manemoj, ma puno ovisi o hrani. Meni je GUK i u najgora vremena prejedanja bio 4.8-5.2. I onda sam promijenila prehranu, već godinama ne jedem baš slatko, i krajem 11 mjeseca 2020 mi je bio 4,3 - dakle, ispod donje granice.
Eh, onda je bio spontani, depresija, par tjedana ubijanja u slatkome. Pa sam prestala jesti sranja, počela opet po starom. Izvadila krv, kad ono 5,8. U manje od dva mjeseca??? Ali, to je i dobra vijest, znači da lako ide i dole (ako nemamo neki kronični problem). Sad opet jedem normalno, vjerujem da će mi se smanjiti kroz mjesec dva, što mi je OK.
Dakle, sve između 4.4 i 6.4 je dobro. Samo ti je draže krenuti sa manjim vrijednostima da te ne stave na dijetu u trudnoći (i to mislim da postaje aktualno tek u drugom tromjesječju). Zato se ni ja ne uzrujavam, ali već pazim.
💔💔💔
AuroraB, nije da mi je bolnije, samo više osjećam. Teško mi je objasniti, ali vjerojatno vas većina razumije o čemu pričam. I, jesam li spomenula koliko sam napaljena? Zapravo je više osjećaj kao da mi je tijelo oživjelo.
💔💔💔
manemoj, ma puno ovisi o hrani. Meni je GUK i u najgora vremena prejedanja bio 4.8-5.2. I onda sam promijenila prehranu, već godinama ne jedem baš slatko, i krajem 11 mjeseca 2020 mi je bio 4,3 - dakle, ispod donje granice.
Eh, onda je bio spontani, depresija, par tjedana ubijanja u slatkome. Pa sam prestala jesti sranja, počela opet po starom. Izvadila krv, kad ono 5,8. U manje od dva mjeseca??? Ali, to je i dobra vijest, znači da lako ide i dole (ako nemamo neki kronični problem). Sad opet jedem normalno, vjerujem da će mi se smanjiti kroz mjesec dva, što mi je OK.
Dakle, sve između 4.4 i 6.4 je dobro. Samo ti je draže krenuti sa manjim vrijednostima da te ne stave na dijetu u trudnoći (i to mislim da postaje aktualno tek u drugom tromjesječju). Zato se ni ja ne uzrujavam, ali već pazim.
Samo nek ja ostanem trudna, ma neću ni taknuti slatko ako treba 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB dobro došla u klub. Kad ovo pišeš meni je malo lakše, jer do nedavno sam ja tu kukala o ovim stvarima, a ostale su govorile da one nisu nikad doživile da im doktori kažu da su stare i sl. Sad vidim da nije problem u meni i mojoj sklonosti da sve gledam malo pesimističnije nego drugi.
Tako je kako je, u početku smo znale da su nam šanse manje. Ti s k tome uspila iz prve i samim time sad imaš puno veće šanse nego i neke mlađe cure, nema razloga da ih slušaš i da te uopće to dira. Neka oni samo postupak odrade kako treba, a nek misle šta hoće
Jesam li spomenula da meni u MPO kartonu kao dijagnoza nas kao para stoji "pozna dob žene" (ili tako nešto, zapamtila sam samo pozna dob dio)
Koliko je to upleteno u svaku poru našeg društva, uvijek je do vještice. Dobro da ne gorim na lomači.
Zamišljam koliko bi ovo strašno bilo da nemam svog dedeka koji ne može biti više "ravnopravan" u svemu ovome nego što jest - njemu je tako prirodno da smo skupa u ovome i da je to naš problem, a ne moj.
Jesam li spomenula koliko mi je grozno grozno grozno što on ne može sa mnom na razgovore i sve to. Držim se jaka i hrabra i sve ja to rješavam sa humorom, ali baš se usamljeno osjećam dok on sjedi tamo na parkingu, a vjerujem da ni njemu nije lako. I realno, totalno je glupo što ne mogu s nama jer - ako on ima koronu, imam je i ja.
Uff, baš se sad raspadam. Valjda se nakupilo sve ovo zadnjih mjeseci, nisam ovoliko ridala ni za bebom.
To ti se oni glupavo uhvate za nešto jer moraju biti orijentirani oko nečeg, koliko god to glupo i bezosjećajno bilo. Znači, i sama si rekla da ste zdravi i da 17 g imate odnose, pa nisi imala tih prastarih 41 prije 17 g!!! Sad im je najlakše nakeljti to u karton. Nek se gone i pozne godine! Bokte, sve se mijenja samo ne svijest ljudi. Životni vijek se produljio, obrazujemo se, pokušavamo naći posao, pa dobiti ugovor za stalno, pa se oženiti/naći partnera, kupiti/rentati stan, ni ne okreneš se i evo ti 40a na vrata i to nije ništa neobično ni šokantno ni pozno ni kasno! A taman da si i ležala na kauču i partijala do 41 koga boli briga!!! Medicina je tu da nam pomogne a oni su se uhvatili godina ko da su glavni uzrok i problem svega. Probaj to sve maknut od sebe zbog tebe i tvog zdravlja. Isplači se, naljuti, odtuguj i probaj zanemariti koliko možeš te njihove opaske i gluposti. Žena u najboljim godinama si, zrela, samosvjesna, inteligentna i bit ćeš divna mama!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Jesam li spomenula da meni u MPO kartonu kao dijagnoza nas kao para stoji "pozna dob žene" (ili tako nešto, zapamtila sam samo pozna dob dio)
Koliko je to upleteno u svaku poru našeg društva, uvijek je do vještice. Dobro da ne gorim na lomači.
Zamišljam koliko bi ovo strašno bilo da nemam svog dedeka koji ne može biti više "ravnopravan" u svemu ovome nego što jest - njemu je tako prirodno da smo skupa u ovome i da je to naš problem, a ne moj.
Jesam li spomenula koliko mi je grozno grozno grozno što on ne može sa mnom na razgovore i sve to. Držim se jaka i hrabra i sve ja to rješavam sa humorom, ali baš se usamljeno osjećam dok on sjedi tamo na parkingu, a vjerujem da ni njemu nije lako. I realno, totalno je glupo što ne mogu s nama jer - ako on ima koronu, imam je i ja.
Uff, baš se sad raspadam. Valjda se nakupilo sve ovo zadnjih mjeseci, nisam ovoliko ridala ni za bebom.
To ti se oni glupavo uhvate za nešto jer moraju biti orijentirani oko nečeg, koliko god to glupo i bezosjećajno bilo. Znači, i sama si rekla da ste zdravi i da 17 g imate odnose, pa nisi imala tih prastarih 41 prije 17 g!!! Sad im je najlakše nakeljti to u karton. Nek se gone i pozne godine! Bokte, sve se mijenja samo ne svijest ljudi. Životni vijek se produljio, obrazujemo se, pokušavamo naći posao, pa dobiti ugovor za stalno, pa se oženiti/naći partnera, kupiti/rentati stan, ni ne okreneš se i evo ti 40a na vrata i to nije ništa neobično ni šokantno ni pozno ni kasno! A taman da si i ležala na kauču i partijala do 41 koga boli briga!!! Medicina je tu da nam pomogne a oni su se uhvatili godina ko da su glavni uzrok i problem svega. Probaj to sve maknut od sebe zbog tebe i tvog zdravlja. Isplači se, naljuti, odtuguj i probaj zanemariti koliko možeš te njihove opaske i gluposti. Žena u najboljim godinama si, zrela, samosvjesna, inteligentna i bit ćeš divna mama!!
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Točno tako
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mila Milica čestitam 😊
MaloTele čestitke, beta je TOP!! 😍 Navijam za blizance :)
Pami, čestitam na dečkiću 💙👶 ma nek one samo imaju cure, bar budu naši dečkići imali više izbora za biranje 🤭
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
manemoj, ja sam do sad izbacila sve mliječno i slatko. Čisto me strah guglati da ne naletim na još nešto što ću izbaciti.
Bozma, nakupilo mi se. Cijelo vrijeme ja odbacujem sa sebe takve izjave sa stavom oni su zatucani, staromodni, mene to ne dira, blabla. I onda se nakupilo, pogotovo sad kad sam na izvoru svih zala.
Ja iskreno ne mislim da smo mi stare, ni za šta. Ne mislim da ću na ikoji način sjebati svoje dijete time što ću ga roditi u ovim godinama. Jebe mi se za ljude koji su nesretni svojim životima, pa onda komentiraju moj, iz zlobe, ljubomore, niskih strasti, čega god. Ovo je moj život, ja donosim odluke u njemu takve kakve donosim iz razloga koji su meni poznati, i ja živim s njegovim posljedicama.
A onda kad propadnem u svoj ponor, sva takva sranja mi se vrate i proliju po meni u koncentratu.
Znam da me razumiješ. I mislim da si ti ovakvih sranja dobila više od mene, barem od liječnika.
💔💔💔
Malo tele JUHUUU cestitam!
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Sortiraj odgovore
Najstariji