Tikki pa lijepo da barem rodiš ko kraljica, kada si već morala proći ovaj MPO križni put. Ja uopće nisam upućena, postoji li negdje drugdje još za roditi privatno? I koliko je to uopće para? Ja nisam sigurna da bih željela roditi negdje van bolnice… Podobnik za svaku komplikaciju spušta porode na SD. To me muči.
MTBdr. je tražila od štitnjače samo TSH i anti PO.. Vidjeti ću na vadjenju mogu li dodati još i ovo… Tnx. Ma trudne smo mi sve ove godine! Eto neke već odradile! :)
Da, to i mene muči kod podobnika. Čim nešto ne ide kak treba, vani čeka hitna i vozi u bolnicu. U tom ne daj Bože slučaju bih radije već bila u bolnici nego se vozila hitnom od Podobnika do bolnice….
Isto tako razmisljam kao i vi.. Radije sam odmah u startu u bolnici. Naravno, ne moze se usporedit usluga Podobnika il bolnice, al ja cu ipak u Vinogradsku. Sve samo naj sam cula o njoj, dok o Petrovoj i ne bas
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ako misliš na Petru, za nju sam čula samo najbolje - i privatno i profesionalno. Ona je moj izbor za idući put.
Ma da, na Petru mislim. Mislim da je za mene i bebu najbolje da nista ne prepustim slucaju. Novce cemo vratiti, ali zdravlje nase bebe i mene i je najbitnije.
Tiki apsolutno se slažem, to su trenutci kada si najranjivija i kada trebaš najbolju moguću skrb.
Pogotovo nakon svega šta si prošla. Ja sam isto već uzela dodatno osiguranje, u slučaju bilo kakvog ostajanja u bolnici ili poroda mogu sebi da biram dr. i imam sve pogodnosti. Nažalost ništa dok ne platiš. Ako zaškripi i trebate pomoć tu smo
Cure može li moj mpo dr dat preporuku da muž ide kod urologa?
Bila sam sad do mikrobiologije pitat jel nalaz gotov. Iako bi trebao biti sutra.. nisam mogla izdržat. Nije još, tako da već vidim da je enterokok i dalje tu. Uvijek su mi za sterilne uzorke izdali ranije nalaz.
Pretpostavljam, ako je tako, da bi mu njegova dr opet samo dala neki antibiotik, a to više nema smisla.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Nada hvala ti, znam da znas kako je ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Hvala vam cure na potpori. Zanima me vezano za ivf i bolovanje. Jeste nakon postupka bile na bolovanju ili nastavile normalno radit? Na doznakama pise razlog bolovanja? Radim u velikom kolektivu i sefu sto god da se kaze on to proslijedi određenim kolegama i naravno to se odmah pročuje. Ne sramim se toga da me ne bi krivo shvatili, ali mislim da se to njih ne tice i da on kao sef ne bi trebao to govorit drugima pogotovo ako ga zamolim. Kako vi to rjesavate?
Ja sam radila sve do skoro 3 mjeseca trudnoce. Sta se postupka tice, slobodna sam bila na dan aspiracije i na dan transfera, sve ostalo sam normalno radila. Radim inace u shoping centru pa to ukljucuje stajanje na nogama i do 11 sati(ako su guzve). Mislim da ti nije potrebno otvarat bolovanje, ali ti vidi kako zelis… Neki gin cak ni ne zele dat bolovanje za to. Ne moras ti lezat cijelo vrijeme i bolje da nisi doma jer onda samo o tome razmisljas. Ali kazem, ti vidi kako tebi najbolje odgovara..
E onda super, nisam bila sigurna jel se preporuča radit ili ne, ali meni je bolje da radim nego da sam doma i stalno mislim na to.
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Curkeee pročitat ću sve poslije, sad sam preuzbuđena, brisevi su mi uredniiiiii uopsaaaa i ne vidim razlog zašto ne bi bio fet ovaj ciklus, mengu očekujem sutra 🎉🎉🎉✌️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dragi sestre i brat (Ruska), evo da vam priopćim da sam službeno PUPO
Bila sam jutros na transferu jednog "jako lijepog trodnevnog embrija" (riječi embriologa).
Drugog, koji je mrvicu manje lijep (ali i dalje prekrasan) smo zamrznuli.
Beta za 12 dana. Sve znate
Šaljem pozitivnu vibru i nadam se pozitivnoj i velikoj beti. 🤞🤞
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
MTB zapisali su me za 4.mj za postupak. Sredinom trećeg mjeseca moram doc na dogovor. Do tad cu se malo posvetit sebi jer zadnjih god dana ako ne i vise stalno nesto izbjegavam i samo računam kad je ovulacija, kad cu test napravit, koje pretrage napravit i sve mi se vrti oko toga. Probat cemo naravno i naredna dva mj pokusat sami, ali sigurno ne mislim kao i prije sve podrediti tome.
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Hvala vam cure na potpori. Zanima me vezano za ivf i bolovanje. Jeste nakon postupka bile na bolovanju ili nastavile normalno radit? Na doznakama pise razlog bolovanja? Radim u velikom kolektivu i sefu sto god da se kaze on to proslijedi određenim kolegama i naravno to se odmah pročuje. Ne sramim se toga da me ne bi krivo shvatili, ali mislim da se to njih ne tice i da on kao sef ne bi trebao to govorit drugima pogotovo ako ga zamolim. Kako vi to rjesavate?
Ja sam radila sve do skoro 3 mjeseca trudnoce. Sta se postupka tice, slobodna sam bila na dan aspiracije i na dan transfera, sve ostalo sam normalno radila. Radim inace u shoping centru pa to ukljucuje stajanje na nogama i do 11 sati(ako su guzve). Mislim da ti nije potrebno otvarat bolovanje, ali ti vidi kako zelis… Neki gin cak ni ne zele dat bolovanje za to. Ne moras ti lezat cijelo vrijeme i bolje da nisi doma jer onda samo o tome razmisljas. Ali kazem, ti vidi kako tebi najbolje odgovara..
E onda super, nisam bila sigurna jel se preporuča radit ili ne, ali meni je bolje da radim nego da sam doma i stalno mislim na to.
Ma slobodno radi... samo izbjegavaj dizanje neceg teskog ili kupke.. Iako sam ja znala dizat i kutije kad sam morala. Nekako mislim, ako ce se primit, primit ce se 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Cure može li moj mpo dr dat preporuku da muž ide kod urologa?
Bila sam sad do mikrobiologije pitat jel nalaz gotov. Iako bi trebao biti sutra.. nisam mogla izdržat. Nije još, tako da već vidim da je enterokok i dalje tu. Uvijek su mi za sterilne uzorke izdali ranije nalaz.
Pretpostavljam, ako je tako, da bi mu njegova dr opet samo dala neki antibiotik, a to više nema smisla.
A zasto mu ne bi dala uputnicu dr. opce prakse? Ako bude, ne daj Boze, da i dalje nije rijeseno, da jednostavno kazete da nema smisla vise ic na antibiotike i da bi isli dalje vidjet sta se dogadja 🤔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji