Ima li koja curka koja je blizu da treba pišnut test…i zanima me ima li netko tko je pišnuo test bio negativan jer je bilo prerano…pa beta nakon toga velika…hvala
Meni je prvi test bio negativan (barem sam ga ja tako vidjela). Beta nije bila ogromna, ali je bila dobra. Na kraju nije uspjela trudnoća, ali to nije povezano. Uvijek je beta najbolji orjentir.
Oprosti što davim koji dan si radila test i koliko starog zametka?
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
MTB i meni dosao jedan nalaz od brisa, kaze normalna flora rodnice, cekam jos dva brisa i ukt. Vjerujem da su tvoji nalazi savrseni, cim si tako sretno rekla da su dosli. Brzo ce taj 2.mj 😉
Ja sam u situaciji da si ne mogu dopustiti da me netko muci na porodu, bude bezobrazan prema meni i slicno. Pogotovo da ceka zadnji cas da me posalje na carski… Jednostavno ne zelim prepustiti nista sreci da naletim na nekog dobrog ili loseg. Radim u bolnici, ali cim se priblizim ginekologiji u Sk, dobijem napadaj panike. Znoje mi se dlanovi, imam tahikardiju i otezano disem. PTSP. Mozda kad prvo rodim i sve bude ok i kad me prođe taj strah, za drugo odlucim otici u bolnicu. Vjerujem da me sve podrzavate i razumijete, a ja cu vam pisati detalje kad dođe vrijeme za to. ❤️
Doći čemo mi te bi u posjetiu kada dodje vrijeme za to, no worries
oharascarlett14@gmail.com
MTB i meni dosao jedan nalaz od brisa, kaze normalna flora rodnice, cekam jos dva brisa i ukt. Vjerujem da su tvoji nalazi savrseni, cim si tako sretno rekla da su dosli. Brzo ce taj 2.mj 😉
Ja sam u situaciji da si ne mogu dopustiti da me netko muci na porodu, bude bezobrazan prema meni i slicno. Pogotovo da ceka zadnji cas da me posalje na carski… Jednostavno ne zelim prepustiti nista sreci da naletim na nekog dobrog ili loseg. Radim u bolnici, ali cim se priblizim ginekologiji u Sk, dobijem napadaj panike. Znoje mi se dlanovi, imam tahikardiju i otezano disem. PTSP. Mozda kad prvo rodim i sve bude ok i kad me prođe taj strah, za drugo odlucim otici u bolnicu. Vjerujem da me sve podrzavate i razumijete, a ja cu vam pisati detalje kad dođe vrijeme za to. ❤️
Doći čemo mi te bi u posjetiu kada dodje vrijeme za to, no worries
Na babinje 😂😂😂😂😁🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Leia ČESTITAM NA PUPO!!!
Mene posao stisnuo, pa čitam na preskok, pišem malo, još ne pišam ništa čekam da se jave sa MPo i tako..
MTB reci nam nalazeeee
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB čekamoooooooo
Ignoriram vas, bezobrazne ste sveMTB jesi ti jutros sjedila u Vinogradskoj u labosu i kopala nos?Vidim, svi se redaju, jedna koka sjedi pa sjedi..
Jesam li bila prezgodna? Ako da, to sam ja. Ako ne, to je neka seljančura.
(nisam bila u Vinogradskoj danas, današnje je bilo u privatnika )
💔💔💔
Ima li koja curka koja je blizu da treba pišnut test…i zanima me ima li netko tko je pišnuo test bio negativan jer je bilo prerano…pa beta nakon toga velika…hvala
Meni je prvi test bio negativan (barem sam ga ja tako vidjela). Beta nije bila ogromna, ali je bila dobra. Na kraju nije uspjela trudnoća, ali to nije povezano. Uvijek je beta najbolji orjentir.
Oprosti što davim koji dan si radila test i koliko starog zametka?
Prvi put sam radila 7dnt trodnevnog. Ja vidjela snješka bijelića, cure ovdje su tvrdile da naziru nešto. Na 9dnt trodnevnog se nazirala pristojna sjena.
Ajde ti nama radije reci kad si ti testirala i što pa ćemo te uputiti
💔💔💔
Moji nalazi, za one koji nisu bezobrazni:
Prvo najvažnije:
AMH 17,1 (hihihi, a Gić mi je rekao da se pripremim na to da je pao u zadnjih godinu dana)
FSH je 8 (prije godinu dana bio 6,13, ali vjerujem da to ima veze i sa stimulacijom/spontanim; jako sam sretna da je ispod 10)
LH je 9 (prije godinu dana je bio 9,27, dakle isto je)
estradiol je 129 (prije godinu dana bio 194, nemam pojma je li to bitno)
Zaključak, moći ću u postupak preko HZZO (bilo me strah da neću moći)
E sad, sve ostalo mi je novo i većinom je dobro (rekla bih):
progesteron 0,08 ng/ml (ref 0,06-9,89)
ukupni testosteron 0,3 ng/ml (ref 0,08-0,48)
slobodni testosteron 1,8% (ref 0,7-2,19)
SHBG 32,7 nmol/L (red 24,6-122)
Ono što nije dobro:
Prolaktin 537 (ref 102-496)
androstendion 4,73 (ref 1,71-4,58)
DHEA-S 11,12 (ref 1,65-9,15) - alaj bih se zajebala da sam je naručila i išla piti
Koliko razumijem, ova zadnja dva su povezana sa PCOSom…, kao i inverzija FSH i LH.
💔💔💔
Tiki, mene će jako zanimati da nam pišeš detalje o Podobniku, budem išla tvojim utabanim stopama.
💔💔💔
Što se bolnica tiče, o Merkuru sam čula samo dobro (doduše, od jedne te iste žene koja je tamo rodila troje djece). O Petrovoj uglavnom OK, poneki prigovor. Za ostale ZG bolnice nisam čula ništa.
💔💔💔
Tiki svaka od nas zna što želi i ja vjerujem da će ti biti odlično kod Podobnika i da je to najbolja opcija za tebe ❤️
Women_name znam da je Sv. Duh odobrio pratnje, al nisam znala da je tamo tako lijepo sad. Iako mi je Sv. Duh dosta daleko, ali ako do kraja 5.mj ne dopuste pratnju u Merkur, ipak ću ja negdje di je pratnja dopuštena 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji