Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    25. Siječanj 2021. 14:32

MaloTele cestitam! Beta je taman za blizice, s nestrpljenjem cekamo uzv da se to i potvrdi 🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ericaa
    25. Siječanj 2021. 14:46

MTB

ericaa, taman sam prestala plakati a ti tako

Ovdje je nas uvijek bar četvrtina u PMSu i nabrijana zaštitnički tako da samo pozovi svoj tim 
    A i ljute me takvi komentari općenito. Pogotovo kad vidim koliko se sve ovdje borimo i onda netko smatra da ima pravo reći nešto da se osjećaš užasno, kao da naše glave nam puno puta ne pomažu u tom. I Inače sam skužila da se uhvate svi jedne dijagnoze i to je to. Kod nas je endometrioza i dalje ništa, ko ima PCOS to je to, štitnjača to je to, imam osjećaš da većina doktora, nažalost, možda neće sve u globalu pogledat koliko vidim na forumu. Isplači se, ispuši nos, popravi krunu i HRABRO NAPRIJED! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    25. Siječanj 2021. 14:55

Držim se i inače onoga, ako mi ne možeš pomoći, bar mi ne odmaži. Tako i sa liječenjem, ako mi ne možeš ili ne želiš pomoći, nemoj se pitat di sam bila do sad ili govorit da sam ˝propali slučaj˝. Jedno je reći da je netko izazovniji za MPO ili u težoj fazi bolesti ili da nema dobar nalaz nečega, nitko se ne samozavarava niti mu treba mazati oči. Ali može se puno toga reći i na drugačiji način a opet istinito i direktno. Nisam doživjela ružne riječi od nikoga u ovom, naprotiv i hvala Bogu jer bi ridala danima. Nitko ne zna tuđi životni put i ne treba nikoga osuđivati. Tako da razumijem da te to sve povremeno pogodi i to je ljudski i normalno...

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

25. Siječanj 2021. 14:56

Ja sam gledala neke lavove na national geog. I ridan upravo jer su se dva copora potukla i jedan lav nije prezivila... Eto toliko kolko nas nekad u mjesecu ti hormoni opale....  Mazim svog psa koji je isto gledao tv sa mnom i umisljam da se i ona rastuzilo i uplasila 🐶😑

25. Siječanj 2021. 14:57

MTB

manemoj, ja sam do sad izbacila sve mliječno i slatko. Čisto me strah guglati da ne naletim na još nešto što ću izbaciti.Bozma, nakupilo mi se. Cijelo vrijeme ja odbacujem sa sebe takve izjave sa stavom oni su zatucani, staromodni, mene to ne dira, blabla. I onda se nakupilo, pogotovo sad kad sam na izvoru svih zala.
    Ja iskreno ne mislim da smo mi stare, ni za šta. Ne mislim da ću na ikoji način sjebati svoje dijete time što ću ga roditi u ovim godinama. Jebe mi se za ljude koji su nesretni svojim životima, pa onda komentiraju moj, iz zlobe, ljubomore, niskih strasti, čega god. Ovo je moj život, ja donosim odluke u njemu takve kakve donosim iz razloga koji su meni poznati, i ja živim s njegovim posljedicama.
    A onda kad propadnem u svoj ponor, sva takva sranja mi se vrate i proliju po meni u koncentratu.
    Znam da me razumiješ. I mislim da si ti ovakvih sranja dobila više od mene, barem od liječnika.

Toliko mi se puta desilo da su pored mene nakon punkcije ležale i plakale cure preko 15 godina mlađe, koje nisu dobile ni jednu stanicu ili cure sa 1-2 stanice u punoj stimulaciji i kasnije ništa za transfer. Ja nikad nisam ostala bez transfera, stanica isto solidno dobijem, a vjerujem da bi i zatrudnila da nisam toliko puta bila otpisana prije nego sam započela samo zato jer neki tukac misli da sam stara. Mislim da je u Zg možda toga malo manje, ako i misle to sigurno se suzdrže da ne kvocaju na glas, a u ovoj selendri od grada je i takav mentalni sklop, doktor je ravan Bogu i oni se onda tako i ponašaju i daju si svašta za pravo komentirat. Već sam ti rekla koje sam ja komentare, koji ni malo ne priliče jednom doktoru, dobivala već sa 39 godina, a da sam mu došla i sa 36 isto bi bilo

ericaa
    25. Siječanj 2021. 14:58

Sanjich🤞🤰

Ja sam gledala neke lavove na national geog. I ridan upravo jer su se dva copora potukla i jedan lav nije prezivila… Eto toliko kolko nas nekad u mjesecu ti hormoni opale…. Mazim svog psa koji je isto gledao tv sa mnom i umisljam da se i ona rastuzilo i uplasila 🐶😑

i ja se rasplačem na takve emisije...i sad mi fali moj pas koji je kod mojih i na rubu suza sam. Eto, sad ti budi u ovim glavama  Pomazi ga i od mene

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

25. Siječanj 2021. 15:03

Sanjich🤞🤰

Ja sam gledala neke lavove na national geog. I ridan upravo jer su se dva copora potukla i jedan lav nije prezivila… Eto toliko kolko nas nekad u mjesecu ti hormoni opale…. Mazim svog psa koji je isto gledao tv sa mnom i umisljam da se i ona rastuzilo i uplasila 🐶😑

ne gledam više dokumentarce jer uvijek plačem bez obzira na dane u mjesecu. Ja bi prije kad izlazim, ostavljala takve programe pasima jer su gledali tv kad vide životinje, a onda sam umislila da bi se mogli i oni tako ponašat i poklat se pa sad obavezno gasim

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Siječanj 2021. 15:08

ericaa, slažem se s ovim. Ne moraš mi pomoći, ali nemoj mi ni odmoći. I da, često nas gledaju jednodimenzionalno - sve svedu na jednu dijagnozu.

Bozma, jako jako neprimjereno. Meni su ovdje svuda dali fino do znanja da to jest faktor, ali nisu bili grubi ni otpisivali me. Više je u stilu - nemamo vremena za gubljenje, i onda pozitiva. Gić mi je recimo odmah rekao da je lani imao 3 uspješne trudnoće u 41. godini, i da bi on rado uhvatio taj val i sa mnom, iako vjeruje da imam još nekoliko godina fore. 
    Imala sam samo par tih ružnijih scena, koje su mi se sad, jer sam na lošem mjestu, slile na glavu u jednoj slici.
    Za tebe ja već dugo vremena mislim da su te sfušali na više načina. I za mjesec dva te počinjem daviti da dođeš ovdje na konzultacije.  : tvoj čopor te traži, zna gdje živiš i neš još dugo : 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    25. Siječanj 2021. 15:25

Milica i Tele, čestitam na divnim betama 🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Pami 💙
    Ostale cure ❤️❤️❤️

endometrioza

MaloTele
    25. Siječanj 2021. 15:33

Hvala svima curke,najbolje ste 🥰 evo ja jos ne vjerujem da je tolka🤦😱 netko je pitao koji je dan, danas 13dnt, vracene 2 blastice, rekli su mi da je beta odlicna i da je moguće da su se obje primile, da nema razloga ponavljati ju i da dodem 8.2.na uzv,kao to Ce taman bit da se sve vidi i da nije kasno, toliko sam cak bila svjesna pitati,ja bi naravno da sam mogla odma lec i rasirit noge pa neka gledaju svi 😃😊
    Aurora drzat cu te za to kumstvo ako su blizici, taman mi jedna kuma onda fali 😊 btw kazem ja jutros muzu kako beta mora bit veca od tisuću,pita on zasto, kazem ja rekla je Aurora na 7dnt da je blizu 1000 kad je vidjela test, pa za 5 dana je morala onda narast, da kako ona to vidi po crtici, i kao sta onda opce idemo vaditi betu ako Aurora vec sad zna sve 🤣🤣🤣 i zovem da mu kažem kolka je i veli on pa jel ti lipo rekla Aurora da je velika 😊🥰 tako da draga moja,sve nade smo u tebe položili prije vađenja krvi 🤣

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.