Pozdrav svima! Slučajno naletila tu, vidim, savjeta ko u priči, prva mi je ivf, vinogradska,. trenutno treći dan kako se pikam s gonal f penkalom 200iu. Zanima me zapravo jel koju bolilo, jel ste bile napuhane, jer ja imam osjecaj ko' da se ništa ne događa. Nadam da sve ispravno radim ( dobila upute od med. sestre, vidjela video na yt). U četvrtak zakan ultrazvuk.
Strah me da neće bit puno js. 🙈
Welcome ❤️❤️
Ja sam imala Pergoveris, PEN je isti, identičan, samo ime drugo 😁 ništa me nije boljelo. Poslije aspiracije sam imala grčeve, bol i hodala kao upitnik. Imala sam aspirirane 23js pa vjerojatno radi toga.
Sretno i javi nam kako je prošao uzv 🥰
Hvala..🤗
Javim kak je proslo, iskreno nestrpljiva sam za poludit. 🙈
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Mila i MaloTele - čestitam na betama! Stvarno ste otvorile lijepo ovu godinu!MaloTele - Ova tvoja beturina je nešto vanserijski
Hvalaaaa, evo guglam i nigdje ne mogu naci da je netko imao toliku betu 13dnt,i sad se brinem da nekaj ne valja 🤦😱
Neeeee nemoj guglati 🙈
Radje upali Netflix ili tako nešto ali nemoj guglati 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Čestitke curama na velikim betama!
J_b Vidim u potpisu da imate zamrznuto sjeme zbog H.limfoma.
MM muž je prebolio limfom i ima zamrznuto sjeme.
Di idete u postupak?
Mi idemo idući mjesec. Ovaj mjesec nas nisu primili jer sam ja imala koronu pa mora proći 2mj.
MTB piši me za 2 mj. Nadam se da me neće opet odgoditi.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Mila i MaloTele - čestitam na betama! Stvarno ste otvorile lijepo ovu godinu!MaloTele - Ova tvoja beturina je nešto vanserijski
Hvalaaaa, evo guglam i nigdje ne mogu naci da je netko imao toliku betu 13dnt,i sad se brinem da nekaj ne valja 🤦😱
Da se nije koja podijelila pa da su trojke 😳😳 ❤️❤️❤️
Da se nije koja podijelila pa da su trojke 😳😳 ❤️❤️❤️
Haha ja kakve sam srece su se obje podijelile i cetvorke ce bit 🤦🤦🤣 bas sam blesava,umjesto da uzivam danas samo trazim sta ce poc po krivu.. 😏 nekako mi je nestvarno, a valjda bi mi rekli nekaj u bolnici da misle da je tolko lose..
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Čestitke curama na velikim betama!
J_b Vidim u potpisu da imate zamrznuto sjeme zbog H.limfoma.
MM muž je prebolio limfom i ima zamrznuto sjeme.
Di idete u postupak?
Mi idemo idući mjesec. Ovaj mjesec nas nisu primili jer sam ja imala koronu pa mora proći 2mj.
MTB piši me za 2 mj. Nadam se da me neće opet odgoditi.
Imamo smrznute uzorke u Vinogradskoj, i tamo idem na postupak,.
Konačnoooo..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Neeeee nemoj guglati 🙈
Radje upali Netflix ili tako nešto ali nemoj guglati 🙈
A znam da nije pametno ali nisam si mogla pomoc,svega ima,od trojki do molarnih trudnoca 🤦 tak svejedno sad kaj god da je, nemrem to promijenit al bome ni guglati vise necu 😄 do sutra bar 😄
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
MaloTele je li ti fet bio prirodni ili uz estrofem?
Prirodni, kakve mogućnosti nudis, da cujem? 😅
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
MaloTele je li ti fet bio prirodni ili uz estrofem?
Prirodni, kakve mogućnosti nudis, da cujem? 😅
ma nedavno smo tu vrtile neke teorije o fet-u u prirodnom, kao možda ste i doma taj mjesec napravili jednu blasticu i onda još ove dvije iz transfera
Sortiraj odgovore
Najstariji