Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    25. Siječanj 2021. 21:31

Maslačakxx

🌺Dada🌺

Maslačakxx

Ruska1986

Maslačakxx

Cure 100 strana i više imam zaostatka, upadam kad stignem, al kako ne pratim priče ne komentiram. Miss čestitam sad sam vidila da je sve ok i muškić, i malo tele woow bete, duplići garant, blage ti seee hahaha
    Ostale cure sretno u kojoj god fazi bile.
    Javim se iza utakmice čisto da znate jesam preživila. Moje srce ne može ovo izdržat 🙈

Ni moje! Da bar nisam ni pocela gledat

Ja ušla na forum da se dobro zaokupiram haha
    Ovako i kad je prenapeto na filmu, kad uzmem mob u ruke muž se smije 'šta je zeko, ne može srce izdržat?' hahah

Imam osjećaj kad ne gledam, da malo bolje igraju 🤣🤣🤣🤣 Tlak mi skočio na ovaj timeout 4 sek prije kraja poluvremena… Možda bi nešto i značilo da je možda Mamić pucao umjesto Karačića 🙈🙈🙈🙈
    Šizim jer u globalu ne igraju loše, ali puno griješe u nebitnim stvarima.
    😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

A nekako mi nisu na razini kako su dosad bili, muče se puno u napadu, a sad i obrana šteka. Al bože moj, ne moramo bit uvik s medaljom, šta. Samo budem napeta dok gledam, bolje bi mi bilo upalit film neki na netflixu haha

Hahahah a ja gledam javiš se kad završi utakmica i mislim si vauuuu Maslačak se bavi nekim ozbiljnim sportom, baš me zanima čim... I onda čitam dalje i skužim da je neka utakmica na Tv 😂😂😂😂😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎

Maslačakxx

Mattan

Ja sam u oooogromnom zaostatku sa izradom naručenih slika .. Tako da ću forum morati malo staviti sa strane 🙊
    Inače će me ljudi u top stavit 🙈 pogotovo ovi koji su već platili….
    A tekma, ne čini mi se da ćemo pobjediti…. Idemo ooo dečki 💗💗💗

Ma nećemo sigurno i još opet ide prazan gol, idem ja na film, ovo mi je previše. Bar se ne moram javljat iza utakmice hahah

Baš ih buše, žalosno za gledati 🤢

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

manemoj

Mattan

Ja sam u oooogromnom zaostatku sa izradom naručenih slika .. Tako da ću forum morati malo staviti sa strane 🙊

Sad me i ovo zanima.. slike? 🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Siječanj 2021. 21:33

Maslačakxx

🌺Dada🌺

Maslačakxx

Ruska1986

Maslačakxx

Cure 100 strana i više imam zaostatka, upadam kad stignem, al kako ne pratim priče ne komentiram. Miss čestitam sad sam vidila da je sve ok i muškić, i malo tele woow bete, duplići garant, blage ti seee hahaha
    Ostale cure sretno u kojoj god fazi bile.
    Javim se iza utakmice čisto da znate jesam preživila. Moje srce ne može ovo izdržat 🙈

Ni moje! Da bar nisam ni pocela gledat

Ja ušla na forum da se dobro zaokupiram haha
    Ovako i kad je prenapeto na filmu, kad uzmem mob u ruke muž se smije 'šta je zeko, ne može srce izdržat?' hahah

Imam osjećaj kad ne gledam, da malo bolje igraju 🤣🤣🤣🤣 Tlak mi skočio na ovaj timeout 4 sek prije kraja poluvremena… Možda bi nešto i značilo da je možda Mamić pucao umjesto Karačića 🙈🙈🙈🙈
    Šizim jer u globalu ne igraju loše, ali puno griješe u nebitnim stvarima.
    😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

A nekako mi nisu na razini kako su dosad bili, muče se puno u napadu, a sad i obrana šteka. Al bože moj, ne moramo bit uvik s medaljom, šta. Samo budem napeta dok gledam, bolje bi mi bilo upalit film neki na netflixu haha

Nikada mi nećemo imati zlatnu ekipu kao kada su bili ivano, pero, mirza itd da ne nabrajam. Ima i tu par potencijala ali evo upravo povlačim ovo što sam prethodno napisala, da ne igraju loše igraju itekako... Ne stignem ni natipkat već su 6 kom u zaostatku.... 🤣🤣
    Nikada kao tim da su dobri, svaku tekmu se ističu kao pojedinac, jednu tekmu mamić odličan, drugu marković, pa čupić... Ali skupa KAOS. 
    Sad će Lino prazan gol pa ćemo još dobit jedno 10 kom 🤣
     Jbga ajmo doma 🙊🙈🙈🙈🙈
    Naživcirala sam se ko nikad. Odjava 🙈

endometrioza

Matkiša 😎
    25. Siječanj 2021. 21:34

manemoj

Mattan

Sad me i ovo zanima.. slike? 🙈

Pokušavam pokrenuti neki svoj kreativni posao, izrađujem 3D slike na canvasu za curice 😊🦄

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    25. Siječanj 2021. 21:36

Totalno potonuce

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MaloTele
    25. Siječanj 2021. 21:39

Ruska1986

Totalno potonuce

Ovo je cak bolno za gledati 🤦

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

sbjelisi
    25. Siječanj 2021. 21:42

MaloTele to su blizici - curka i decko ❤💙 Spremni se. 😁 Vi ste svoje odradili! Sad uzivaj!! I ja bi blizice 😍😍
    MISS konacnoooooo! Prvo, odlicno za nalaz! Drugo - pisulinac 💙 my special love
    Vezano za godine Nikitta je tocno napisala. Reproduktivno smo stare vec s 30. To stoji. Ali medicinske sestre i ine koji citaju bukvicu nekoj drugoj zeni jer su kasno zanijele ili zele zanijeti ne odobravam. Ja se zaista ne mogu pozaliti da mi je ikada itko nabijao na nos da sam star. Da, prosli smo i ti stavku, objasnili mi sve o js, zalihama, godinama i to. Prihvatila sam to i primilili smo se posla. Dr.i ja, mislim. 😁
    Znaci Aurora novi strucnjak za 50 nijansi roze? Opaa
    A gdje je BAJO? 

oharascarlett14@gmail.com

AuroraB
    25. Siječanj 2021. 21:47

Mattan daj da mi vidimo neki tvoj kućni uradak😜😜 Shvaćam te, i ja sam zbog posla se povukla, ne stižem popratiti sve pa mi se neugodno i javljati... 
    Sbjelis try me😁🤗 ... kad točno ti krećeš u postupak?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

sbjelisi
    25. Siječanj 2021. 21:52

E, da i ja bih vidila kakve to slike mattan pravi!
    Aurora cekam vjesticu 31.1. ( ili kad dodje!) pa idemo s tim ciklusom. To je plan. 
    Uvjet je da su nalazi ok. Jos radim stitnjacu, hormone i cekam AFA i ANA. U crtvrtak imam sistemstski i tak.. Do pocetka veljace cu imati sve nalaze pa cemo podvuci crtu i vidit jesmo li spremni..
    Ovaj FET je stvarno dobra fora, odmoris od stimulacija, a stvari se dogadjaju..
    Kako si ti, vidim da cvrkuces opet! 🎉🎊

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.