Čestitke curama na velikim betama!
J_b Vidim u potpisu da imate zamrznuto sjeme zbog H.limfoma.
MM muž je prebolio limfom i ima zamrznuto sjeme.
Di idete u postupak?
Mi idemo idući mjesec. Ovaj mjesec nas nisu primili jer sam ja imala koronu pa mora proći 2mj.
MTB piši me za 2 mj. Nadam se da me neće opet odgoditi.
Imamo smrznute uzorke u Vinogradskoj, i tamo idem na postupak,.
Konačnoooo..
Mi imamo zamrznuto sjeme na VV pa idemo tamo u postupak.
Kakav je limfom imao tvoj muž? Kakvu je terapiju primio? Gdje se liječio?
Imao je hodgkinov limfom na vratu stadij II, liječen je na Rebru, kod predivne i stručne hematologice Bašić-Kinde.
Primio je 16 kemoterapija, od kojih 4 jače, 12 slabijih i nakon toga 15 zračenja. U drugom mjesecu ima ponovo kontrolu,. Na prvoj kontroli u 9.mj 2020 je već bio u remisiji. Uf. Kad se sjetim kaj je sve prošao, i ja skupa s njim.. Odmah mi suze krenu..
Al eto.. Sad se veselimo novim izazovima..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Malo tele reci ću ti 2 stvari iz iskustva:
1. Nemoj guglat, uvijek ćeš naći nešto loše. Ali uvijek! Znam da je lakše reći nego učiniti. I sama sam gro puta odlučila da nema guglanja i opet se uhvatila kako guglam. Na početku trudnoće sam bila toliko van sebe da sam non stop nešto guglala i nalazila loše stvari pa mi je muž zabranio mob i Internet 😂
2. Tvoje brige tek počinju 🙈 strah na svaku bol, na svako probadanje, svaki iscjedak, prije svakog pregleda…. Navikni se😅
I da, nedavno su na fejsu u grupi bile 2 cure s jako visokim betama (slično kao tvoje) i u strahu od molarne i višeplodne trudnoće i na kraju obje sve ok i samo 1 beba…. Tj za jednu sam sigurna da je bila samo 1, druga je moguće i ostala s 2 trudna. Budam sad probala naći pa ti zalijepim tu. 😊
Evo nasla sam 1 ženu, njena je 1 bebac. Drugu sad ne mogu naći. https://ibb.co/vBKQDM0
Ajme ovo je utjesno,hvala ti 🥰🥰 ovi u bolnici se nisu puno zamarali,kao visoka je mozda su se primile obje,nista ne brinite,dodite za 2tj na uzv, ja pitala kaj to nije kasno malo, ono beta mi je skoro 5000, i kazu nije,to je taman da se vidi sve lijepo, pa valjda bi rekli nesto da sumnjaju na nesto jako lose,il' me bar ranije narucili, nadam se da znaju sto rade 🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
1. Nemoj guglat, uvijek ćeš naći nešto loše. Ali uvijek! Znam da je lakše reći nego učiniti. I sama sam gro puta odlučila da nema guglanja i opet se uhvatila kako guglam. Na početku trudnoće sam bila toliko van sebe da sam non stop nešto guglala i nalazila loše stvari pa mi je muž zabranio mob i Internet 😂
2. Tvoje brige tek počinju 🙈 strah na svaku bol, na svako probadanje, svaki iscjedak, prije svakog pregleda…. Navikni se😅
I da, nedavno su na fejsu u grupi bile 2 cure s jako visokim betama (slično kao tvoje) i u strahu od molarne i višeplodne trudnoće i na kraju obje sve ok i samo 1 beba…. Tj za jednu sam sigurna da je bila samo 1, druga je moguće i ostala s 2 trudna. Budam sad probala naći pa ti zalijepim tu. 😊
Evo nasla sam 1 ženu, njena je 1 bebac. Drugu sad ne mogu naći. https://ibb.co/vBKQDM0
Ajme ovo je utjesno,hvala ti 🥰🥰 ovi u bolnici se nisu puno zamarali,kao visoka je mozda su se primile obje,nista ne brinite,dodite za 2tj na uzv, ja pitala kaj to nije kasno malo, ono beta mi je skoro 5000, i kazu nije,to je taman da se vidi sve lijepo, pa valjda bi rekli nesto da sumnjaju na nesto jako lose,il' me bar ranije narucili, nadam se da znaju sto rade 🤣
Sigurno bi te ranije naručili da misle da nešto ne valja. Super je to, uživaj u današnjem danu i svojoj naprednoj beti! 🥰🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sigurno bi te ranije naručili da misle da nešto ne valja. Super je to, uživaj u današnjem danu i svojoj naprednoj beti! 🥰🥰
Hvala ti, bit ce sve dobro, mi iz mpo samo brinemo oko svega,moja Seka 3x bila trudna nijednom nije vadila betu, kao eto plusa na testu,dodite na uzv, a mi tu vadi sad pa opet za 2 dana pet jel velika ,jel mala,jel to valja,jel to ne valja umjesto da uzivamo, nece lose stvari ni vijesti pobjec,pronaci ce nas kolko god se trudili pobjec, imam veliku betu i moguce 2 bebe i to je to, uspjelo jeee 🥰🥰🤞
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
It's a BOY 💙💙💙
Harmony ureden, presretna sam!!!!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
It's a BOY 💙💙💙
Kako si i ocekivala 🥰🥰 odlicno
Uzivajte u objavi vijesti 💕
It's a BOY 💙💙💙
Ajmeeeeee supeer 🥰🥰🥰🥰🥰 drago mi je da je sve okej i da napokon mozes uzivati u trudnoci 🥰😘
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
It's a BOY 💙💙💙
Moraaaaaan i tuuuuuuuuu 😊😊😍😍
Weeeeeeeeeeee 👶💙💙💙💙💙💙👨👩👧
It's a BOY 💙💙💙
💗🥰🥰🥳🥳