Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    21. Siječanj 2021. 14:52

Mattan

Curkeee pročitat ću sve poslije, sad sam preuzbuđena, brisevi su mi uredniiiiii uopsaaaa i ne vidim razlog zašto ne bi bio fet ovaj ciklus, mengu očekujem sutra 🎉🎉🎉✌️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Matkiša 😎
    21. Siječanj 2021. 14:56

🌺Dada🌺

MTB

Vidim, nikog ne zanimaju moji nalazi

Ja znam da su savršeni kao i svi ostali. Pa ipak si ti zlatna koka 😁😁😁
    Ima da ti jaja budu samo A klasa 🥰🥰
    Već te vidim trudnu.

Slažem se! Haha 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Lana1111
    21. Siječanj 2021. 14:56

Ima li koja curka koja je blizu da treba pišnut test...i zanima me ima li netko tko je pišnuo test bio negativan jer je bilo prerano...pa beta nakon toga velika...hvala

Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
    1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
    2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
    3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
    4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
    5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
    6.stimulirani u cekanju

sbjelisi
    21. Siječanj 2021. 15:00

Mattan

Curkeee pročitat ću sve poslije, sad sam preuzbuđena, brisevi su mi uredniiiiii uopsaaaa i ne vidim razlog zašto ne bi bio fet ovaj ciklus, mengu očekujem sutra 🎉🎉🎉✌️

Mattan uopsaaaaaaa još jedna siječenjka! Uopsaaaaaaa 
    Leia čekamo čekamo, siječanjkoooooooo! 

oharascarlett14@gmail.com

• *.Women_name.*
    21. Siječanj 2021. 15:02

Tuma

Ruska1986

Ja kazem: ovisi kakve si srece i ko ce ti bit taj dan! Ali se ne zamaram tim.. Kako Bog da! Ali kod Podobnika ne bi samo iz tog razloga jer ako se, ne daj Boze sta zakomplicira, on ne moze pomoc mojoj bebi a to mi je najbitnije. Ja sam spremna pretrpit svasta al zelim znat da je sve tu odmah, ukoliko nest ne bude ok. Mada znam zene koje su isle Podobniku i nije apsolutno nikakvih problema bilo, svi porodi savrseno prosli. Tako da koja god se odluci za tu opciju, vjerujem da ce bit sve u najboljem redu 😊

Slažem se. Znam i ja žene koje su isle kod Podobnika na dogovoreni carski i rekle su da ne bi nikad ništa mijenjale. I definitivno nije isto rodit kod privatniku gdje te tetose ili u bolnici di možeš naletit na nekog nadrkanog i šta ćeš. Al ipak mi je draže da znam da sam za ne daj Bože situaciju ipak već u bolnici i netko se može odmah pobrinuti za nastali problem.
    Moja prijateljica je recimo 2 puta rodila u Vinogradskoj i oba poroda grozno iskustvo, namučili su ju nevjerojatno, to što su njoj radili, užas…. Sad 1.2.ima dogovoreni carski na SV. Duhu, rekla je Vinogradska nikad više. Al to je sve jako individualno. Ja sam se odlučila za Merkur. Znam žene koje su tamo rodile i sve su zadovoljne, a i na postupak sam tamo isla. (Vuk Vrhovac je KBC Merkur)…. A sad, kako će biti tko će to znati. Meni je bitno da do tad puste muzeve na porod jer ne želim sama to prolaziti. 🤞

Ja sam se odlučila za Petrovu, nekako mislim kad mi već tamo vode taj GD pa mi je to logicno da onda tamo i rodim 🤷‍♀️ i ja bi jako voljela da suprug bude samnom. Za Merkur kažu da je baš lijepo, nisam nikad bila ali tako sam čula. Sv. Duh puštaju pratnje jer imaju novouređene radaone gdje je box samo jedna za jednu rodilju, ima svoju kupaonu, tuš sve. Baš preljepoo 😍😍😍 a kao ostale bolnice imaju jednu prostoriju odvojenu zidovima pa im je to izlika kj ne daju pratnju. Ja sam bila u rodilištu samo u Vinogradskoj, oni isto imaju tako prostorija odvojenu sa zidovima. A tako valjda i ostale. I zato valjda ne daju 😔😔😔

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    21. Siječanj 2021. 15:07

MTB čekamoooooooo

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Siječanj 2021. 15:09

Lana1111

Ima li koja curka koja je blizu da treba pišnut test…i zanima me ima li netko tko je pišnuo test bio negativan jer je bilo prerano…pa beta nakon toga velika…hvala

Meni je prvi test bio negativan (barem sam ga ja tako vidjela). Beta nije bila ogromna, ali je bila dobra. Na kraju nije uspjela trudnoća, ali to nije povezano. Uvijek je beta najbolji orjentir.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Siječanj 2021. 15:09

SBjelis

MTB čekamoooooooo

Ignoriram vas, bezobrazne ste sve 

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    21. Siječanj 2021. 15:10

MTB i meni dosao jedan nalaz od brisa, kaze normalna flora rodnice, cekam jos dva brisa i ukt. Vjerujem da su tvoji nalazi savrseni, cim si tako sretno rekla da su dosli. Brzo ce taj 2.mj 😉

Ja sam u situaciji da si ne mogu dopustiti da me netko muci na porodu, bude bezobrazan prema meni i slicno. Pogotovo da ceka zadnji cas da me posalje na carski... Jednostavno ne zelim prepustiti nista sreci da naletim na nekog dobrog ili loseg. Radim u bolnici, ali cim se priblizim ginekologiji u Sk, dobijem napadaj panike. Znoje mi se dlanovi, imam tahikardiju i otezano disem. PTSP. Mozda kad prvo rodim i sve bude ok i kad me prođe taj strah, za drugo odlucim otici u bolnicu. Vjerujem da me sve podrzavate i razumijete, a ja cu vam pisati detalje kad dođe vrijeme za to. ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

sbjelisi
    21. Siječanj 2021. 15:11

MTB

SBjelis

MTB čekamoooooooo

Ignoriram vas, bezobrazne ste sve

MTB jesi ti jutros sjedila u Vinogradskoj u labosu i kopala nos?  Vidim, svi se redaju, jedna koka sjedi pa sjedi.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.