Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    21. Siječanj 2021. 14:30

To je općenito problem kod privatnika. Evo i što se tiče vođenja trudnoće, sve super dok je sve ok. Cim negdje zapne i stvore se komplikacije bilo kakve kao kod mene ruke su im vezane i šalju u bolnice. Iako ja bi najrade rodila isto tako privatno, ja baš volim kad me tetoše, paze i maze 😍😍😍😍 čitala sam puno o Podobniku kad je Ella Dvornik radala svoju djecu zbog one komplikacije sa žuči, nemogu se sjetit kak se zove i fkt se čine super. Ja sam bila ne odlučna jer mi jedna frendica kaže grozno joj bilo na sv duhu, druga u vinoigrafskoj, treća u Petrovoj. Meni su Vg i Sd npr najbliže. Imam dosta kolegica m. sestara u Vinogradskoj, Sv. Duh, Petrova s faxa i  većina kažu da je to do toga kakav si ti prema osoblju, kakva si općenito osoba i naravno sreća na koju babicu i liječnika naletiš 🤷‍♀️. Sve kažu da moraš malo stisnit zube i pretrpit tih par dana nakon poroda jer nigdje nije bajno.  Evo ja mogu rec da mi je šogorica rekla da je u Vinogradskoj molila 3 dana da joj promjene plahtu sa ogromnom flekom krvi, a onda je došla i rekla dajte mi tu plahtu promijenit ću je sama. Imala je preeklamplsiju i nekakva doktorica ju je htjela poslat doma iz bolnice, dok je drugio jutro došao doktor i rekao vi ne možete ic nigdje. Inducirali su je sljedeći dan. A takvih priča ima svagdje. Uvijek ima ta jedna zločesta sestra ili doktor. E sad kakve smo sreće vidjet cemo

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    21. Siječanj 2021. 14:32

Mare0208

Ruska1986

Mare0208

Cure može li moj mpo dr dat preporuku da muž ide kod urologa?
    Bila sam sad do mikrobiologije pitat jel nalaz gotov. Iako bi trebao biti sutra.. nisam mogla izdržat. Nije još, tako da već vidim da je enterokok i dalje tu. Uvijek su mi za sterilne uzorke izdali ranije nalaz.
    Pretpostavljam, ako je tako, da bi mu njegova dr opet samo dala neki antibiotik, a to više nema smisla.

A zasto mu ne bi dala uputnicu dr. opce prakse? Ako bude, ne daj Boze, da i dalje nije rijeseno, da jednostavno kazete da nema smisla vise ic na antibiotike i da bi isli dalje vidjet sta se dogadja 🤔

Zato što je odmah zauzela stav da to nije nista. Inače je stvarno super.. al evo, sad se baš patimo.

Cuj, nije nista a ni nakon antibiotika se stvari ne rjesavaju. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

21. Siječanj 2021. 14:37

Ušla sam sada na par tema na forum, lh, testovi..... Pa to se testovi piske kao ludi od 8dpo, mulleri, kinezi, dm, clearblue.... Zalihe Svaki mjesec se stvaraju😅😅😅😅, a ja mislila da sam ja luda🤣🤣🤣🤣 jer ga tu i tamo ponekad pišnem. Opce ludilo sa testovima je tamo, znaci Bozma ona tvoja zabava sa testovima je nista prema stanju na drugim temama. To piske 4 vrste testa odjednom. Cini mi se da bi i jako unosan posao bio to prodavati, sve moguce vrste🤣🤣🤣

Ruska1986
    21. Siječanj 2021. 14:40

*.Women_name.*

To je općenito problem kod privatnika. Evo i što se tiče vođenja trudnoće, sve super dok je sve ok. Cim negdje zapne i stvore se komplikacije bilo kakve kao kod mene ruke su im vezane i šalju u bolnice. Iako ja bi najrade rodila isto tako privatno, ja baš volim kad me tetoše, paze i maze 😍😍😍😍 čitala sam puno o Podobniku kad je Ella Dvornik radala svoju djecu zbog one komplikacije sa žuči, nemogu se sjetit kak se zove i fkt se čine super. Ja sam bila ne odlučna jer mi jedna frendica kaže grozno joj bilo na sv duhu, druga u vinoigrafskoj, treća u Petrovoj. Meni su Vg i Sd npr najbliže. Imam dosta kolegica m. sestara u Vinogradskoj, Sv. Duh, Petrova s faxa i većina kažu da je to do toga kakav si ti prema osoblju, kakva si općenito osoba i naravno sreća na koju babicu i liječnika naletiš 🤷‍♀️. Sve kažu da moraš malo stisnit zube i pretrpit tih par dana nakon poroda jer nigdje nije bajno. Evo ja mogu rec da mi je šogorica rekla da je u Vinogradskoj molila 3 dana da joj promjene plahtu sa ogromnom flekom krvi, a onda je došla i rekla dajte mi tu plahtu promijenit ću je sama. Imala je preeklamplsiju i nekakva doktorica ju je htjela poslat doma iz bolnice, dok je drugio jutro došao doktor i rekao vi ne možete ic nigdje. Inducirali su je sljedeći dan. A takvih priča ima svagdje. Uvijek ima ta jedna zločesta sestra ili doktor. E sad kakve smo sreće vidjet cemo

Ja kazem: ovisi kakve si srece i ko ce ti bit taj dan! Ali se ne zamaram tim.. Kako Bog da! Ali kod Podobnika ne bi samo iz tog razloga jer ako se, ne daj Boze sta zakomplicira, on ne moze pomoc mojoj bebi a to mi je najbitnije. Ja sam spremna pretrpit svasta al zelim znat da je sve tu odmah, ukoliko nest ne bude ok. Mada znam zene koje su isle Podobniku i nije apsolutno nikakvih problema bilo, svi porodi savrseno prosli. Tako da koja god se odluci za tu opciju, vjerujem da ce bit sve u najboljem redu 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    21. Siječanj 2021. 14:42

Ruska1986

*.Women_name.*

To je općenito problem kod privatnika. Evo i što se tiče vođenja trudnoće, sve super dok je sve ok. Cim negdje zapne i stvore se komplikacije bilo kakve kao kod mene ruke su im vezane i šalju u bolnice. Iako ja bi najrade rodila isto tako privatno, ja baš volim kad me tetoše, paze i maze 😍😍😍😍 čitala sam puno o Podobniku kad je Ella Dvornik radala svoju djecu zbog one komplikacije sa žuči, nemogu se sjetit kak se zove i fkt se čine super. Ja sam bila ne odlučna jer mi jedna frendica kaže grozno joj bilo na sv duhu, druga u vinoigrafskoj, treća u Petrovoj. Meni su Vg i Sd npr najbliže. Imam dosta kolegica m. sestara u Vinogradskoj, Sv. Duh, Petrova s faxa i većina kažu da je to do toga kakav si ti prema osoblju, kakva si općenito osoba i naravno sreća na koju babicu i liječnika naletiš 🤷‍♀️. Sve kažu da moraš malo stisnit zube i pretrpit tih par dana nakon poroda jer nigdje nije bajno. Evo ja mogu rec da mi je šogorica rekla da je u Vinogradskoj molila 3 dana da joj promjene plahtu sa ogromnom flekom krvi, a onda je došla i rekla dajte mi tu plahtu promijenit ću je sama. Imala je preeklamplsiju i nekakva doktorica ju je htjela poslat doma iz bolnice, dok je drugio jutro došao doktor i rekao vi ne možete ic nigdje. Inducirali su je sljedeći dan. A takvih priča ima svagdje. Uvijek ima ta jedna zločesta sestra ili doktor. E sad kakve smo sreće vidjet cemo

Ja kazem: ovisi kakve si srece i ko ce ti bit taj dan! Ali se ne zamaram tim.. Kako Bog da! Ali kod Podobnika ne bi samo iz tog razloga jer ako se, ne daj Boze sta zakomplicira, on ne moze pomoc mojoj bebi a to mi je najbitnije. Ja sam spremna pretrpit svasta al zelim znat da je sve tu odmah, ukoliko nest ne bude ok. Mada znam zene koje su isle Podobniku i nije apsolutno nikakvih problema bilo, svi porodi savrseno prosli. Tako da koja god se odluci za tu opciju, vjerujem da ce bit sve u najboljem redu 😊

Baš tako istina! Kako nas zadesi, kj ćemo drugo. Samo da s bebica ma bude sve ok, a drugo kako god. Brzo ćemo doma 😊😊😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    21. Siječanj 2021. 14:47

Ajme čitam cijeli dan na preskokce pa nisam zapamtila svima sve komentirati..
    Tiki podržavam, ako mi se jednog dana posreći i ja bi kod njega rodila. Cure ne bi htjela ići u neke crnjake ali nitko vam ne garantira da ćete u bolnici dobiti super njegu a kod Podobnika je pedijatar cijelo vrijeme s vama. Ja imam jako blizak slučaj gdje je radjala u Petrovoj pa su joj prvo bebu od tamo vozili hitno na rebro a onda i nju sje*** pa i nju hitno na Rebro. A bila u bolnici.. 🤷 sve to ima svoje, ja znam žene koje su imale prekrasne porode u bolnicama i sve im je bilo divno i krasno a imam i one loše, i to iz istih bolnica... Ja bi rekla lutrija 🤷
    Mattan 🎉🎉🎉🎉 za nalaze 
    Anksimoron, SBjelis, Lucyinthesky vidim sve ste došle na moju listu 😂, možemo prvo ćevape pa onda kolače, Itako me nakon njih uvijek traži slatko 😂😂
    Sunny žao mi za spermiogram..
    Ne mogu se sjetiti tko je još šta pisao ali svima ❤️🥰❤️
    Bozma čekamo da otvoriš novu temu.. mene baš lijepa sjećanja vezu na otvaranje ove.. jednu noć smo tako dugo pisali o dr.XY i sjećam se da sam se toliko jako smijala 😂🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Siječanj 2021. 14:48

Vidim, nikog ne zanimaju moji nalazi 

💔💔💔

Matkiša 😎
    21. Siječanj 2021. 14:49

Joj cure hvala vam 😁 nadam se da neće biti iznenađenja nekih... 
    A nije ni vama kako tu u Zg treba te doktore sve obići i odlučiti se... A svako ima drugačija iskustva uff.. 
    Vidim pozitivne bete 🎉🎉🎉🎉🎉 Jupiii, treba nam malo i pozitive u grupi... 
    Za sve cure kojima su došli teški i crni dani, loši nalazi spermiograma ili neke druge dijagnoze mogu reći samo svi smo u istom sosu, netko na ovaj netko na onaj način i svakoj dođu takvi dani... I treba ih pustiti, isplakati se i krenuti dalje kad srce kaže tako 💗  
    Ako nam je ovo najveći križbu životu pa i nije tako loše s obzirom što može biti.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tuma
    21. Siječanj 2021. 14:50

Ruska1986

Slažem se. Znam i ja žene koje su isle kod Podobnika na dogovoreni carski i rekle su da ne bi nikad ništa mijenjale. I definitivno nije isto rodit kod privatniku gdje te tetose ili u bolnici di možeš naletit na nekog nadrkanog i šta ćeš. Al ipak mi je draže da znam da sam za ne daj Bože situaciju ipak već u bolnici i netko se može odmah pobrinuti za nastali problem.
    Moja prijateljica je recimo 2 puta rodila u Vinogradskoj i oba poroda grozno iskustvo, namučili su ju nevjerojatno, to što su njoj radili, užas.... Sad 1.2.ima dogovoreni carski na SV. Duhu, rekla je Vinogradska nikad više. Al to je sve jako individualno. Ja sam se odlučila za Merkur. Znam žene koje su tamo rodile i sve su zadovoljne, a i na postupak sam tamo isla. (Vuk Vrhovac je KBC Merkur).... A sad, kako će biti tko će to znati. Meni je bitno da do tad puste muzeve na porod jer ne želim sama to prolaziti. 🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    21. Siječanj 2021. 14:51

MTB

Vidim, nikog ne zanimaju moji nalazi

Ja znam da su savršeni kao i svi ostali. Pa ipak si ti zlatna koka 😁😁😁
    Ima da ti jaja budu samo A klasa 🥰🥰
    Već te vidim trudnu. 

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.