama sam gro puta odlučila da nema guglanja i opet se uhvatila kako guglam. Na početku trudnoće sam bila toliko van sebe da sam non stop nešto guglala i nalazila loše stvari pa mi je muž zabranio mob i Internet 😂
    2. Tvoje brige tek počinju 🙈 strah na svaku bol, na svako probadanje, svaki iscjedak, prije svakog pregleda.... Navikni se😅
    I da, nedavno su na fejsu u grupi bile 2 cure s jako visokim betama (slično kao tvoje) i u strahu od molarne i višeplodne trudnoće i na kraju obje sve ok i samo 1 beba.... Tj za jednu sam sigurna da je bila samo 1, druga je moguće i ostala s 2 trudna. Budam sad probala naći pa ti zalijepim tu. 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    25. Siječanj 2021. 18:05

Bozma 🍀🐞

ja sam tudum za trudnoću i bete, ali zar nije rečeno da se nešto može vidjet na uzv ako je beta veća od 1000?

Može se vidjeti je li unutarmaternicna trudnoća, tj gestacijska vrećica se treba vidjeti na beti iznad 1000 😊

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Samara
    25. Siječanj 2021. 18:10

MaloTele znam da je glupo reći i da nebudeš slušala kak nisam ni ja ali bolje nemoj guglati. Ja se bijem po glavi jer sam bila glupa. Znači ja sam do 14 tjedna do uzv nakon onih kritičnih tjedana bila tolko pod stresom i guglala što ako ovo što ako ono i svako malo trčala na wc gledat kakve su gaće i svaki grč isuse možda nešto ne valja.. Tolko sam se stresirala bez razloga da sad stvarno žalim zbog toga. Morala budem malcu kupiti neki super poklon kad se rodi da mu se ispričam jer sam i njega stresirala sigurno 😆

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

manemoj
    25. Siječanj 2021. 18:12

MaloTele ako su trojceki i ako ti je puno evo ja mogu uzeti jedno da te riješim muka 😉.. spol mi nije bitan 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Ana26
    25. Siječanj 2021. 18:15

J_b

Ana26

Čestitke curama na velikim betama!
    J_b Vidim u potpisu da imate zamrznuto sjeme zbog H.limfoma.
    MM muž je prebolio limfom i ima zamrznuto sjeme.
    Di idete u postupak?
    Mi idemo idući mjesec. Ovaj mjesec nas nisu primili jer sam ja imala koronu pa mora proći 2mj.
    MTB piši me za 2 mj. Nadam se da me neće opet odgoditi.

Imamo smrznute uzorke u Vinogradskoj, i tamo idem na postupak,.
    Konačnoooo..

Mi imamo zamrznuto sjeme na VV pa idemo tamo u postupak.
    Kakav je limfom imao tvoj muž? Kakvu je terapiju primio? Gdje se liječio?

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Tuma
    25. Siječanj 2021. 18:20

Tuma

Malo tele reci ću ti 2 stvari iz iskustva:
    1. Nemoj guglat, uvijek ćeš naći nešto loše. Ali uvijek! Znam da je lakše reći nego učiniti. I sama sam gro puta odlučila da nema guglanja i opet se uhvatila kako guglam. Na početku trudnoće sam bila toliko van sebe da sam non stop nešto guglala i nalazila loše stvari pa mi je muž zabranio mob i Internet 😂
    2. Tvoje brige tek počinju 🙈 strah na svaku bol, na svako probadanje, svaki iscjedak, prije svakog pregleda…. Navikni se😅
    I da, nedavno su na fejsu u grupi bile 2 cure s jako visokim betama (slično kao tvoje) i u strahu od molarne i višeplodne trudnoće i na kraju obje sve ok i samo 1 beba…. Tj za jednu sam sigurna da je bila samo 1, druga je moguće i ostala s 2 trudna. Budam sad probala naći pa ti zalijepim tu. 😊

Evo nasla sam 1 ženu, njena je 1 bebac. Drugu sad ne mogu naći. https://ibb.co/vBKQDM0

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

MaloTele
    25. Siječanj 2021. 18:21

Tuna, samara hvala, znam da ne smijem i da ce uvijek bit losih prica, one dobre se nekako manje dijele, barem se tog drzim, ali eto i same znate da si nekad ne mozemo pomoc,jasno mi je da moja borba tek sad pocinje i da cu trzati na sve ali ovo mi je bas ogroman sok,tolko sam se nadala i cekala taj plusic i pozitivnu betu i sad kad je napokon dosla je opet kaos u glavi,mm je odlican,on je uvjeren da su se obje bebe uhvatile i da Ce sve bit skolski i on to tako sigurno kaze da nemozes ne vjerovati u to 😃 bit ce kak treba bit,nadam se najbolje za mene 🥰
    Manemoj hahaha tocno sam znala da ces to napisat 🤣 zao mi je ali ne bi ipak razdvajala bebe,mozda u drugom postupku ako ih bude vise 😃

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.