Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Siječanj 2021. 06:57

ShanghaiBaby, pa da, Andol je za razrjeđivanje krvi - dakle, trombofiliju. Nema veze sa imunologijom.
    Ne bih ja stala na jednom mišljenju. Može ona biti direktna, ali nije ni sveznajuća ni svemoguća.

Nina89, i nakon što sam prespavala - ono ti nisu trebali raditi. Nije da je prošlo 3 mjeseca od spontanog pa da se boje sepse. Tu je nula poštovanja prema tebi, tvom tijelu, tvom biću. Užas. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Siječanj 2021. 06:58

Kao što sam već rekla, vikendom ne lijepim listu jer... sam lijena 

Ali to ne znači da neću napisati ovo:
    maja555 - 23.1. aspiracija

Navijamo za našu lavicu!! 

💔💔💔

Kacusha
    23. Siječanj 2021. 07:35

Flower cestitam 🍾❤️ cekamo neku slikicu 😍 Nina89 ovo je kao neki horor film. Sad vidis koliko si snazna 🦁 zelim ti sto prije da se oporavis, fizicki i psihicki 😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• maja555
    23. Siječanj 2021. 07:49

MTB

Kao što sam već rekla, vikendom ne lijepim listu jer… sam lijena

maja555- 23.1. aspiracija

Drzite fige 🥰 iako od 7 osjecam lagano bol, bojim se da je pukao folikul. Ali evo cekam pa cemo vidjeti. Javim 🥰

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Ruska1986
    23. Siječanj 2021. 07:50

Nina89

Nije svako iskustvo kao moje, nebojte se. Bilo je jos cura sa mnom, s normalnom maternicom 😄, neke su vec otprije krvarile pa je njima mozda to pomoglo i tablete su to samo jos pojacale. Jedna cura je pol kreveta zakrvarila. Moje krvarenje je fakat bilo oskudno, na pocetku ajde nesto malo vise al kasnije ko recimo 3.-4.dan menge. Tako da nisam bas mogla skuziti jel sta otislo. Dok su neke recimo govorile da im komadi ispadaju (e da, meni su danas popodne isto neki komadici ispali pa sam bila happy, mozda je to bas bilo to, a da sam ostala u bolnici ne bi to docekala vec bi bila kiretazu obavila). Jedna je cura bila vec 16.tjedan i eto drugi dan u 4h je otisla doma, sve joj je izaslo. Vecina odlazi 2.dan kolko sam skuzila.
    Eto to bi bilo to cure drage 😊 Prvenstveno sam ovo pisala da cure sa zabacenom maternicom budu na oprezu, da budu pripremljene. Uh ruka boli od pisanja 😂

Ne znam sta sa ti kazem 😔😔😔 uzas! Toliko navaljivanje... Mogu samo probat zamislit koliko te to sve iscrpilo, i psihicki i fizicki. Stvarno mi je zao da si morala prolazit kroz tu svu muku i nadam se da je sad bar sve otislo, da se ne patis vise ❤💜 Drz nam se! I stvarno ti, od 💜, zelim sto brzi oporavak. I, glupo ce zvucat al razumjet ces, drago mi je da si smogla snage opisati svoje iskustvo. ❤💜❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Mare0208
    23. Siječanj 2021. 08:06

Nina89 😢 ovo boli i čitati... drži se, nadođi što prije. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Leia3.0
    23. Siječanj 2021. 08:34

Flower - cestitam od srca, i zelim ti brz oporavak.
    Nina - ovo je bilo bolno i za citati. Divim ti se da si se u tom stanju imala snage suprostaviti doktorima. Samo ti zelim da te vise ne muci. Neka prode brzo i bezbolno. Nakon svih tih tableta, mozda se zaista kroz par dana nesto spontano i dogodi. 💜

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    23. Siječanj 2021. 08:40

Cure, jeste se vi osjecale umorno od utrica? Ja sam totalno iscrpljena i umorna (a nista fizicki ne radim). Samo bi spavala, a kad se i probudim, budim se umorna 😱
    S tim da sam ih samo jednom popila (sto me momentalno osamutilo), sve ostalo sam stavljala vaginalno. 
    Jos uvijek me jajnici bole od stimulacije i aspiracije. 
    Izuzev ove gornje dvije razlike se generalno osjecam kao i inace u drugoj fazi ciklusa. Grcevi kao priprema za vjesticu i bolne i naotecene grudi (doduse sad puno vise nego inace). Kak je vama bilo nakon transfera?

E da, Marinela, hvala na savjetu za D vitamin i svima koji su pisali. Prestajem za sada s tim i drzim se samo propisane terapije. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Ruska1986
    23. Siječanj 2021. 08:50

Leia2.0

Cure, jeste se vi osjecale umorno od utrica? Ja sam totalno iscrpljena i umorna (a nista fizicki ne radim). Samo bi spavala, a kad se i probudim, budim se umorna 😱
    S tim da sam ih samo jednom popila (sto me momentalno osamutilo), sve ostalo sam stavljala vaginalno.
    Jos uvijek me jajnici bole od stimulacije i aspiracije.
    Izuzev ove gornje dvije razlike se generalno osjecam kao i inace u drugoj fazi ciklusa. Grcevi kao priprema za vjesticu i bolne i naotecene grudi (doduse sad puno vise nego inace). Kak je vama bilo nakon transfera?

E da, Marinela, hvala na savjetu za D vitamin i svima koji su pisali. Prestajem za sada s tim i drzim se samo propisane terapije.

Je, je, i meni se samo spavalo... Bas ono, neki umor kao da nisi spavao 3 dana. A taj osjecaj se onda jos pojacao kada sam ostala trudna. Doslovno bi dosla sa posla iz jutarnje i spavala do navecer, prebacila se i spavacu i spavala do jutra. Kao neki kronicni umor... Mene su grudi nest mrvicu boljele, al skroz slabo. Ustvari, pocele su me boljeti jos prije aspiracije. A kasnije malo, i to ne stalno. E, onda kad je dosla trudnica, opet se malo napuhale pa nista pa pocele uzasno boljet i narasle pa pocele svrbit pa sad nist. Grceve kao pred mengu sve imamo, ja ih i dan danas nekad(rijetko)znam osjetit.. sa jajnicima nisam imala strasnih problema, u smislu da su me boljeli, ali me nakon transfera znalo bas par puta dnevno probost, kao sjevnut, tako nekakva bol i onda bi se na mijutu morala cucnut da to prodje.. Bas bi me onako zignulo

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    23. Siječanj 2021. 08:51

MTB

Kao što sam već rekla, vikendom ne lijepim listu jer… sam lijena

maja555- 23.1. aspiracija

Sretnoooo 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.